Πόρτο Λεόνε : Πηγαίνουν στο λιμάνι και πετάνε το όπλο του φόνου

Πόρτο Λεόνε : Πηγαίνουν στο λιμάνι και πετάνε το όπλο του φόνου

Μία μεγάλη ανατροπή θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς "Porto Leone" καθώς θα δούμε την Γαλήνη και τον Γρηγόρη να πετούν το όπλο το φόνου στο λιμάνι του Πειραιά

Πόρτο Λεόνε : Ο Γρηγόρης, βουτηγμένος στις τύψεις ύστερα από το φονικό που έκανε, εξομολογείται στην μητέρα του όλη την αλήθεια. Οι δυο τους, τότε, πηγαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά και πετούν το μαχαίρι, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που συνδέει τον Γρηγόρη με την δολοφονία

Η γυναίκα του Ντίνου, είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια. “Ξέρεις κάτι για τον φόνο; Ό,τι κι αν έχει συμβεί, απλά πες το μου. Μόνο εγώ μπορώ να σε βοηθήσω πραγματικά”, τονίζει στον Γρηγόρη κι εκείνος τελικά σπάει. “Εγώ το έκανα, μάνα. Να με ακούσει ήθελα. Να αναλάβει την ευθύνη του και να παντρευτεί την Λένα”, της λέει με λυγμούς.

Η Γαλήνη τον παρακαλεί να σταματήσει να μιλάει και του υπόσχεται πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. Μαζί πηγαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου πετάξουν το μαχαίρι, εξαφανίζοντας έτσι τα στοιχεία, που τον συνδέουν με το μοιραίο βράδυ και τον παρακαλεί να καταθέσει στον αστυνόμο πως δεν ξέρει τίποτα.

Porto-Leone-Γρηγόρης

Το ίδιο του λέει και ο πατέρας του, Ντίνος: “Είσαι ύποπτος για συνενοχή, να πας γρήγορα και να καταθέσεις, το όνομα μας δεν το σκέφτεσαι;”. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ η μητέρα του αποφασίζει σιωπηλά να ζητήσει βοήθεια από τον άνθρωπο, που φέρεται να της έχει αδυναμία, τον Σπύρο Γιάμαρη.

Πόρτο-Λεόνε-Γαλήνη

Το πένθος του Ηλία Καπετανάκου, μεταφράζεται ως αδυναμία στην Τρούμπα, επηρεάζοντας τις δουλειές του στα μαγαζιά. Η Αλεξάνδρα τον παρατηρεί, που είναι έτοιμος να καταρρεύσει και προσπαθεί να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες.Παράλληλα, μια κοπέλα από το μαγαζί της χτυπά την πόρτα για να της αποκαλύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τον θάνατο του πρωτότοκου της.

Η Καίτη λέει στην Αλεξάνδρα ποιος μαχαίρωσε το Στράτο

Η Καίτη είναι τα μάτια και τα αυτιά της Αλεξάνδρας Καπετανάκου στο «Porto Leone». Ο άνθρωπος, που τη βοηθά να μαθαίνει ό,τι συμβαίνει στον χώρο του καμπαρέ, τις μέρες. που δεν είναι εκεί. Χωρίς λοιπόν να χάσει περισσότερο καιρό, πηγαίνει να τη συναντήσει, για να της αποκαλύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Πόρτο-Λεόνε-Αλεξάνδρα

“Λίγες ώρες πριν επέλθει το μοιραίο, ο Στράτος ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Βούλγαρη, έξω από το μαγαζί και λογοφέρανε. Ήμουν μπροστά και τους είδα. Ο Γρηγόρης έσπρωξε μάλιστα τον Στράτο, όμως εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία. Φίλοι ήταν, μου φάνηκε λογικό να έχουν και τις κακές τους στιγμές”. Η Καίτη δε χρειάζεται να πει περισσότερα. Η Αλεξάνδρα, ξέρει πλέον πού να αναζητήσει τις απαντήσεις που ψάχνει και το ίδιο κιόλας βράδυ πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Βούλγαρη.

tv σηριαλ

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για το Porto Leone στο daddy-cool.gr