Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Καλλιόπη του λέει ότι η ανιψιά του έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού της.

Αχ τώρα αρχίζει το καλό…

Δεν μπόρεσε τελικά να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά της. Ο Αστέρης είναι απόλυτα δοσμένος στην Αργυρώ και στα επόμενα επεισόδια οι δυο τους, θα γίνουν ξανά ζευγάρι.

Μόνο που η Καλλιόπη, παραμονεύει και έχει τους δικούς της φόβους. Όταν έμαθε πως του είχε κρύψει την γέννηση του μικρού Πέτρη, δεν ήθελε να την βλέπει μπροστά του, όμως με τον καιρό κατάλαβε τους λόγους που την έκανα να πάρει αυτή την απόφαση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να θολώσει τα νερά

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια

Είναι γεγονός πως ο Αστέρης Σταματάκης δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Αργυρώ Βρουλάκη και στα επόμενα επεισόδια θα γίνει απόλυτα σαφές πως το ζευγάρι παρά τις διαφορές που χωρίζουν τις οικογένειές τους, θα αποφασίσει πως θα έχουν ένα κοινό μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα στο γλέντι που θα γίνει προς τιμήν του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο Αστέρης θα συνειδητοποιήσει πως το μέλλον του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε και θα της το πει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο την πίεση και λυγίζει

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αναλυτικά τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας εώς 05/05/23

“Η μοίρα ήξερε που μας έφερε μαζί. Με πλήγωσε, Αργυρώ, αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να μην είμαι μαζί σου. Προσπάθησα και τελικά κατάλαβα τους λόγους που σε έκαναν να κρατήσει μακριά μου το παιδί.

Θέλω όμως αυτό να είναι το τελευταίο γεγονός που μπαίνει ανάμεσα μας”,  θα της πει και θα επισφραγίσουν την απόφασή τους να είναι ξανά μαζί με ένα φιλί. Λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους θα ζήσουν ένα βράδυ πάθους που θα τους μείνει αξέχαστο.

Η εγκυμοσύνη και οι φόβοι της Καλλιόπης.

Καιρό τώρα η Καλλιόπη δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον γιο της και την Αργυρώ. Ενώ στην αρχή φαινόταν να είναι μαζί, απομακρύνθηκαν ξαφνικά αλλά στη συνέχεια κατάλαβε πως το ζευγάρι δεν είναι εύκολο να χωρίσει, πράγμα που επιβεβαίωσε ρωτώντας ξεκάθαρα τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Μύρωνας;

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το όπλο του Στεφανή μιλάει

“Σου το έχω πει ξεκάθαρα πως η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου, μάνα. Όχι δεν θα χωρίσουμε και όχι δεν θα δώσουμε σημασία στις κατάρες της οικογένειας μας”, της λέει κι εκείνη καταλαβαίνει πως κάτι άλλο έχει συμβεί για να είναι απόλυτος ο γιος της. Και το μυαλό της πάει στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Οι υποψίες της αρχίζουν να γίνονται βεβαιότητα μέσα από διάφορες κουβέντες με τον Αστέρη και μη θέλοντας να φάει παραπάνω χρόνο θα μιλήσει στον Παύλο.

Τί θα γίνει αν οι φόβοι μας γίνουν πραγματικότητα; Αν η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιου μου;” τον ρωτάει και παρόλο που ο Παύλος ξέρει την αλήθεια θα προσπαθήσει να την πείσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ κρύβουν τον μικρό Πετρή

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης μαθαίνει πως έχει στα χέρια του το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Εκείνη θα συνεχίσει να ανησυχεί. “Πάνω απ’ τα κεφάλια όλων είναι η κατάρα και δεν θα γλιτώσει κανείς μας Βρουλάκη” του λέει τελικά και φεύγει μακριά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close