Σασμός-Καλλιόπη-μικρός Πετρής-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Καλλιόπη διώχνει τον Αστέρη αλλά όχι τον μικρό Πετρή.

Εεε…χαζογιαγιά!

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Καλλιόπη και τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Όλο το χωριό ψιθυρίζει το ένοχο μυστικό της Αργυρώς και η Καπετάνισσα τρελαίνεται που δε το ξέρει! Μπορεί να πίεσε τον Παύλο Βρουλάκη να της το πει, όμως δε τα κατάφερε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα παραπλανητικά στοιχεία

Σασμός-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιοι θα είναι στο γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς

Ο Βαγγέλης, αποφασισμένος να τα τινάξει όλα στον αέρα, της πετά μια μικρή…”σπόντα”, σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού. Η Καλλιόπη μένει άναυδη και καλεί αμέσως στο σπίτι της τον Αστέρη, για να της εξηγήσει…

Πες μου την αλήθεια, τι είναι αυτό που μου κρύβεις;”, του λέει, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ο Αστέρης, τότε, λυγίζει και ομολογεί στην Καλλιόπη πως ο Σασμός θα έρθει, μέσα από τον μικρό Πετρή… “Είναι γιος μου, μάνα!”.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον παπά

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το δώρο του Ευθύμη στη Στέλλα

Η αντίδραση της Καλλιόπης σύμφωνα με το youfly.com θα εξοργίσει τον Αστέρη. Η μάνα θα πετάξει τον γιο της έξω από το σπίτι, νιώθοντας τεράστια προδοσία μέσα της. Η κατάρα, πλέον, έχει πάρει σάρκα και οστά και κυνηγάει το σπιτικό της.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιό δεν έχεις χάσει τη γυναίκα σου οριστικά μη φοβάσαι

Η Καλλιόπη διώχνει τον Αστέρη, όχι, όμως, τον μικρό Πετρή. Σκοπός της είναι να πάρει το εγγόνι της από τους Βρουλάκηδες, ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεσπάσει νέος πόλεμος!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close