Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Βασιλική διώχνει αηδιασμένη τον Μαθιό μόλις της ομολογεί το φόνο.

Μην τους χωρίζετε μωρέ… <3

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα σας εξασφαλίσαμε. Η στιγμή για να ομολογήσει ο Μαθιός το φόνο του Στεφανή στην Βασιλική έφτασε. Παράλληλα η Μαρίνα βοηθάει τον Αστέρη και την Αργυρώ ενώ ο Μύρος τραυματίζεται σοβαρά έπειτα από ένα πυροβολισμό.

Ο χειρότερος εφιάλτης του Μάθιου γίνεται πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια την σειρά Σασμός, καθώς η αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή βγαίνει στην επιφάνεια και εκείνος αναγκάζεται για πρώτη φορά να ομολογήσει το φόνο.

Όπως σας ενημερώσαμε η αντίστροφη μέτρηση άρχισε απ’ τη στιγμή που ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Βασιλική πως ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή. Στη συνέχεια της σειράς όπως θα παρακολουθήσουμε η Βασιλική αρνείται να πιστέψει πως ο αγαπημένος της έχει κάνει ένα τέτοιο έγκλημα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι ο Αντώνης βρίσκει τη μνήμη του

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα τελειώσει ο Β’ Κύκλος

Κι ενώ ο Μαθιός την πείθει πως είναι αθώος, θα κάνει ένα μοιραίο λάθος. Όπως θα δούμε ο Ευθύμης αρχίζει να μένει στο ξενοδοχείο που εργάζεσαι η Βασιλική. Ο Μαθιός όμως όταν ενημερώνεται για την διαμονή του Φαρμάκη στο ξενοδοχείο εξοργίζεται και πηγαίνει να τον συναντήσει.

Οι δυο άντρες έχουν μια συζήτηση και ο Ευθύμης προκαλεί το Μαθιό με κάθε τρόπο με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στην παγίδα του. Ο Μαθιός παραδέχεται πως σκότωσε το Στεφανή αλλά αγνοεί ότι ο Φαρμάκης ηχογραφεί την συνομιλία τους.

Τότε ο Ευθύμης τον απειλεί πως από δω και στο εξής η ζωή του εξαρτάται από αυτόν διότι αν παραδώσει το ηχητικό ντοκουμέντο στην αστυνομία θα συλληφθεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Ο Μαθιός συνειδητοποιεί το μοιραίο λάθος που έκανε και παγώνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Χαμός με την οικογένεια του Σταύρου

Σασμός-Μαθιός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται η ανατροπή των ανατροπών λίγο πριν τον επίλογο του δεύτερου κύκλου της σειράς

Λίγο μετά ο τελευταίος μη αντέχοντας να ζει άλλο μέσα στο ψέμα και στο φόβο αποφασίζει να πει στην Βασιλική όλη την αλήθεια. Συγκεκριμένα της ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και της εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους έβαψε τα χέρια του με αίμα.

Η Βασιλική καταρρέει και η καρδιά της σπάει σε 1000 κομμάτια. Κοιτάζοντάς τον στα μάτια αηδιάζει και και το μόνο που θέλει είναι να φύγει μακριά του. Μην μπορώντας να πιστέψει πως ο άντρας που αγάπησε παράφορα προκάλεσε πόνο στην ίδια και στο Νικηφόρο.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close