Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη. 

Σταύρο, πήγαινε πιες το γαλατάκι σου, που μας ξύπνησες κι εσύ και απειλείς κιόλας. Άντε μην αμολήσουμε την Καλλιοπάρα!!!

Ο Σταύρος βλέποντας την ζωή του να έχει πάρει την κάτω βόλτα πηγαίνει να βρει τον Αστέρη και να τον απειλήσει. “Μου τα πήρες όλα. Δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο να ελπίζω ή να χαίρομαι.

Όμως βλέπω πως έχεις θράσος και συνεχίζει να ενοχλείς την γυναίκα μου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί θα πάρω άλλα μέτρα και εγώ και όλο το χωριό θα μάθει ποιος είσαι” του μηνύει.

Σασμός-Σταύρος-

Και όσο ο Αστέρης προσπαθεί να αναλύσει την συμπεριφορά του άντρα της Αργυρώς η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα απαντήσει στους Βρουλάκηδες. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και δε χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά του.

Παύλο ανησύχησα όταν έμαθα πως σε έφεραν εδώ σπασμένα. Ευτυχώς απ’ ό,τι έμαθα όλα είναι καλά, έτσι δεν είναι;” τον ρωτάει κι εκείνος σπεύδει να της πει πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να τους αφήσει χρόνους.

Σασμός-Αστέρης-

Λίγο αργότερα στο δωμάτιο μπαίνει και ο Δημήτρης φανερά εκνευρισμένος που η γυναίκα του ανησύχησε για τον πρώην άντρα της να σχολιάσει πως του χαλάει τη ζωή.

Ο Παύλος παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου θα συγκρουστεί μαζί του έντονα και ο Ευθύμης ξαφνικά θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά την βοήθεια της Στέλλας ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μαθαίνοντας πως μπορεί να χάσει το παιδί της.

Σασμός-Σταύρος-μικρός Πετρής-

Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό τον κάνει να χάσει τελείως τον έλεγχο. Αργυρώ και Μαρίνα έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους μήπως χάσουν την επιμέλεια του παιδιού αλλά αποφασίζουν να μην αφήσουν κανένα να τους το στερήσει.

Σασμός-Αργυρώ-

Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει βλέποντας την να μη λείπει από το πλευρό του Παύλου ενώ Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει παγίδα στο Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική που για πρώτη φορά ζητάς τα σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close