Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 29/1/2024 έως 30/1/2024

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 29/1/2024 έως τις 30/1/2024.

 

AX ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 29 στις 29/1/2024

Επεισόδιο 29

Δευτέρα

Οι ανακρίσεις για την εύρεση του δολοφόνου του Άκη συνεχίζονται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που έχουν και οι δυο εμπλεκόμενα συγγενικά τους πρόσωπα στην υπόθεση.

Η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι της έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό και φαίνεται αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει.

Παγιδευμένοι: Τον χτυπούν μέχρι θανάτου

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 31, 32

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 31, 32

Ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής δοκιμάζεται ύστερα από την ατυχή πρόταση γάμου. Η αποκάλυψη που κάνει ο Γεράσιμος στον Σπύρο για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ οδηγεί τον Σπύρο να τον διώξει από το σπίτι.

Ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσον καιρό. Οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται περισσότερο, με την λύση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άκη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 30 στις 30/1/2024

Επεισόδιο 30

Τρίτη

Η έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα συνεχίζεται από την Αγγελική.

Η κατάθεση της νύφης του Φαίδωνα φαίνεται να είναι το κλειδί, μόνο που τελικά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Παγιδευμένοι: Απαγάγει την Άννα

 

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 22/1/2024 έως 23/1/2024

 

Παγιδευμένοι: Η Άννα κρύβει την φόνισσα από τον Δημήτρη

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Άκη θα εξοργίσουν την Άννα ακόμα περισσότερο, αλλά θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως συνήγορος υπεράσπισης. Η Αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη τους και η σύλληψή τους είναι μονόδρομος.

Η ομολογία, όμως, του ενός πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πραγματικός ένοχος ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close