Γνωστή τηλεοπτική σειρά κινδυνεύει να μην βγει στον αέρα μιας και οι ηθοποιοί έχουν έρθει σε ρήξη μεταξύ τους με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να γίνονται με μεγάλη δυσκολία.
ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΓΙΑΤΙ;;;;;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ😍 #GiTisElias pic.twitter.com/oM0U2MuXPR
— 🚜efthimiaaa (@efthimia04) August 5, 2023
Προβλήματα και ασυνεννοησίες έχουν προκύψει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά που οδεύει προς νέο κύκλο.
Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο πρόωρος τοκετός, η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο γιατρός τούς ανακοινώνει τον θάνατο
Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com γνωστοί ηθοποιοί καιρό τώρα έχουν έρθει σε ρήξη μεταξύ τους με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να γίνονται με μεγάλη δυσκολία. Παρά τις προσπάθειες τρίτων, δεν κατέστη δυνατόν να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των συγκεκριμένων ηθοποιών, οι οποίοι με τον τρόπο τους ρίχνουν συνεχώς «λάδι στη φωτιά».
Δείτε ακόμα: Σασμός: Ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Δείτε ακόμα: Σασμός: Οι κατακτητές μπροστά στον θάνατο
Παράλληλα το άσχημο κλίμα μεταφέρεται και στους υπόλοιπους ηθοποιούς, τεχνικούς αλλά και σε όλους όσους-ες εργάζονται για την αγαπημένη αυτή σειρά.
Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα δεμένη σε μια αποθήκη με μια κουκούλα στο κεφάλι

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το χρυσό κολιέ της Άννας που θα την σημαδέψει
Οι άνθρωποι της παραγωγής, σύμφωνα με το youfly.com βλέπουν μπροστά τους μια άσχημη εικόνα μη μπορώντας όμως να κάνουν κάτι. «Δεν πήγα ποτέ ηθοποιούς στα δικαστήρια» φέρεται να είπε ο παραγωγός της σειράς σε όσους-ες του ζήτησαν να λάβει αυστηρά μέτρα ώστε να μη τιναχτεί στον αέρα η επιτυχημένη αυτή τηλεοπτική σειρά.