Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Οι κόρες της Αρετής: Πρεμιέρα απόψε για τη σειρά. Τι θα δείτε στα πρώτα επεισόδια- Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Οι κόρες της Αρετής», με τον κρυφό αρραβώνα της Άννας και του Νικόλα να βρίσκεται στο επίκεντρο και να ανοίγει τον δρόμο για μια μεγάλη οικογενειακή σύγκρουση. Την ίδια ώρα, το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη και της Ναταλίας αναστατώνει τους πάντες, ενώ νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Αλέξης, έχοντας περάσει μια δύσκολη μέρα, πηγαίνει στο γυμναστήριο και μπλέκεται σε καβγά. Η Ναταλία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως εκείνος πάνω στα νεύρα του τη σπρώχνει.

Αργότερα, μετανιωμένος, της ζητάει συγγνώμη και οι δυο τους συζητούν για όσα τους βασανίζουν. «Αυτός ο πόνος δεν θα περάσει ποτέ. Θα μάθεις να ζεις μ’ αυτόν», του λέει η Ναταλία αναφερόμενη στον θάνατο της μητέρας του.

Λίγο αργότερα οι δυο τους συναντιούνται ξανά, όμως αυτήν τη φορά ο Αλέξης είναι μεθυσμένος. Φεύγουν μαζί με το αυτοκίνητο και η Ναταλία τον παρακαλεί να οδηγήσει εκείνη. Εκείνος ωστόσο δεν την ακούει και αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο βγαίνει από την πορεία του και οι δυο τους τραυματίζονται σοβαρά και χάνουν τις αισθήσεις τους.

Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Την ίδια στιγμή, η Άννα βρίσκεται στην έπαυλη μαζί με τη μητέρα της. Εξερευνώντας το σπίτι, μπαίνει στο δωμάτιο του Λεωνίδα και αποκοιμιέται. Όταν εκείνος τη βρίσκει εκεί, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν μπαίνει στο δωμάτιο η κόρη του, η Φαίη, κι αρχίζει να ουρλιάζει: «Ποια είναι αυτή στο κρεβάτι της μητέρας μου;». Το τηλεφώνημα που ακολουθεί, όμως, αλλάζει τα πάντα. Η είδηση για το τροχαίο του Αλέξη και της Ναταλίας φτάνει στην έπαυλη και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο.

Οι δύο οικογένειες συναντιούνται ξανά. Ευτυχώς, οι δύο νέοι δεν είναι σοβαρά τραυματισμένοι σύμφωνα με το περιοδικο TV24. Ο Αλέξης μιλάει στη Ναταλία για τον πόνο που νιώθει από τον χαμό της μητέρας του.

Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Τί θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η Αρετή (Μαριάννα Τουμασάτου), μια γυναίκα από φτωχή γειτονιά στη Δραπετσώνα, είναι αποφασισμένη να αλλάξει τη μοίρα της οικογένειάς της μέσα από την ομορφιά της μικρής κόρης της, Άννας (Γεωργία Μεσαρίτη), την οποία σέρνει από casting σε casting.

Η σχέσεις της με τη μεγάλη της κόρη Ναταλία (Ασημένια Βουλιώτη) -εκπαιδεύτρια kick boxing – είναι τεταμένες μια και η Ναταλία δεν συμφωνεί με την οπτική της μάνας της για τη ζωή. Στην άλλη άκρη της πόλης, η εύπορη οικογένεια του Λεωνίδα Κεχαγιά (Γιάννος Περλέγκας) παλεύει με τις δικές της εντάσεις.Ο  ατίθασος και κακομαθημένος γιος Αλέξης (Ιάσονας Χρόνης) αναλαμβάνει τον διαγωνισμό ομορφιάς «Πρόσωπο της Ελλάδας» για την εταιρεία καλλυντικών Lycia.

Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Η Αρετή μαθαίνει για τον διαγωνισμό, εισβάλλει στο casting με την Άννα αργοπορημένη και απειλεί τον Αλέξη με μια τυχαία πληροφορία που παίρνει εκείνη τη στιγμή, ώστε να εξασφαλίσει νέα ευκαιρία για την Άννα. Εκείνος, υποψιασμένος ότι πάει να τον παγιδεύσει, δίνει ραντεβού το βράδυ στο ξενοδοχείο, με όρο να έρθει η κοπέλα μόνη της.

Οι δυναμικές στο σπίτι του Κεχαγιά δοκιμάζονται, με τον μεγάλο γιο, τον Ανδρέα (Δημήτρης Αποστολόπουλος), να νιώθει αδικημένος σε σχέση με τα αδέλφια του, συναίσθημα που φροντίζει να του ενισχύει η φιλόδοξη και απαιτητική γυναίκα του, η Τζένη (Μαριάννα Πουρέγκα) η οποία νιώθει παρείσακτη μέσα στην οικογένεια λόγω του παρελθόντος της.

Οι Κόρες της Αρετής: Άννα και Νικόλας αρραβωνιάζονται κρυφά

Η Αρετή κατορθώνει να εισβάλλει ως εργαζόμενη στη βίλα, ζητώντας από την Άννα να την ακολουθήσει προκειμένου να κερδίσει στον διαγωνισμό. Η Ναταλία απαγορεύει στην Άννα να πάει και το αγόρι της ο Νικόλας (Γιώργος Ζιάκας) ο οποίος αντιδρά έντονα και την απειλεί με χωρισμό.

Η Ναταλία, από το αγοροκόριτσο που είναι,μεταμορφώνεται σε μια όμορφη γυναίκα και οπλισμένη με θυμό για τις τακτικές του νάρκισσου Αλέξη Κεχαγιά να δίνει ραντεβού σε νέα κορίτσια σε ξενοδοχεία αλλά και με ένα προσωπικό ενδιαφέρον για εκείνον που παλεύει να αρνηθεί στον εαυτό της, πηγαίνει στη θέση της αδελφής της στο ξενοδοχείο για να του δώσει ένα μάθημα.

Εκεί όμως, την περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη από τον μεγάλο αδελφό της οικογένειας Κεχαγιά, τον Κωνσταντίνο (Σταύρος Τσουμάνης).

Δείτε όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις εξελίξεις, τα επόμενα επεισόδια για την σειρά οι Κόρες της Αρετής εδώ

Σχετικά άρθρα