Πόρτο Λεόνε: Στη συνέχεια των επεισοδίων της σειράς, θα δούμε τη Βούλα να ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική και τον Ορέστη να μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο της. Η κοπέλα σοκάρεται μόλις τον βλέπει μπροστά της και η καρδιά της χτυπάει τόσο δυνατά που τρελαίνεται από χαρά και πέφτει στην αγκαλιά του.
Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η Λένα Βούλγαρη ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Στράτο Καπετανάκο, ο οποίος μάλιστα την άφησε έγκυο.
Τελευταία η κοπέλα θέλει να βρει το μωρό της και να ζήσει με το αγόρι που έκανε έπειτα από καιρό την καρδιά της να σκιρτήσει ξανά, τον Ανδρέα Καπετανάκο. Παρά τις αντιρρήσεις που έχουν οι οικογένειες των δύο νέων παιδιών, πρόκειται να τα καταφέρουν.
O Ανδρέας στα επόμενα επεισόδια της σειράς ανακαλύπτει ότι η μητέρα του λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, κυρίως βραδινές, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ. Χωρίς να κινήσει υποψίες ή να υποψιαστεί κανείς την ανησυχία του νεαρού άνδρα, ο Ανδρέας παρακολουθεί τη μητέρα του και τελικά αντιλαμβάνεται ότι όντως εκείνη έχει στα χέρια της το παιδί της αγαπημένης του Λένας.

Ο νεαρός άνδρας δεν μοιράζεται με κανέναν την πληροφορία που έμαθε, παρά μόνο με τη μητέρα του παιδιού, με την οποία και οργανώνουν ένα σχέδιο που θα τους επιτρέψει να πάρουν το μωρό και να φύγουν μακριά από τον Πειραιά. Άλλωστε, το μόνο που επιθυμούν και οι δύο διακαώς είναι να ξεφύγουν από την έχθρα που πλήττει τις οικογένειές τους και να ζήσουν μαζί και αγαπημένοι μακριά από όλους.
Ο Ορέστης σταματάει τη φυγή της
Λίγες ώρες πριν, η κοπέλα έχει ξεκαθαρίσει στον Χρόνη ότι δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί, καθώς δεν τον αγάπησε ποτέ. Όντως, λίγες ώρες αργότερα, το σχέδιό τους μπαίνει σε εφαρμογή και οι δυο τους ξεκινούν τη δική τους κοινή ζωή με «οδηγό» τον μικρό τους γιο. Η Λένα χαμογελά και πάλι με την καρδιά της και υπόσχεται στον γιο της να μη φύγει ποτέ ξανά από το πλευρό του. Με τον Ανδρέα γίνονται μια ευτυχισμένη οικογένεια, βγάζοντας από τη ζωή τους εκείνους που τους πλήγωσαν.

Δείτε ακόμη: Πόρτο Λεόνε: Σπάει τη σιωπή της και συναντιούνται πατέρας με γιο για πρώτη φορά
Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα οργανώνει την επόμενη επιχείρηση όπλων, γεγονός που ο Γιάμαρης με τη Γαλήνη μαθαίνουν και της στήνουν παγίδα. Όμως η γυναίκα του Καπετανάκου δεν έχει μάθει να χάνει κι όταν αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του Σπύρου, αναβάλλει την όλη επιχείρηση. Λίγο αργότερα, ο Ηλίας αποφασίζει να την κρατήσει «αιχμάλωτη» προκειμένου να μη φύγει και «πληρώσει» ο ίδιος για τις παράνομες δουλειές που έκανε εκείνη με τον γιο της Στράτο.
Η Άντζελα με τη Βούλα αποχαιρετούν τα κορίτσια της Τρούμπας με σκοπό να φύγουν για την Αμερική, όμως λίγο πριν ανέβουν στο αεροπλάνο ο Ορέστης τις σταματάει και τα λόγια του κάνουν τη Βούλα να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της. Αποφάσεις παίρνει και η Γαλήνη για τη ζωή της, καθώς η συμβίωσή της με τον Ντίνο δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.
Ο Γιάμαρης πάντως εξακολουθεί να μένει δίπλα της περιμένοντάς την. Η Φωφώ ακολουθεί τον Μανώλη στη Σύρο τη στιγμή που ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τον νούμερο εχθρό του, τον Ηλία. Όλα, και για όλους, πρόκειται να κριθούν στο τελευταίο λεπτό.