Οι κόρες της Αρετής: Η σειρά του ALPHA έρχεται να βάλει φωτιά στα νούμερα της τηλεθέασης, καθώς βασίζεται σε ένα επιτυχημένο τούρκικό σήριαλ. Το καστ των ηθοποιών που θα πλαισιώσουν τη μυθοπλασία αποτελείται από αγαπημένα ονόματα του τηλεοπτικού κοινού και η πλοκή είναι καθηλωτική.
Ο ALPHA και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει τη ζώνη των 20.00 με νέα σειρά που θα βασίζεται σε τουρκικό φορμάτ. Πρόκειται για το «Οι κόρες της Αρετής», που το είχαμε δει στον ANT1 με τον τίτλο «Οι κόρες της Φαζιλέτ» το 2018.
Την τρίτη του τουρκική σειρά εξασφάλισε ο ALPHA για τη νέα σεζόν με σκοπό να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν κλείσει ήδη η Μαριάννα Τουμασάτου, που θα επιστρέψει με έναν ρόλο-κλειδί μετά τη συμμετοχή της στο «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι», αλλά και η τηλεοπτική ανιψιά της Ασημένια Βουλιώτη, που υποδύθηκε τη Μαγδαληνή.
Έτσι, ανιψιά και θεία τη νέα σεζόν θα γίνουν κόρη και μάνα! Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην ίδια ζώνη ώρας του ALPHA και τη χρονιά που μας πέρασε το «Να μ’ αγαπάς» βασιζόταν σε τουρκικό φορμάτ που προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα. Η ιστορία που διαδραματίζεται στην εν λόγω σειρά έχει να κάνει με εξουσία, χρήμα, προδοσία, εκδίκηση αλλά και έρωτες – ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια σειρά για να πετύχει.

Τι θα δούμε στη σειρά «Οι κόρες της Αρετής»
Η χήρα Μαριάννα Τουμασάτου και οι κόρες της ζουν φτωχική ζωή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή . Μεγάλωσε τις κόρες της μόνη και με αρκετές δυσκολίες, έχοντας ένα όνειρο στη ζωή της: Να γίνει πλούσια!
Για να το πετύχει, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, ακόμα και τις κόρες της. Η μικρότερη κόρη είναι πολύ όμορφη και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που κάνει η μητέρα της, γιατί και αυτή ονειρεύεται χρήματα και φήμη. Η μεγαλύτερη κόρη, υπέφερε πολύ από την απουσία του πατέρα της και δεν έχει συγχωρήσει τη μητέρα της για το θάνατό του, για τον οποίο τη θεωρεί υπεύθυνη.

H τελευταία είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στις φιλοδοξίες της μητέρας της, γιατί η κοπέλα αποκρύπτει την ομορφιά της φορώντας ανδρικά ρούχα, ενώ εργάζεται σε γυμναστήριο. Έχοντας ως κύριο μέλημά της τα πλούτη και τη δόξα που δεν απέκτησε ποτέ, η γυναίκα πηγαίνει με τις κόρες της σε όλα τα μέρη όπου συχνάζουν πλούσιες οικογένειες.
Δείτε ακόμα: Οι Κόρες της Αρετής: Η Ασημένια Βουλιώτη στη νέα σειρά του ALPHA
Η ζωής της γυναίκας και των δύο κοριτσιών θα αλλάξει πορεία όταν θα διασταυρωθεί με αυτής της πλούσιας οικογένειας Εγκεμέν, η οποία θεωρείται πρότυπο για την υψηλή κοινωνία της Κωνσταντινούπολης.
Η Πρωταγωνίστρια μας θα καταφέρει να αναλάβει τη θέση της οικιακής βοηθού κι έτσι θα κάνει τα πάντα για να ωθήσει τη μικρή της κόρη να δημιουργήσει σχέση με έναν από τους γιους της οικογένειας. Η μοίρα όμως θα παίξει το δικό της παιχνίδι, καθώς η κόρη της ερωτεύεται τον νεαρό γιο της οικογένειας. Θα είναι τελικά αυτή που θα εκπληρώσει το όνειρο της μητέρας της;
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/TV24
Viral Άρθρα
- Για Σενα- Αποκλειστικό daddy-cool.gr: Της παίρνει τα παιδιά και την τσακίζει
- Για Σένα- Αποκλειστικό daddy-cool.gr: Του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της κι εκείνος την πετάει έξω με τις κλωτσιές
- Μπαμπά σ’αγαπώ: Η γυναίκα που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Β κύκλο της σειράς
- Μια γυναίκα- Αποκλειστικό daddy-cool.gr: Το μυστικό που την συνθλίβει- Η αδερφή της κρύβεται πίσω από τον θάνατο του άντρα της
- Αφράτη ομελέτα φούρνου σαν σουφλέ: Το μυστικό για τέλεια κρούστα έτοιμη σε 25 λεπτά
- Νέα μελέτη αποκαλύπτει που θα ζει ο κόσμος το 2100: Η μεγάλη έκπληξη που δεν περιμέναμε