Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 35, 36 ,37 ,38 , 39

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 35, 36 ,37 ,38 , 39.Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 35 στις 15/11/2021

επεισόδιο 35

Ο Φεγκούδης αναγνωρίζει τη Σούλα και στην προσπάθειά τους να ξεκαθαρίσουν το παρελθόν τσακώνονται. Η Μαριτίνα μαθαίνει ότι ο Πιπερόπουλος θα χαρίσει τα δάνεια στον Μάνο και πετάει από τη χαρά της. Η Τόνια, μετά τη «συγγνώμη» του Φεγκούδη, αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά. Ποιος θα είναι ο όρος που θα βάλει ο Πιπερόπουλος στον Μάνο, για να του δώσει το βίντεο που του χαρίζει τα δάνεια και ποια η αντίδραση του Μάνου;

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 36 στις 16/11/2021

επεισόδιο 36

Η Μαριτίνα μαθαίνει πως η Τόνια θα επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Πιπερόπουλος πιέζει τον Μάνο να δεχθεί την πρότασή του: προτίθεται να διαγράψει τα χρέη τους, με την προϋπόθεση ο Μάνος και η Μαριτίνα μετακομίσουν στο σπίτι του. Η Μάρω και η Σαλώμη προτρέπουν τον Λουδοβίκο να ισχυριστεί ότι η σύζυγός του ζει, προκειμένου να μη φαίνεται γρουσούζης στα μάτια της Σούλας.

Δείτε επίσης :Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια :31 , 32 , 33 , 34

Ο Φεγκούδης πιάνει τον Παντελή να κρυφακούει τον διάλογο του Πάρη με την Τραβιάτα, η οποία προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να τηλεφωνήσει στην Πελαγία. Η Τόνια θέλει να ηρεμήσει τη Σούλα, η οποία είναι έντονα επηρεασμένη από τη συζήτησή της με τον Φεγκούδη. Παράλληλα, ο Χρύσανθος νομίζοντας ότι ανταλλάσσει μηνύματα με τη Διώνη, φανερώνει άθελά του στη Μάρω ένα σκοτεινό του μυστικό. Η Μάρω μένει εμβρόντητη.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 37 στις 17/11/2021

επεισόδιο 37

Ο Χρύσανθος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ της Διώνης, ενώ η Μάρω είναι ακόμα σοκαρισμένη απ’ όσα έμαθε για το κλεμμένο περιδέραιο. Ο Μάνος αποφασίζει να ενδώσει στη Μαριτίνα και ο Φεγκούδης δίνει έναν φάκελο στην Τόνια, που θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή της Σούλας. Ο Λουδοβίκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο «Καισάρεια», ενώ μία απρόσμενη επισκέπτης στο σπίτι του Φεγκούδη έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 38 στις 18/11/2021

επεισόδιο 38

Η παρουσία της Τζέιν έχει αναστατώσει τους πάντες στο Φεγκουδαίικο. Η Σούλα προσπαθεί να χωνέψει αυτό που έχει συμβεί, αλλά ο Λουδοβίκος τής γίνεται, γι’ ακόμη μια φορά, τσιμπούρι. Η Πελαγία αποφασίζει να «δώσει» τη Μάρω στον Χρύσανθο, αλλά τα κάνει χειρότερα, την ώρα που ο Πάρης θέλει να κλείσουν ραντεβού. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος, όταν ο Πιπερόπουλος κάνει μια απόπειρα να ψαρέψει τον Μάνο για το παιδί;

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 39 στις 19/11/2021

επεισόδιο 39

Ο Μάνος και η Μαριτίνα ανακοινώνουν στον Φεγκούδη ότι μετακομίζουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου, ενώ η Μάρω κανονίζει ραντεβού διά ζώσης με τη Διώνη. Η Τραβιάτα καταφέρνει να σαμποτάρει το ραντεβού της Πελαγίας με τον Πάρη και η Σούλα εξομολογείται στον Χρύσανθο ένα μυστικό που κρύβει καλά μέσα της για χρόνια. Η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με το μένος της Μαριτίνας.

Δείτε ακόμη Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

 

Close