Η Αλεξάνδρα και η Άντζελα στα επόμενα επεισόδια της σειράς δε διστάζουν να συμμαχήσουν για να βγάλουν από την μέση τον Γρηγόρη. Θα τα καταφέρουν;
Porto leone: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως η Αλεξάνδρα και η Άντζελα δε θα διστάσουν να συμμαχήσουν για να βγάλουν από την μέση τον Γρηγόρη. Θα τα καταφέρουν; Στο daddy-cool.gr σας εξασφαλίσαμε όλα τα σοκαριστικά spoilers.
Χωρίς ο Ηλίας να υποψιαστεί το παραμικρό στο Porto Leone, η Αλεξάνδρα, πίσω από την πλάτη του, οργανώνει ένα ραδιούργο σχέδιο, προκειμένου να κάνει τον Γρηγόρη να ομολογήσει το έγκλημα του. Η ατάκα της Γαλήνης προς τον γιο της, τον Γρηγόρη, «Θα χαλάσεις τη ζωή σου για ποιον; Για τον γιο ενός νταβατζή;», ηχεί ακόμα στα αυτιά της Αλεξάνδρας Καπετανάκου. Η γυναίκα έχει ορκιστεί εκδίκηση προς την οικογένεια Βούλγαρη και δε θα ηρεμήσει, αν δεν τους δει να αποδεκατίζονται.

Την ίδια στιγμή, μαθαίνει πως η γυναίκα, που είχε ερωτευτεί ο Στράτος, με την οποία μάλιστα και σκόπευαν να φύγουν από τη χώρα, είναι η Αντζελα Δρόσου. Χωρίς να χάσει χρόνο, την πλησιάζει και αφού της αποκαλύπτει το όνομα του πραγματικού δολοφόνου του Στράτου, της προτείνει ένα σχέδιο, που θα κάνει τον Γρηγόρη Βούλγαρη, να παραδεχτεί την πράξη του και να μετανιώσει οικτρά: «Είσαι το όπλο μου,για να τους διαλύσω», της λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει.

«Κάνε τον να σε ερωτευτεί. Να μην μπορεί χωρίς εσένα. Κάνε τον να τρέχει από πίσω σου. Και όταν πέσει στην αγκαλιά σου και νιώσει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί, τότε θα στα μαρτυρήσει όλα».Η Αντζελα, θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη στο όνομα του ανθρώπου, που αγάπησε, δέχεται τη συμμαχία, που της προτείνει.
Την επόμενη κιόλας ημέρα, οι δυο γυναίκες, συναντιούνται ξανά, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου τους. Ο μόνος όρος, που θέτει η Αλεξάνδρα στην Αντζελα, είναι ποτέ να μην μάθει κανείς από το καμπαρέ «Porto Leone», τι σχεδιάζουν.
Ο Γρηγόρης Βούλγαρης συνήθιζε να κυκλοφορεί σε κακόφημα στέκια της Τρούμπας, με τον κολλητό του, Στράτο, ωστόσο δεν είχε τύχει ποτέ, να συναντήσει την Αντζελα, το καλύτερο και πιο ακριβοπληρωμένο κορίτσι του Ηλία και του «Porto Leone».

H Αντζελα δεν έχει επαφή με τους θαμώνες του καμπαρέ, οπότε το να πλησιάσει τον κολλητό του αγαπημένου της, φαντάζει το πιο εύκολο πράγμα για εκείνη. Και, όντως, αποδεικνύεται πως είναι, αφού, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, η Aντζελα πέφτει «τυχαία» πάνω στο αγόρι και η παρουσία της δεν του περνά απαρατήρητη.
«Γοητευμένος», της λέει και μετά από μια παύση συστήνει τον εαυτό του με την ελπίδα να βρεθούν ξανά: «Με λένε Γρηγόρη Βούλγαρη, δε σε έχω δει στα μέρη μας. Εδώ μένεις;», τη ρωτά και η κοπέλα, που καταλαβαίνει πως ήδη του τράβηξε την προσοχή, του απαντά με αθωότητα πως είναι καινούρια στην περιοχή, δε γνωρίζει καλά τα μέρη του Πειραιά και στη συνέχεια τον ρωτά αν θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Το επόμενο ραντεβού τους οργανώνεται με συνοπτικές διαδικασίες και η Αντζελα ενημερώνει την Αλεξάνδρα για την εξέλιξη της πρώτης της συνάντησης με τον δολοφόνο του γιου της. «Μπράβο Αντζελα. Το ήξερα πως μπορούσα να βασιστώ πάνω σου», τονίζει, τρίβοντας τα χέρια της. Λίγο αργότερα, παίρνει στα χέρια της τη φωτογραφία του Στράτου και λέει, κλαίγοντας: «Κουράγιο, αγόρι μου. Λίγο έμεινε ακόμη».
Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24
Σχετικά άρθρα:
- Porto Leone: Ο Χρόνης εισβάλει στη ζωή της Λένας και την καταστρέφει
- Porto Leone: Ο Ηλίας δίνει το όπλο στον Ανδρέα – «Θα τον σκοτώσεις»
- Porto Leone: “Είναι δυνατόν να ξεχάσω το παιδί μου;”- Η Λένα ξεσπά άγρια εναντίον των γονιών της
- Porto Leone: Ο Καπετανάκος βουλιάζει στις καταχρήσεις
- Porto Leone: Οι Χαρακτήρες της σειράς και οι Ρόλοι τους
Όλα τα spoilers για το Porto Leone στο daddy-cool.gr