Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 15/4/24 έως 18/4/2024

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 15/4/2024 έως τις 18/4/2024.

 

Αυτή η Σάντρα θα μας κάνει να την μισήσουμε κι άλλο;;

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 107 στις  15/4/2024

Επεισόδιο 107

Δευτέρα

 

Όσο ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έστειλε εκ μέρους τους 300.000 ευρώ στην οικογένειά του αδικοχαμένου Σπύρου η Καλλιόπη τους δίνει την απάντηση. Η καπετάνισσα θεωρεί πως τα έστειλε ο Ρούσσος και τους ζητά να τον καλέσουν για να το επιβεβαιώσει.

Ο Μαθιός όμως πιστεύει πως η Εύα τα έστειλε γιατί εξαιτίας της ο Σπύρος έχασε τη ζωή του με τα γκαζάκια που έβαλε άνθρωπός της με στόχο τον ίδιο. Παράλληλα, ο Παύλος τρομάζει τον Βαγγέλη με τα ψέματα που λέει ενώ η γιαγιά προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση για το αν πρέπει να μιλήσεις στο Τηλέμαχο για τον αδερφό του.

Σασμός: Ο Ρουσσος Σταματάκης ετοιμάζει εκδικήση για Βρουλάκηδες-Σταματάκηδες

 

Σασμός: Ο Ρουσσος Σταματάκης ετοιμάζει εκδικήση για Βρουλάκηδες-Σταματάκηδες

 

Σασμός: Χρήστος και Στέλλα σε μια μαγευτική βραδιά

Αποφασίζει να του πει όλη την ιστορία για τον Ρούσσο που είναι ο πραγματικός πατέρας του Αντρέα και όχι ο Μανούσος και φυσικά να του δώσει το γράμμα στο οποίο η μητέρα του αποκαλύπτει τα πάντα. Στο μεταξύ η Αργυρώ προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις της Σάντρας για τον Αστέρη.

Όταν ο Μανωλάκης ακούει τις δύο γυναίκες να μιλάνε στο τηλέφωνο και παθαίνει σοκ. Η πρώτη αντιλαμβάνεται πως η Σάντρα δεν είναι ο άγγελος που θέλει να παρουσιάζεται προς τα έξω αλλά μία γυναίκα αποφασισμένη για όλα με ξεσπάσματα και διπολικές κρίσεις.

Σασμός: Το σκληρό πρόσωπο της γιαγιάς Ειρήνης

 

Σασμός: Η Σάντρα εξοργίζεται με το Μαθιό και σκέφτεται πως να τον τιμωρήσει

 

Σασμός: Η Καλλιόπη ψάχνει τον Ρούσσο

Ο Μανωλάκης καταλαβαίνω πως η Αργυρώ δεν είναι καμιά τρελή που ζηλεύει τον Αστέρη, αλλά όσα λέει έχουν τελικά βασική. Η Σάντρα θέλει να κάνει κακό στην Αργυρώ. “Θα δει τι θα πάθει. Δεν είναι παντρεμένη μαζί του. Ο Αστέρης θα γίνει δικός μου” την ακούει να λέει μόνη της και αντιλαμβάνεται πως η Σάντρα έχει εμμονή με την Αργυρώ.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο Αντρέας στέλνει μήνυμα στον Τηλέμαχο και του λέει να μην το ψάξει και να του έχει εμπιστοσύνη. Τα νέα τα μαθαίνει και ο Αντώνης και αναχαρεί, τη στιγμή που ο Χρήστος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Σασμός: Ο παπάς αναλαμβάνει δράση με τη Σάντρα

 

Σασμός: Της δίνουν κεταμίνη και πέφτει αναίσθητη

 

Σασμός: O Ανδρέας έρχεται στο γάμο Αργυρώς- Αστέρη και γίνεται ο Σασμός

Μπαίνοντας στο σπίτι του, κάποιος τον χτυπάει πισώπλατα την ώρα που εκείνος για καλή του τύχη μιλά με τον Φραγκιαδάκη στο τηλέφωνο. Ο αστυνόμος ειδοποιεί ασθενοφόρο και τρέχει να τον βρει.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 108 στις  16/4/2024

Επεισόδιο 108

Τρίτη

 

Αυτός που αδικεί είναι πιο δυστυχισμένος από αυτόν που αδικείται. Το μωράκι σας και τα μάτια σας” λέει το απειλητικό σημείωμα που φτάνει στα χέρια του Μαθιού και της Βασιλικής και θρυμματίζει την ηρεμία τους.

