Αγνώριστη!! Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» έχασε 38,5 κιλά! (Pic)

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Αντώνη, ο Ορφέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση θέση γιατί έχει μείνει χωρίς κρησφύγετο. Ετσι στρέφεται και πάλι στον Λευτέρη, τον οποία φυσικά «λαδώνει» αλλά και παράλληλα απειλεί, απαιτώντας να τον βοηθήσει να βρει σπίτι για να κρυφτεί από την αστυνομία: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, θα βρεις με κρύψεις! Δεν έχεις άλλη επιλογή», του λέει και ο Λευτέρης πραγματικά αρχίζει να ψάχνει πού θα τον κρύψει. Το φινάλε το έχετε δει; Τατουάζ – Σούπερ αποκλειστικό! Το ματωμένο φινάλε της σειράς! Πώς τελειώνει….

Την ίδια στιγμή ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά έχουν απογοητευτεί που δεν μπορούν να συλλάβουν τον Ορφέα: «Μας κοροϊδεύει μπροστά μάτια μας. Είναι κάπου κοντά κι εμείς δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε. Είναι να τρελαίνεσαι», προβληματίζεται ο ταξίαρχος. Παράλληλα, η Μίνα αποφασίζει να προειδοποιήσει τη Χριστίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει στην περίπτωση που βοηθήσει τον Ορφέα να διαφεύγει και να κρυφτεί: «Χριστίνα, αν πραγματικά έχεις οποιαδήποτε επαφή με τον Ορφέα, θέλω να σου πω ότι είναι πολύ επικίνδυνος για τη ζωή σου. Πρόσεχε», της τονίζει και η Χριστίνα δείχνει πραγματικά τρομαγμένη.

Από την πλευρά του ο Ορφέας πιέζει συνέχεια τον Λευτέρη με τις απαιτήσεις του και τον οδηγεί στο σημείο να φτάσει μέχρι την αστυνομία. Ομως ο Λευτέρης βρίσκει τελικά σπίτι κι ενημερώνει τον Ορφέα. Αμέσως μετά ο αδίστακτος άντρας πηγαίνει στο νέο του καταφύγιο κι αρχίζει να οργανώνει τα επόμενα βήματά του, ενώ μόλις βραδιάζει πάει βαθιά μέσα στο δάσος και θάβει κάτι που έχει μεγάλη αξία γι’ αυτόν.

Την επόμενη κιόλας στιγμή, για μια ακόμα φορά κάνει την εμφάνισή του με ένα γράμμα που προειδοποιεί την Τατιάνα πως έχει μια λίστα από άπιστες γυναίκες, τις οποίες σκοπεύει να σκοτώσει προκειμένου να απαλλαγεί η κοινωνία από αυτές.

Πριν όμως αρχίσει να σκοτώνει τις γυναίκες της λίστας του, έχει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα που δεν αφορά αυτές αλλά τον ίδιο και τον πληγωμένο του εγωισμό. Ο Ορφέας πηγαίνει στο γραφείο του Αλέξανδρου και αιφνιδιάζει τον Φίλιππο, ο οποίος πριν προλάβει να αντισταθεί κατασφάζεται από το χέρι του Ορφέα. Ο Φίλιππος είναι νεκρός και αυτή η απώλεια θα βυθίσει την οικογένεια Μελά στο πένθος.

Την επομένη ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο, ενώ όταν έρχεται η αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Οπως είναι φυσικό, τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Ελένη είναι απαρηγόρητη, ενώ τόσο η Μάρθα όσο και ο Παύλος με την Αφροδίτη δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον πόνο τους.

Η Αθηνά φεύγει από τον Πειραιά και πάει στην Αίγινα για να συμπαρασταθεί στην Αννα και την Ελένη, αλλά και για κάποιον άλλο σκοπό. Θέλει να προειδοποιήσει τον Αλέξανδρο: «Αλέξανδρε, πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ γιατί κινδυνεύετε όλοι και πιο πολύ η Ελένη και η Αννα», του λέει. Ωστόσο, η δολοφονική μανία του Ορφέα δεν σταματάει εκεί, λίγο αργότερα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει άλλο ένα κομμάτι της ζωής του, πολύ σημαντικό. Θέλει να κλείσει το κεφάλαιο Χριστίνα και δεν αργεί να στήσει θανάσιμη παγίδα στην κοπέλα, η οποία πέφτει νεκρή από τα χέρια του.

Close