Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Εχει περάσει αυτό το ζευγάρι τα πάνδεινα

Συνειδητοποιώντας πως ο Δημήτρης, ο άνθρωπος µε τον οποίο ονειρευόταν να αποκτήσει ένα παιδί, της απέκρυψε την εμπλοκή της οικογένειάς του στη δολοφονία του πατέρα της, νιώθει προδομένη. Τσακισμένη και ξεσπώντας σε κλάματα, καλεί την Αστυνομία προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η ψυχή του Κοσμά να μπορέσει να ηρεμήσει.

Οι Αρχές δεν αργούν να φτάσουν στο σημείο που τους υποδεικνύει και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Σπύρο και τον Θοδωρή και τους οδηγούν στο τμήμα. Οι δυο τους μεταφέρονται σε ένα κελί και κυριεύονται από απόγνωση, καθώς πιστεύουν πως θα μείνουν για χρόνια μέσα στη φυλακή. Παράλληλα, ο Αλέκος, βλέποντας τον Σπύρο και τον Θοδωρή µε χειροπέδες, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και επιβραβεύει τον Μίλτο για την πολύτιμή βοήθειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο φόνος που θα συζητηθεί

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Δείτε επίσης: Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει σκληρή μάχη και την κερδίζει

Λίγο μετά, ο Θοδωρής και ο Σπύρος καταθέτουν για τον φόνο του Κοσμά, µε τις αποκαλύψεις τους να γκρεμίζουν τον κόσμο τόσο του Δημήτρη όσο και της Άννας. Οι δυο τους βρίσκονται πλέον μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος.

Τη στιγμή που η Άννα ανακοινώνει τα νέα για τον Κοσμά στην Ειρήνη, τη Χρύσα και τη Λίνα, µε εκείνες να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ο Σταύρος, ο Ανδρέας αλλά και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν την αλήθεια. Και οι τρεις είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει και κάτι άλλο, που τους διαφεύγει, αφού παραμένει αναπάντητο το πώς βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 63, 64

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη ορκίζεται να χωρίσει Άννα και Δημήτρη

Οι ώρες περνούν και τα νέα για τον Θοδωρή είναι δυσάρεστα, αφού ο ανακριτής τον κρίνει προφυλακιστέο, ενώ οι έρευνες για τον Σπύρο συνεχίζονται. Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης έχει χάσει κάθε ελπίδα να είναι και πάλι μαζί µε την Άννα, µε εκείνη να του δίνει τελεσίγραφο θέτοντάς του ένα μεγάλο και πολύ δύσκολο δίληµµα.

Ο εισαγγελέας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού ο µόνος τρόπος για να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, όπως του είπε μεταξύ άλλων, είναι να διαγράψει τελείως την οικογένειά του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη ορκίζεται να χωρίσει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή… Οι “Παγιδευμένοι” έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Δευτέρα 22 Μαΐου Επεισόδιο 61

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Ο Σπύρος ομολογεί τα πάντα στον Δημήτρη, καθώς και την εμπλοκή του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης πιέζει τον Γεράσιμο να του πει πού είναι ο Θοδωρής. Ο Νίκος ζητάει από τον Χατζή να αναλάβει το διαζύγιό του με τη Χρύσα και να διεκδικήσουν την επιμέλεια της Λίνας. Ο Αλέκος δέχεται υπό έναν όρο. Να τον βοηθήσει να τσακίσουν μαζί την Άννα.

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Του ζητάει να μαζέψει στοιχεία για τις κινήσεις της, ώστε να τους εξοντώσουν όλους. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Νίκος για να εκδικηθεί τη Χρύσα; Κι ενώ ο Δημήτρης αποφεύγει την Άννα, εκείνη φτιάχνει χαρούμενη το σπίτι τους και τον πιέζει να έρθει να το δει. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, αποφασίζει να μιλήσει στην ανυποψίαστη Άννα. Τελικά, θα της πει την αλήθεια για τον πατέρα του και τον αδελφό του;

Τρίτη 23 Μαΐου Επεισόδιο 62

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

 

Ο Δημήτρης πηγαίνει να βρει την Άννα στο καινούργιο τους σπίτι, έτοιμος να της πει όλη την αλήθεια. Εκείνη είναι τόσο χαρούμενη κι εκείνος διστάζει, δεν ξέρει πώς θα τα καταφέρει να της μιλήσει. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας, ο Σταύρος, ο Σπύρος και ο Γεράσιμος φτάνουν στο λιμάνι που είναι κρυμμένος ο Θοδωρής.

Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η μαφία σκοτώνει τον Σταύρο

Όμως, όταν φτάνουν εκεί τους περιμένει μία έκπληξη. Ο Θοδωρής έχει εξαφανιστεί. Ο Αλέκος έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Άννα στα πραγματικά γεγονότα, για τον φόνο του πατέρα της. Βάζει μπροστά το σχέδιό του και καταφέρνει να φέρει την Άννα μπροστά στη φρικτή αλήθεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close