Πάτρα: Όλα όσα δήλωσε το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης στο Φως στο Τούνελ

Πάτρα: Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές .Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη προχώρησε σε αποκαλύψεις στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.  

Φαίνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ως αιτία χωρισμού στην ανακρίτρια την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους. Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ φαίνεται πως εντόπισε το φερόμενο ως τρίτο πρόσωπο.

Πάτρα-όσα-δήλωσε-το-τρίτο πρόσωπο-στο-Φως στο Τούνελ-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Σε άλλον είχε δώσει το πληρεξούσιο η σπιτονοικοκυρά

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συγκεκριμένος άντρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η Ρούλα Πισπιρίγκου στράφηκε σε αυτόν όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά με τον Μάνο Δασκαλάκη, την περίοδο, πριν την Ίριδα.

Πάτρα-όσα-δήλωσε-το-τρίτο πρόσωπο-στο-Φως στο Τούνελ-

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό.

Δείτε ακόμα Πάτρα – Ηλιάδης: Για την Τζωρτζίνα δεν είχε ενημερωθεί μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού (βίντεο)

Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Λάθος μου» τόνισε.

Πάτρα-όσα-δήλωσε-το-τρίτο πρόσωπο-στο-Φως στο Τούνελ-

«Η Ρούλα μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Το καναρίνι μαρτυρά ποιος έκανε το μυστήριο τηλεφώνημα για την νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη – Bίντεο

“Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close