Οι πιο παράξενοι παίκτες του Survivor : Περπατούσε χωρίς εσώρουχο, πέρασε λαθραία κονσέρβες

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star πλησιάζει και  αναμένεται απο όλους μας με μεγάλη αγωνία   

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star, το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσησας παρουσιάζει και δυο παράξενους τύπους που πέρασαν από αυτό!

Τα… παράξενα του Survivor

Μπορεί σε αυτούς τους κύκλους τα ματάκια μας να έχουν δει πολλά αλλά τι να πουν και στο εξωτερικό με όλα αυτά που έχουν συμβεί!

Δείτε επίσης : MasterChef 7: Eπιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής o Άκης Πετρετζίκης

Το Survivor Greece είναι η ελληνική εκδοχή του ομώνυμου ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 9 κύκλοι.

Ξεκινάμε από την Shirin Oskooi, η οποία συμμετείχε στο Survivor: Worlds Apart, Survivor: Cambodia – Second Chance. Η Shirin κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι δυο ολόκληρες εβδομάδες και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με την παρουσία και την συμπεριφορά της αφού κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει αν είχε κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα ή αν το ότι κυκλοφορούσε χωρίς εσώρουχο παντού το έκανε απλά για πλάκα και για να γίνει viral!

Και συνεχίζουμε με τον Kel Gleason που συμμετείχε στο Survivor: The Australian Outback. Η συμμετοχή του τότε είχε εξοργίσει κοινό και συμπαίκτες! Δεν παραδέχτηκε ποτέ πως είχε περάσει λαθραία μέσα στο παιχνίδι κονσέρβες κρέατος και τρεφόταν ενώ όλοι οι άλλοι πεινούσαν!

Δείτε επίσης : Κωνσταντίνος Εμμανουήλ : Στο αυτόφωρο  Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

 

Close