Ο Σταματάκης πιστεύει πως πίσω από την απειλή κρύβεται η Εύα και πάει να την βρει στην φυλακή και να του ζητήσει το λόγο. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από την επίθεση που δέχτηκε.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 111, 112, 113, 114

 

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

 

Σασμός: O Μαθιός προειδοποιεί την Σάντρα να μαζευτεί

Ο Αντώνης και ο Γιώργος σπεύδουν στο πλευρό του. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Τηλέμαχο για την πατρότητα του Αντρέα αφήνοντας τον άφωνο. Στο μεταξύ η Σάντρα μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγο παρασύροντας τον Βαγγέλη ο οποίος δείχνει ανήμπορος να την συγκρατήσει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά η Καλλιόπη καλεί ανήσυχη τον Ρούσσο για να τον προειδοποιήσει ενόψει της επιστροφής του στην Άνω Ποριά. Τα νέα από τον Μαθιό όμως για το απειλητικό σημείωμα θα την αναστατώσουν ακόμα περισσότερο.

Σασμός: Δύο συνταρακτικές εξελίξεις αλλάζουν την πλοκή

 

Σασμός: Ο παπάς αναλαμβάνει δράση με τη Σάντρα

 

Σασμός: Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη

Η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο. Η αίσθηση μιας επικείμενης απειλής βυθίζει Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στον φόβο γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 109 στις  17/4/2024

Επεισόδιο 109

Τετάρτη

Στη φυλακή η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειας του.

Εκείνος ωστόσο δε φαίνεται να πείθεται. “Ήθελες να με σκοτώσεις. Το προσπάθησες πάρα πολύ. Γιατί να σε πιστέψω τώρα;” της λέει. Στο μεταξύ η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός.

Σασμός: Ποιος σκοτώνει την Εύα ;

 

Σασμός: Το σκληρό πρόσωπο της γιαγιάς Ειρήνης

 

Σασμός: H Μαρίνα ανακαλύπτει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη για όσα έμαθε. Λίγο αργότερα ο Αντώνης ζητά από την γιαγιά βοήθεια για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του.

Της λέει να τον πάρει τηλέφωνο και να του πιάσει την κουβέντα ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν το σημείο όπου εκπέμπει το κινητό του τηλέφωνο. Την ίδια ώρα η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, όταν της επισημάνει πως για το χτύπημα προς τον Γιακωβάκη μπορεί να κατηγορήσουν εκείνον.

Σασμός: Σκοτώνουν την Ευά μέσα στη Φυλακή

 

Σασμός: Η Καλλιόπη ψάχνει τον Ρούσσο

 

Σασμός: Ο Χρήστος παντρεύεται με την Στέλλα στην Αθήνα

Η καπετάνισσα αναλαμβάνει και πάλι δράση και κατευθύνεται προς το τμήμα. Παράλληλα η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ.

Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και της Σάντρας μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 110 στις  18/4/2024

Επεισόδιο 110

Πέμπτη

Η Καλλιόπη λέει στον Αντώνη να μην κατηγορήσουν τον Μαθιό για το χτύπημα στον Χρήστο και εκείνος της λέει πως ο γιος της είναι αθώος. Παράλληλα όμως οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω.

Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες βυθίζονται στο φόβο

 

Σασμός: Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη

 

Σασμός: Η Σάντρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στο βούρκο

Την ίδια στιγμή επικρατεί μία γενικότερη ανησυχία για τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Στο μεταξύ η Αργυρώ επιβεβαιώνει πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη και απαιτεί από αυτόν να της το ξέκοψε μία και καλή.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close