Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 18/12/23  έως 21/12/2023

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 18/12/2023 έως τις 21/12/2023.

Αχ παναγία μουυ

 

18/12/2023 Δευτέρα

Η ομολογία του Μαθιού για το θάνατο του Λαζάρου και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί.

Η Αργυρώ οδηγείται στην απόγνωση βλέποντας τον Αστέρη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά της. Απελπισμένη, θα του προτείνει κάτι, που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα.

Σασμός: Ο Παύλος μιλά για το παρελθόν στον Ανδρέα

 

Σασμός: Ο Χρήστος Γιακωβάκης ανατρέπει τις ισορροπίες

Σασμός: Δε σε σκοτώνω γιατί είσαι αίμα μας αλλά θα ξεκουμπιστείς για πάντα από την Κρήτη

Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Εκείνος, ωστόσο, σχεδιάζει την εκτέλεσή του κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο.

Δυστυχώς και για τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον, που δεν περιμένουν, με τον πλέον απρόσμενο τρόπο.

19/12/2023 Τρίτη

Η Βασιλική συγκρούεται κατά μέτωπον με την Αργυρώ, που επιμένει στο τελεσίγραφό της στον Αστέρη. Εκείνος βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο δίλημμα μεταξύ της αγάπης του γι’ αυτήν και το χρέος του απέναντι στον αδελφό του.

Σασμός: Δεν το εννοείς ότι θα καταδώσεις τον Μαθιό μου;

 

Σασμός: Καλλιόπη γνωρίζει τον έρωτα στα μάτια του Παύλου

Σασμός: Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα είναι καθηλωτικό

Η Ντίνα λέει στο Γιώργο ότι Εύα και Αντρέας έχουν σχέση, ενώ εκείνη εξομολογείται στον Βαγγέλη πως σκοπεύει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του Αντρέα για τον Μαθιό. Ο Παύλος, σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει το αίμα, αποφασίζει να του πει την αλήθεια για το παρελθόν. Ενώ η Καλλιόπη πάει να βρει την Αργυρώ, ο Αστέρης παίρνει τελικά την απόφασή του.

20/12/2023 Τετάρτη

Ο Αντώνης προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα για τη μητέρα του, τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε εφαρμογή.

Σασμός: Ο Γιάννος Μουντάκης έρχεται

 

Σασμός: Ο Σταματάκης είναι αθώος και υπεύθυνη είναι η Βασιλική

Σασμός: O Γιος σου πήγαινε γυρεύοντας- Η Αργυρώ ρίχνει το φαρμάκι της

Ο Γιώργος διώχνει τη Θοδώρα, και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην προσέγγιση της Εύας. Η Μαρίνα προσπαθεί να μεταπείσει την Αργυρώ για τον Αστέρη, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Ένας απρόσμενος μάρτυρας θα φτάσει, για να προσφέρει στο Μαθιό άλλοθι για τη νύχτα του φόνου, ανοίγοντας ξανά τον κύκλο των υπόπτων.

21/12/2023 Πέμπτη

Ο Αστέρης, ανάστατος από τη φυγή της Αργυρώς, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες, δε συνειδητοποιεί ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει… Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες. Το άλλοθι του Μανόλη στο Μαθιό του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, την ώρα που ο Αντρέας συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής του.

Σασμός: Δεν έχεις ηθικούς φραγμούς- Αργυρώ και Βασιλική σφάζονται

 

Σασμός: Ο Μανώλης κάνει άλλη μια ανατροπή

Σασμός: Δυνατά και για 4η σεζόν η σειρά

Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει την Αργυρώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να μάθει τι είναι αυτό που οδήγησε το παιδί της σ’ αυτή την παράτολμη κίνηση. Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να τη φέρει πίσω, την ίδια ώρα που μία απρόσμενη ομολογία, θα ταράξει και πάλι τα νερά και θα ανατρέψει τις ισορροπίες…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close