Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Μαθιός ,Μαθιός ,Μαθιός… Πήρε αέρα πάλι ο Κώστας ,θέλει ένα μπερντάκι !

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Η Αργυρώ πρέπει να κάνει άμεσα μεταμόσχευση νεφρού, αλλά η αναζήτηση συμβατού δότη δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα. Η ίδια φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει, όμως προσπαθεί να πνίξεις τους φόβους της και να φανεί δυνατή για τους δικούς της ανθρώπους και κυρίως για τον γιο της.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 153 , 154 , 155

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας προσπαθεί να πλησιάσει ξανά την Άσπα, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να τον συγχωρήσεις ξανά. Όταν αυτός αντιλαμβάνεται το λόγο, δεν μπορεί να κρατηθεί. Γίνεται για άλλη μία φορά βίαιος, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να εκραγεί και να τον διώξει κακήν κακώς από τη δουλειά!

Σασμός-Μαθίος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Η κατάσταση μεταξύ των δύο ανδρών ξεφεύγει και ο Κώστας, οξύθυμος όπως πάντα, ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να τον εκδικηθεί. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7μέρεςtv , έτσι, κάνει μία κίνηση που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να το στείλει κατευθείαν φυλακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close