Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 15/4/2024 έως 16/4/2024

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 15/4/2024 έως τις 16/4/2024.

 

Αμαν αμαν

 

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 50 στις 15/4/2024

Επεισόδιο 50

Δευτέρα 

 

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα.

Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη»…

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βρίσκει στο γραφείο του τον Ιάσωνα να τον περιμένει

 

Παγιδευμένοι: Ανδρέας Αννα και Αλέκος προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Ιάσωνα

 

Παγιδευμένοι: O Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια με την Άννα

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για την δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις Αλέκου και Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 51 στις 16/4/2024

Επεισόδιο 51

Τρίτη

Μετά την αυτοκτονία του Ιβάν, πρέπει να ακολουθήσουν νέα στοιχεία με βάση την ομολογία της Νικολίνας. Ο Δημήτρης, απελπισμένος πια, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την Δάφνη, όσο ο Σπύρος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Παγιδευμένοι: Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει

 

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ορκίζεται εκδίκηση για το φόνο του Γιώργου

 

Παγιδευμένοι: Ο Καρέλλης πυροβολεί τον Δημήτρη

Ο Σταύρος με τον Γιώργο οργανώνουν ένα σχέδιο που βρίσκει την Αγγελική αντίθετη και δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους. Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και η Άννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο.

Παγιδευμένοι: Η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι

 

Παγιδευμένοι: Ο Καρέλλης πυροβολεί τον Δημήτρη

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 52, 53

Το σχέδιο του Σταύρου αποδεικνύεται περισσότερο επικίνδυνο από όσο νόμιζαν και θα βρουν και τον Χατζή απέναντι τους. Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα…

 

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close