Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά και δεν είναι αυτό που φαίνεται

Ο Σασμός συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις και η Αλίνα Κωτσοβούλου έκανε μερικά spoiler για τη συνέχεια της σειράς, στο Happy Day. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα εξής:

«Η Θοδώρα ακόμα δεν θα χωρίσει και θα υπάρξουν γεγονότα που θα παρατείνουν αυτόν τον γάμο. Για εγκυμοσύνη ακόμα δεν ξέρω, αλλά μπορεί. Θα γίνουν κάποιες προσπάθειες να προσεγγίσει τον άντρα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Ελπίζω να πιάσουμε αυτό το καρφί από την αστυνομία, το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα υπάρξουν κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

 

Στις φυλακές θα γίνει χαμός.

Γενικά γίνεται χαμός, αλλά εγώ ακολουθώ αυτή την πορεία της μάνας που φροντίζει τα παιδιά. Θα ερωτευτεί και ο Μανώλης. Θα ερωτευτεί ένα νέο κορίτσι, μια εξαιρετική ηθοποιό, αλλά κι εκεί θα υπάρχει μια μικρή ανατροπή έως και μεγάλη. Ο Μανώλης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, άρα τι θα ερωτευόταν; Ένα ιδιαίτερο κορίτσι, το οποίο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πολύ δύσκολο υποκριτικά για την ηθοποιό που θα το αναλάβει και μεγάλη πρόκληση και ωραίο στοίχημα να βγαίνουν τέτοια μηνύματα».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα λέει πως κατέθεσε ψεύτικα για τον Πετρή

Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά και δεν είναι αυτό που φαίνεται

Νέες εξελίξεις όμως έχουμε και στο μέτωπο του Μανόλη. Ένας νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή του και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα κρίνει την τύχη του…Μαθιού. Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα, κάνει είσοδο στην αγαπημένη μας σειρά.

Αυτή η νέα είσοδος στη σειρά δεν είναι τυχαία, γιατί ο έρωτας που θα προκύψει στην ζωή του φοβικού και συνεσταλμένου Μανόλη, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Θα τον κάνει πιο θαρραλέο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα νομίσει ότι πια μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και να μην πνίγεται διαρκώς από τις τύψεις του και τις αμφιβολίες. Και αυτό θα είναι προς όφελος του Μαθιού. Ναι, σωστά καταλάβατε, γιατί η συμφοιτήτρια του Μανόλη που θα μπεί στην ζωή του θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν

Σύμφωνα με το queen.gr για αυτό το λόγο δεν θα προδώσει ακόμη τον Μαθιό για την δολοφονία του Στεφανή. Θέλει να ζήσει ευτυχισμένος. Και μία τέτοια ομολογία, μόνο δεινά θα έφερνε στη ζωή του και στην οικογένειά του. Όπως θα δούμε και στο τέλος πια της σειράς, η αστυνομία θα φτάσει πρώτη στο κατώφλι του Μανόλη και όχι το αντίστροφο. Θα αργήσουμε όμως πολύ ακόμη για να το δούμε αυτό.

Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα η οποία θα την υποδυθεί, έχει ήδη κάνει κάποιες σημαντικές δουλειές στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και μάλιστα θεωρείται πολλά υποσχόμενη στο χώρο.

Close