Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις της σειράς είναι πολλές, Καθώς ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη και διαλύει τον αρραβώνα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για άλλη μία εβδομάδα στο Σασμό καθώς οι αποκαλύψεις έρχονται η μία πάνω στην άλλη, με απρόβλεπτες συνέπειες και τραγικά γεγονότα.

ο Διονύσης μαθαίνει για το γάμο της Σεμίνας με τον Πέτρο και η οργή του ξεχειλίζει. Ο αδίστακτος άντρας, θα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα στη Σεμίνα όταν συναντηθούν. Η Σεμίνα όμως, θα καταφέρει να αμυνθεί εκβιάζοντας τον πώς γνωρίζει ότι συμμετέχει στο παράνομο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας . Όμως ο Διονύσης εξακολουθεί να είναι μεγάλη απειλή για τη μέλλουσα γυναίκα του Πέτρου. Κάτι  που θα καταλάβει πολύ σύντομα η Σεμίνα με τον πιο οδυνηρό τρόπο….

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Πως Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Και ενώ είναι ακόμα  φρέσκια η είδηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο Πέτρος στη Σεμίνα, μία καινούργια εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά.  ΟΠέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους.

Στο πατρικό του η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη, ετοιμάζονται για την ημέρα, που ο Πέτρος τους, θα δώσει λόγο με την αγαπημένη του. Οι δύο γυναίκες, ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή που θα φέρει χαρά στο σπιτικό τους . Η Σεμίνα, θα έρθει τετ-α-τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, όταν θα δεχτεί μία πρόταση που θα τη σοκάρει.  Ο Πέτρος θα μάθει την αλήθεια για την κρυφή ζωή της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του.

Δείτε ακόμη Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει μεγάλες συμφορές με τα ψέματα της -Μια φωτογραφία προδίδει την τύχη του Αστέρη

Ο εκβιασμός του Διονύση, έχει φέρει τη Σεμίνα σε αδιέξοδο, καθώς ο Πέτρος επηρεασμένος από τη Θεοδώρα, αρχίζει πια να ερευνά το σκοτεινό παρελθόν της Σεμίνας. Τι θα αποκαλυφθεί όταν θα συναντηθεί με τη μητέρα και τον πατριό της;

Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Το σίγουρο είναι πως ο Πέτρος θα μάθει πως η Σεμίνα , δούλευε στην Αθήνα ως ιερόδουλη και τα όνειρά του Θα γκρεμιστούν. Σε μία στιγμή η ευτυχία του με τη Σεμίνα θα γίνει εφιάλτης και η είδηση πως πώς χαλάνε οι αρραβώνες του ζευγαριού πέφτει σαν βόμβα. Πως θα αντιδράσει η Σεμίνα σε αυτό;

Oι αποκαλύψεις έρχονται η μία πάνω στην άλλη ,καθώς οι κρυφοί έρωτες και οι πληγές που έχουν ανοίξει, ταλανίζουν για μία ακόμα φορά το χωριό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close