Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Μάγιας - "Θέλω δεύτερο παιδί"

Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Μάγιας – “Θέλω δεύτερο παιδί”

Στο Β κύκλο της σειράς "Παιχνίδια Εκδίκησης" θα δούμε τον Άγη να ζητά στη Μάγια να κάνουν δεύτερο παιδί προκειμένου να της ρίξει στάχτη στα μάτια

Στα νέα επεισόδια της σειράς “Παιχνίδια Εκδίκησης”, θα δούμε τον Άγη να προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μάγιας, ζητώντας της να γίνουν ξανά γονείς. Η κοπέλα, αιφνιδιάζεται από αυτή του τη πρόταση και νιώθει την ανάγκη να το κουβεντιάσει με τη μητέρα της, Βάνα. Η δεύτερη είναι πλέον σίγουρη πως ο Άγης κρύβει κάτι σκοτεινό κι αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της

Στρατηγικά λειτουργεί για άλλη μια φορά ο Άγης στα Παιχνίδια Εκδίκησης κι αυτή τη φορά ζητάει από τη Μάγια να κάνουν δεύτερο παιδί . Η συζήτηση ήρθε μετά από συνεχόμενες εντάσεις, με τον Άγη να έχει μπει στο στόχαστρο όλων. Η απόφασή του να στείλει φωτογραφία στον Χρήστο που φιλιέται με τη Μαρίνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτάμι.

 Αυτό είναι το μυστικό που ανακαλύπτει ο Χρήστος για τον Αγη- είναι βιαστής

Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης βγάζει τη Μάγια τρελή και της κλείνει σε ψυχιατρείο

Και ενώ από τη μία ζητά από τη γυναίκα του να γίνουν ξανά γονείς, από την άλλη αφήνει αιχμές στη Χρύσα ότι μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη. Οι κινήσεις του είναι εντελώς παρορμητικές, κινήσεις πανικού, και προσπαθεί να πιαστεί από όπου μπορεί.

Η Μάγια που φανταζόταν ότι θα φύγουν ξανά για Μαδρίτη και ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω της, προβληματίζεται με την πρόταση του Άγη. Αποφασίζει να το συζητήσει με τη Βάνα, η οποία πέφτει από τα σύννεφα. Προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο Άγης και βάζει την κόρη της σε αυτή τη διαδικασία. Εξάλλου, ξέρει πολύ καλά ότι η Μάγια είναι επιρρεπής και επηρεάζεται εύκολα από τα λόγια κάποιου που θαυμάζει πολύ.

Η Άννα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και καταστρέφει τον Άγη

Παιχνίδια Εκδίκησης : Η Πτώση του Αγη έρχεται και είναι συντριπτική - Η Μάγια τον αφήνει και ο Γερολυμάτος τον απολύει

Όταν πηγαίνει να τον βρει η Βάνα στο γραφείο του, ο Άγης ρίχνει το μπαλάκι στη Μάγια. Βέβαια της ξεκαθαρίζει ότι είναι απλά μια γενική συζήτηση και τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμη. Αλλά και έτσι καταφέρνει να το παίξει θύμα, σαν να παρασύρεται σε άγνωστα νερά. Η υποτιθέμενη αγάπη του για τη Μάγια δεν τον κάνει να σκεφτεί λογικά και θέλει μόνο να της κάνει όλα τα χατίρια. Κάτι που φυσικά δεν έγκειται στην πραγματικότητα!  Η Άννα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και καταστρέφει τον Άγη

Τίποτα δεν τον σταματά! Η κολλητή φίλη της Μάγιας, Άννα, σχεδιάζει με τον Χρήστο την απόλυτη εκδίκηση και εξευτελισμό για τον Άγη. Αποφασίζει να βρεθεί μαζί του, να πιούν τα ποτά τους και να τον οδηγήσει στο κρεβάτι. Δεν θα δυσκολευτεί αρκετά! Ο Άγης είχε πάει προετοιμασμένος αφού είχε συνευρεθεί πρώτα ερωτικά με την Άννα και ύστερα έκανε σχέση με τη Μάγια.

Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Μαρίνα δείχνει τις φωτογραφίες με τον Άγη στην Μάγια

Πετάει με ύφος τη βέρα του σε ένα ποτήρι ουίσκι και δίνει το πράσινο φως στην Άννα. Τελικά, οι δυο τους βρίσκονται μόνοι τους και παραδίδονται στο «πάθος» χωρίς να γνωρίζει φυσικά ο Άγης ότι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο!

Όλα τα spoilers για τα Παιχνίδια Εκδίκησης στο Daddy-Cool.gr