ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 2: «Μαρίδες λουλουδάτες του Αντρέα».

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 13

Ο Κίμωνας δέχεται μαζικά πλήγματα από δημοσιεύματα που τον Θέλουν ηττημένο από τον Αντρέα, ενώ η Φωτεινή προσπαθεί να καταλάβει τη σχέση που έχει ο άντρας με τη Μαριέττα. Παράλληλα, ο Κίμωνας εκμυστηρεύεται στην τελευταία το μυστικό του. Αργότερα, μία αποκάλυψη του Αντρέα βάζει φωτιά στη σχέση Κίμωνα και Φίλιππου.

Δείτε ακόμα: Έλα στη θέση μου – Περιλήψεις Επεισοδίων 36, 37, 38, 39, 40

Κι ενώ ο Λάκης με τον Σωκράτη προσπαθούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά του Αντρέα και να τον κατευνάσουν με φθηνό εκβιασμό, ο Αντρέας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξηγηθεί στο χωριό δίνοντας μία συνέντευξη-παρωδία στον Αλέκο. Παράλληλα, η φήμη του Κίμωνα δέχεται μαζικά πλήγματα από δημοσιεύματα που τον θέλουν ηττημένο από έναν άγνωστο ταβερνιάρη στα μάτια ενός Άραβα πρίγκιπα.

Από την άλλη, η θάλεια δεν μπορεί να δεχτεί την ξαφνική φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Φίλιππο και Μένιο και αντιδρά σπασμωδικά, πληγώνοντας τον Μένιο εκεί που πονάει περισσότερο.

Δείτε ακόμα: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Περιλήψεις Επεισοδίων: 31-32-33

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Φωτεινή προσπαθεί να ανιχνεύσει το είδος της σχέσης Κίμωνα και Μαριέττας, ενώ εκείνος, βλέποντας τη φήμη του να καταποντίζεται, καταφεύγει σε μία δήλωση για το μέλλον του μαγαζιού που μοιάζει τουλάχιστον ανέφικτη. Ποιο θα είναι το μέλλον του μαγαζιού έπειτα από αυτή τη δήλωση του Κίμωνα;

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 14

Τις επόμενες μέρες ο Αντρέας θέλει να κλέψει την παράσταση στο νέο πρότζεκτ του Κίμωνα και επιστρατεύει τη Ζαμπέλα και τον Αλέκο για να κερδίσει τη φήμη που του λείπει. Ζητάει, λοιπόν, τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο ΖΑΒ TV. Αργότερα, ο Κίμωνας εκμυστηρεύεται στη Μαριέττα το μυστικό του σε ένα δείπνο που δεν έχει ευτυχή κατάληξη.

Ένα νέο μέλος, ο Βύρωνας, κάνει την εμφάνισή του στη Λαγουδέρα, θέλοντας να βοηθήσει με την πείρα του το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Κίμωνα. O Αντρέας, άθελά του, βάζει φωτιά στη σχέση Κίμωνα – Φίλιππου με μία τρανταχτή αποκάλυψη και φέρνει τον Κίμωνα σε αδιέξοδο.

Δείτε ακόμα :Τατουάζ: Περιλήψεις Επεισοδίων: 67-68-69-70-71-72-73-74

Η Ζαμπέλα και ο Αλέκος εκπλήσσονται όταν βλέπουν τη Φάλον να προθυμοποιείται να γίνει χορηγός στην εκπομπή που θέλει να κάνει ο Αντρέας. Τέλος, ο Βύρωνας έρχεται στη Λαγουδέρα και μαζί με τις τεράστιες γνώσεις του στο fine dining κουβαλάει και ένα περίεργο ερωτικό παρελθόν με τη Φωτεινή, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο μαγαζί και στη σχέση του Κίμωνα με τη Φωτεινή η νέα προσθήκη; >

Close