Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Γρηγόρης μετά τις αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας δίνει τέλος στη ζωή του σε ένα τραγικό φινάλε.
Πόρτο Λεόνε: Η Αλεξάνδρα κατάφερε να διαλύσει το γάμο αλλά και τη φήμη του Γρηγόρη στα προηγούμενα επεισόδια. Φαίνεται πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Γρηγόρης δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των ενοχών του με αποτέλεσμα να δίνει τέλος στη ζωή του σε ένα δραματικό φινάλε.
Η σειρά «Porto Leone» συγκλονίζεται από αποκαλύψεις που αλλάζουν τις ισορροπίες, με τον Γρηγόρη να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θύελλας που απειλεί να αφανίσει την οικογένεια Βούλγαρη. Η ηρεμία στο Porto Leone αποτελεί οριστικά παρελθόν.
Η Αλεξάνδρα, με ένα χαιρέκακο χαμόγελο ικανοποίησης, πυροδότησε μια «βόμβα» μεγατόνων ανακοινώνοντας πως ο Γρηγόρης είναι ο δολοφόνος του γιου της, Στράτου. Η αποκάλυψη ότι η οικογένεια Βούλγαρη έβαλε στο σπίτι της μια από τις κοπέλες του Ηλία Καπετανάκου προκάλεσε σοκ, με τον Γρηγόρη να εξαφανίζεται αμέσως μετά τις ανακοινώσεις, αγνοώντας πως η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Τελικά ο Γρηγόρης θα βρεθεί νεκρός και θα προκαλέσει πόνο στην οικογένειά του, αφού έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ενώ ο Ντίνος και ο Ορέστης στο «Porto Leone» αναζητούν τον Γρηγόρη με μανία, η Γαλήνη, συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις, στρέφεται κατά του Γιάμαρη για τα κρυμμένα στοιχεία. Εκείνος ισχυρίζεται πως η Αγγελική αγάπησε πραγματικά τον Γρηγόρη, όμως η Γαλήνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την επιθυμία για εκδίκηση, ζητά το όπλο του Κυριάκου από την Ασημίνα.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα συνεχίζει το αδίστακτο σχέδιό της. Συναντά τον Καπετανάκο και του φανερώνει το κίνητρο του εγκλήματος: Η Λένα γέννησε το παιδί του Στράτου, και ο Γρηγόρης σκότωσε τον γιο του Ηλία για να ξεπλύνει την ντροπή της αδελφής του. Ο Ηλίας, διψασμένος για αντίποινα, ετοιμάζει την αντεπίθεσή του, ενώ ο Ανδρέας φυγαδεύει την Άντζελα προς τη Θεσσαλονίκη.
Δείτε ακόμη: Πόρτο Λεόνε: Η Γαλήνη βγάζει από τη μέση την Αλεξάνδρα
Η κορύφωση του δράματος βρίσκει τη Γαλήνη οπλισμένη έξω από το σπίτι της Αλεξάνδρας. Η έγκαιρη παρέμβαση του Γιάμαρη, που την ακινητοποιεί σε ένα στενό, αποτρέπει το μοιραίο. «Δεν θα σε αφήσω να γίνεις δολοφόνος», της ψιθυρίζει, καθώς εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του.
Σχετικά αρθρα:
- Porto Leone: Ο Αντρέας καταρρέει στην μέση του γηπέδου και όλοι τρέμουν για τη ζωή του
- Porto Leone: Ο Τάκης παρακολουθεί την Ρίτα και μαθαίνει για το νόθο παιδί
- Porto Leone: Ο Γιάμαρης της κλείνει στο στόμα και την τραβά με μανία
Όλα τα spoilers για το Porto Leone στο daddy-cool.gr