Σασμός: Η Στέλλα κρατάει το μωρό για να εκβιάσει

Σασμός εξελίξεις: Η Στέλλα κρατάει το μωρό για να εκβιάσει- Άγριος καυγάς Στέλλας και Αργυρώς για τον Αστέρη. Η Στέλλα αποφασίζει να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Ο Αστέρης έχει πλέον αποφασίσει ότι θα συνεχίσει με όποιο κόστος, να ζει τον έρωτά του με την Αργυρώ . Ήδη την σχέση τους την ξέρει η γιαγιά Ειρήνη. Τους είδε με τα ίδια της τα μάτια μαζί. Ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τους γονείς της Στέλλας .Όμως σύμφωνα με το ΠΕΡΙΟΔΙΟ TV serial τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά.

Η Στέλλα έχει ζητήσει να μη μάθει ο Αστέρης για την εγκυμοσύνη της καθώς δεν έχει σκοπό να κρατήσει αυτό το παιδί. Όμως η μητέρα της η Σοφία δεν το αφήνει έτσι. Αναλαμβάνει δράση και συναντάει τον Αστέρη που εκεί του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας .

“Το ξέρεις ότι η κόρη μου περιμένει το παιδί σου ;H ίδια από εγωισμό και περηφάνια μου ζήτησε να μη σου πω τίποτα αλλά αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται . Πρέπει να ξέρεις . Α και κάτι άλλο !Η Στέλλα σκέφτεται να μην το κρατήσει” Του λέει και ο Αστέρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Αστέρης μιλάει στη Στέλλα Ενώ η Στέλλα είναι ψυχρή απέναντί του

asterhs-argyrw

Λίγο αργότερα έξαλλη η Στέλλα, πηγαίνει στη μητέρα της και της ζητάει εξηγήσεις. “Γιατί με αγνοείς δεν σου είπα ότι δεν θέλω να μάθει τίποτα ο Αστέρης; Γιατί ανακατεύεσαι;” Τι ρωτάει.

Στο μεταξύ μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Στέλλα έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις και πλέον δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης επηρεασμένος από όλα αυτά που έχουν συμβεί, αρχίζει να αποφεύγει την Αργυρώ και η σχέση τους αρχίζει να κλονίζεται, λόγω της συμπεριφοράς του.  Ωστόσο ηΑργυρώ, πιέζει για να μάθει τι έχει συμβεί. “Αστέρη κοιτάμε καλά. Πες μου τι έχει γίνει και έχεις αλλάξει τόσο; Tι σου συμβαίνει;” του λέει. Eτσι ο Αστέρης αναγκάζεται να τις πει την αλήθεια.  “Αργυρώ… Η Στέλλα είναι έγκυος Τώρα το έμαθα και εγώ, η ίδια δεν μου είπε τίποτα …δεν ήξερα…”

Η Αργυρώ φεύγει απογοητευμένη

Στο μεταξύ η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της, πέφτει σαν βόμβα.  “Δεν θα το κρατήσω το παιδί δεν το θέλω” ανακοινώνει στους γονείς της. Παράλληλα ο Αστέρης, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του παλεύοντας με τις ενοχές του. Ενώ η αντίδρασή της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη ,καθώς αποφασίζει να μην κάνει πίσω στη σχέση της. Ωστόσο η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνετε όταν ανακοινώνει στους γονείς της : “Λοιπόν για να τελειώνουμε άλλαξα γνώμη από να κρατήσω το παιδί”

H μητέρα της δεν αντέχει άλλο και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια

stella-asteris

“Στέλλα πρέπει να το ξανασκεφτείς. O Αστέρης δεν σε θέλει… ούτε να πιστέψεις ότι θα είστε ξανά μαζί.O Αστέρης έχει άλλη σχέση με μία κοπέλα που τη γνωρίζω. Tους έχω δει και μαζί …Και μάλιστα είναι ασθενής μου”  της αποκαλύπτει. Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ πως αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό για αυτούς.

Δείτε ακόμη Σασμός spoiler : Ο Νικηφόρος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Μετά από όλα αυτά έχουν που έχουν γίνει η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία. Ενώ η Στέλλα εξοργισμένη, ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη… και βρίσκει το όνομα της στην ατζέντα της.

Μόλις καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ είναι αυτή που έκλεψε τον άντρα της, η οργή είναι μεγάλη. Αποφασίζει να πάει να τη βρει και να της μιλήσει όπως της πρέπει . “Δεν ντρέπεσαι; Hξερες! Σου είχα μιλήσει! Σου τον είχα γνωρίσει και εσύ από πίσω μου έκανες τα πάντα για να μου τον πάρεις” Την κατηγορεί . Η Στέλλα έξαλλη, ορμάει στην Αργυρώ και ο καβγάς μεταξύ τους θα  ανάψει για τα καλά, καθώς η Στέλλα από πείσμα πια, θα διεκδικήσει τον Αστέρη μέχρι τέλους και με όπλο, το παιδί που περιμένει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close