Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς "Porto Leone" καθώς θα δούμε τον Γρηγόρη να ομολογεί τον φόνο και να ανοίγει πόλεμο.
Porto Leone: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Γρηγόρη να παίρνει την απόφαση να ομολογήσει τον φόνο του Στράτου Καπετανάκου. Ο άντρας, πνιγμένος από τύψεις, πηγαίνει στην αστυνομία και παραδέχεται πως είναι ο δολοφόνος. Από το σημείο της παραδοχής του κι έπειτα, ξεκινά ένας νέος κύκλος αίματος και εκδίκησης.
Μπορεί στα επόμενα επεισόδια του Porto Leone, να ερωτευτεί την Αγγελική και να νιώσει πως η ζωή του, μετά από καιρό του χαμογελά ξανά, ωστόσο, τα βράδια, που μένει μόνος του, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, την στιγμή, που ο Στράτος πέφτει νεκρός στα πόδια του.
Από τη στιγμή, που το μαχαίρι καρφώθηκε στο στέρνο του Στράτου, παρόλο που ο ίδιος ξεκίνησε τη διαμάχη, ο Γρηγόρης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη συγκεκριμένη στιγμή. Κατηγορεί τον εαυτό του, τον θεωρεί φονιά και όσες φορές κι αν του πει η Γαλήνη πως οι υποψίες του Σπύρου Γιάμαρη, δεν μπορούν να πέσουν πάνω του, εκείνος είναι σίγουρος πως η αστυνομία δε θα αργήσει τελικά να φτάσει στα ίχνη του.

Η ζωή του γιου του Ντίνου Βούλγαρη έχει αλλάξει άρδην από τη μέρα, που πέθανε ο κολλητός του και όλες οι προσπάθειες του για ένα καλύτερο αύριο, πέφτουν στο κενό. «Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου. Πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου, αγόρι μου.
Το θέμα κοντεύει να ξεχαστεί. Κανείς δε θα υποψιαστεί ποτέ εσένα, τον κολλητό του. Μην έχεις τύψεις, δεν το ξεκίνησες εσύ όλο αυτό», του τονίζει η Γαλήνη, όμω, ο Γρηγόρης δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα.

Ο γιος του Ντίνου πνίγεται από τις τύψεις και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τον κάνει να ξεχαστεί. Και αυτός είναι η Αγγελική. Ομως, όταν και εκείνη φεύγει από το πλευρό του, οι μνήμες επιστρέφουν και τον αναγκάζουν να κάνει το σωστό.
Να παραδοθεί στην αστυνομία. Μόνο που αυτό δεν τολμάει να το συζητήσει με κανέναν, ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό. «Σε βλέπω λίγο ταραγμένο το τελευταίο διάστημα. Ξέρεις ότι σε εμένα μπορείς να τα πεις όλα, έτσι δεν είναι;», του λέει κάποια στιγμή η Αγγελική, ενώ η σχέση τους δείχνει να συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς.
Το ξέσπασμα του Γρηγόρη στο Porto Leone
Ο Γρηγόρης Βούλγαρης, μέρα με τη μέρα, ερωτεύεται με όλη του την καρδιά την Αγγελική, τη νέα γραμματέα της εταιρείας, όμως, κάτι τον κρατάει πίσω και δεν μπορεί να νιώσει ελεύθερος, προκειμένου να παραδοθεί στην αγάπη της, για να κάνουν μαζί το επόμενο βήμα.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, οι εφιάλτες δεν αργούν να ξυπνήσουν ξανά μέσα του και παίρνει την απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του, ωστόσο, θα ελευθερώσει την ψυχή του.
Ο Γρηγόρης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και παραδίνεται. «Γρηγόρη τι θες εσύ εδώ; Νομίζω πως ό,τι είχες να μας πεις, το είπες την τελευταία φορά, που μας επισκέφτηκες», του λέει ο Γιάμαρης και ο γιος της Γαλήνης χωρίς να πάρει ανάσα του αποκαλύπτει.

«Εγώ σκότωσα τον Στράτο Καπετανάκο. Δηλαδή, ήταν ατύχημα ,αλλά με εμένα ήταν έξω από την εκκλησία», τονίζει, αφήνοντας εμβρόντητο τον αστυνόμο. «Δεν ξέρει κανείς πως είμαι εδώ και φαντάζομαι πως θα κλονιστούν όλοι, όταν το μάθουν. Ομως, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Καλύτερα να πληρώσω», συνεχίζει και του εξηγεί και ο Γιάμαρης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα και το ντόμινο εξελίξεων, που θα προκύψει.
Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σίριαλ
Σχετικά άρθρα:
- Porto Leone: Η Γαλήνη ξεσκεπάζει τις παρανομίες της Άντζελας
- Porto Leone: Ο Ντίνος καταστρέφει κάθε όνειρο της Λένας κι εκείνη τον εκδικείται
- Porto Leone: Ο Ντίνος Βούλγαρης στα δίχτυα της Άντζελας
- Porto Leone: Ο Γιάμαρης καλύπτει τον Γρηγόρη και μπαίνει στο στόχαστρο της Αλεξάνδρας
- Porto Leone: Οι Χαρακτήρες της σειράς και οι Ρόλοι τους
Όλα τα spoilers για το Porto Leone στο daddy-cool.gr