Ο Άγης αποδεικνύει περίτρανα στα επόμενα επεισόδια της σειράς ότι είναι ένας ναρκισσιστής χειριστικός άνθρωπος και κάνει μήνυση στη Μαρίνα για ξυλοδαρμό.
Παιχνίδια Εκδίκησης: Στα νέα επεισόδια της σειράς ο Άγης θα αποδείξει για ακόμη μία φορά πόσο χειριστικός και νάρκισσος είναι. Συγκεκριμένα, εκμεταλλεύεται μία αδύναμη στιγμή της Μαρίνας και της κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό.

Ο Άγης, καταφέρνει τελικά το σκοπό του και φτάνει τη Μαρίνα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς “Παιχνίδια Εκδίκησης”, η γυναίκα, μη μπορώντας να διατηρήσει τη ψυχραιμία της, βγαίνει εκτός εαυτού και τον χαστουκίζει, δίνοντας του το έναυσμα για να την μηνύσει.
Η Μαρίνα βγαίνει εκτός εαυτού
Ο Αγης κάνει τα πάντα για να πείσει τη Μάγια ότι η ζωή τους θα γίνει καλύτερη αν επιστρέψουν στη Μαδρίτη. Αφού καταστρέψει τους πάντες γύρω του ετοιμάζεται να… αποδράσει, πείθοντας στη γυναίκα του ότι το κάνει για το δικό της καλό.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αναγνωρίζει πλέον καθαρά ότι η συμπεριφορά του Αγη δεν είναι τυχαία κι ότι ο πρώην άντρας της κινείται βάσει σχεδίου, προκειμένου να της κάνει κακό. Η Κλέλια την παρηγορεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Μάλιστα της αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος της είχε ζητήσει τη βοήθειά της για να διαλέξει δαχτυλίδι γιατί ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου. «Σε αγαπάει πολύ. Θα του περάσει. Κράτα γερά μωρό μου», τη συμβουλεύει.
Τότε, η Μαρίνα αποφασίζει να δράσει πιο αποφασιστικά και να μιλήσει με τον ίδιο τον Αγη. Οι δύο τους συναντιούνται έξω από το σχολείο τυχαία. «Σήκω και φύγε από εδώ», του λέει η Μαρίνα. «Είναι το σχολείο του παιδιού μου.
Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί όπως έγιναν τα πράγματα ο Κωστής δεν έχει μάνα μόνο πατέρα», της απαντάει. Η Μαρίνα τον ξαναδιώχνει. «Λυπάμαι, δεν πάω πουθενά», της λέει με αυτό το ήρεμο, εκνευριστικό ύφος. «Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να είσαι ευπρεπής κι ευγενής.

Μην τρελαθείς πάλι και αρχίσεις τους παραλογισμούς, σε παρακαλώ. Οπως την άλλη φορά που τρελάθηκες κι άρχισες να με φιλάς». «Τι είναι αυτά; Δεν ντρέπεσαι;» είναι τα λόγια της Μαρίνας.
«Τι λες ρε ψεύτη! Φύγε από εδώ ρε. Σκάσε πια», του φωνάζει και τον χαστουκίζει δυνατά. Όμως εκείνη την ώρα τη βλέπει ο Κωστής. Αργότερα, ο Άγης δηλώνει ότι θα της κάνει μήνυση για την επίθεση που δέχτηκε.
Η Μαρίνα μετανιώνει γι’ αυτό που έκανε, καθώς ο γιος της θυμώνει μαζί της. Την ίδια στιγμή, η Μάγια είναι σίγουρη πως η Μαρίνα επιτέθηκε στον Αγη γιατί τον θέλει ακόμα κι αυτός την απορρίπτει.

Αργότερα, η Στέλλα συμβουλεύει τη Μαρίνα να πει όλη την αλήθεια στη Μάγια. Χωρίς να έχει πια να χάσει κάτι άλλο, η Μαρίνα αποφασίζει να της δείξει τις φωτογραφίες της με τον Αγη.
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη/TV24
Όλα τα spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, Παιχνίδια Εκδίκησης