Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 01/10 έως 04/10/2023

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr. τις περιλήψεις των επεισοδίων την εβδομάδα που έρχεται από 01/10/2023 έως τις 04/10/2023.

Καλά θα πάει αυτή η εβδομάδα

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 01/10/23  έως 04/10/2023

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 21:00

Επεισόδιο 05

Ο Αστέρης ζητά εξαγριωμένος εξηγήσεις από την Καλλιόπη και το Νικηφόρο γι’ αυτό που άκουσε. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας θα πληροφορηθεί, έκπληκτος, όλη την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Η Στέλλα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Βαγγέλη στη φυλακή, εκείνος, ωστόσο, δεν τη βοηθά με τη στάση του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πατέρας και γιος τα βρίσκουν πριν το θάνατο

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 9, 10, 11, 12

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ανδρέας προσεγγίζει Στέλλα και Βασιλική

Η επίσκεψη του Αντώνη ταράζει τη Βασιλική, που βλέπει τον κλοιό γύρω από το παιδί της να στενεύει. Η Καλλιόπη αναλαμβάνει να λύσει και αυτό το πρόβλημα.

Η Θοδώρα θα έχει μία απροσδόκητη γνωριμία, ενώ η Αιμιλία κλείνει τις υποθέσεις της, για να αναχωρήσει για την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος, κυριευμένος από οργή, θα προβεί σε μία κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους…

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 06

Ο θάνατος της Έλενας σοκάρει τον Γιώργο και δημιουργεί νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη, ενώ η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Ούτε οι απειλές της Μαρίνας, ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα που έχοντας καταστρώσει ήδη κάποιο σχέδιο καταλήγει στον Μαθιό..

Δείτε ακόμη Σασμός: Για να μπει μια στάλα ήλιος, πρέπει αυτός που μας έκανε το κακό να πληρώσει με τη ζωή του

Σασμός: Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια στα επόμενα επεισόδια του Γ Κύκλου και πάει στο Ναυάγιο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 9, 10, 11, 12

Ο Νικηφόρος από την άλλη νιώθει το αδιέξοδο να τον κυκλώνει από παντού, και δίχως εξηγήσεις φτάνει στον παπά Μιχάλη για να ακολουθήσει τη μόνη λύση που του μένει. Ο Αντώνης, όμως, έχει πια στα χέρια του την πληροφορία που εξηγεί τα πάντα…

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 21:00
Επεισόδιο 07

Ο Μαθιός αντιμετωπίζει στα ίσα τον Αντρέα. Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται… Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Άνω Ποριά και καταφεύγει σε ένα μοναστήρι, προκειμένου να μείνει μόνος με τις σκέψεις του.

Η δολοφονία της Έλενας βασανίζει τον Γιώργο, ο οποίος αισθάνεται υπεύθυνος για ό,τι της συνέβη. Την ίδια στιγμή, η Σοφία αναχωρεί για τη Μασσαλία, αφήνοντας πίσω της τη Στέλλα και τον Τάσο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια στα επόμενα επεισόδια του Γ Κύκλου και πάει στο Ναυάγιο

Σασμός: για να μπει μια στάλα ήλιος, πρέπει αυτός που μας έκανε το κακό να πληρώσει με τη ζωή του

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα αποβάλει στην κηδεία του Νικηφόρου

Ο Αντρέας εξυφαίνει ένα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες. Η Αργυρώ με τη Μαρίνα τον αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη, ενώ η γιαγιά καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη για συμβουλές.

Παράλληλα, μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις των ηρώων…

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 21:00
Επεισόδιο 08

Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη. Ο Αντρέας εξακολουθεί να παριστάνει τον μετανοημένο, η Καλλιόπη και ο Μαθιός, όμως, δεν πείθονται από την αλλαγή της στάσης του.

Μία συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη θα φέρει στην επιφάνεια νέα μυστικά, που για χρόνια κρατούνταν κρυφά, ενώ η Στέλλα και ο Παύλος θα μάθουν κάτι, που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μοιρολόι της Καλλιόπης και το Σταματόδεντρο

Σασμός: Ο Ανδρέας προσεγγίζει Στέλλα και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Φαρμάκης ένοχος για τον Φόνο του Στεφανή

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα και να βάλουν ξανά μπροστά τις διαδικασίες για το γάμο τους.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την ίδια ώρα που την εμφάνισή της κάνει και μία γυναίκα, η οποία έρχεται στο χωριό με άγνωστους για την ώρα σκοπούς…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close