Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 6 , 7 , 8 , 9 , 10. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Πρωτότυπη, με γρήγορες εναλλαγές και σαρωτική πλοκή, η νέα δραμεντί της ΕΡΤ1 «Σε ξένα χέρια» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη και Χριστίνα Αλεξανιάν, σε πρωτότυπη ιδέα – σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, έρχεται για να κατακτήσει και να συγκινήσει τους τηλεθεατές, στη νέα τηλεοπτική σεζόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 22:00.

Σε ξένα χέρια 4 – 10 – 2021 επεισόδιο 6

Στο επεισόδιο 6 Η αστυνομία είναι  στα ίχνη του Φλοριάν και του συνεργού του, από την άλλη η Τόνια φεύγει για τη  Ρουμανία, έτσι  ώστε  να βρει το μωρό της. Η Μαριτίνα είναι  έξαλλη με τον Μάνο που   έχει παιδί και  φεύγει από το σπίτι του Φεγκούδη με τον  Πιπερόπουλο να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει νέα πρόταση για εξαγορά της Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος μενει  έκπληκτος με τον πατέρα του που  δένεται συναισθηματικά με το μωρό  και  η Μάρω πηγαίνει  στο μαγαζί  μπαχαρικών του Λουδοβίκου έτσι ώστε να βρει  λύση για  να κάνει τον Χρύσανθο να πετάξει τα ράσα .

 

Σε ξένα χέρια  5 -10 -2021 επεισόδιο 7

Στο επεισόδιο 7 Ο Φεγκούδης μετά από δέκα μήνες ευτυχίας με τον εγγονό και αφού έχει γλυτώσει προς το παρόν  τη χρεοκοπία με τις λίρες της Ντάντω έχει  μια έκπληξη στο Μάνο. Η Τόνια γυρνώντας  από ένα ταξίδι στο Βελιγράδι έχει να αντιμετωπίσει  την πραγματικότητα στο οικονομικό  πρόβλημα τους. Ποια θα είναι η αντίδραση του  Μάνου όταν δει μπροστά του τη Μαριτίνα γυναίκα;  Άραγε τι θα πει ο παιδίατρος ;

 

Σε ξένα χέρια 6-10-2021 επεισόδιο 8

Στο επεισόδιο 8 Ο Μάνος λέει στον Χρύσανθο να γυρίσει στην παλιά του δουλειά στο εργοστάσιο και από την άλλη  ο Φεγκούδης με τη βοήθεια της Ντάντως κάνει προσπάθεια να φέρει τη Διώνη πιο κοντά με το μωρό. Η Μαριτίνα γυρνά  από την Αγγλία και ακολουθήσει την καρδιά της ενώ  η Μάρω ψάχνει το δωμάτιο του Χρύσανθου και ανακαλύπτει το σκίτσο μιας γυναίκας. Η Τόνια έρχεται απέναντι  με τον Ταρζάν και η Ντάντω σιγουρεύει τις υποψίες της πως το μωρό δεν είναι του Μάνου.

Σε ξένα χέρια 7-10-2021  επεισόδιο 9

Στο επεισόδιο 9 Η Τόνια με την  Πελαγία καταθέτουν  στην αστυνομία ύστερα από  τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν κρατώντας  στα χέρια τους το  καινούργιο στοιχείοκαι η  η Σούλα δεν τις πιστεύει . Ο Λουδοβίκος κάνει πρόταση  στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος ύστερα από τις  πιέσεις της Ντάντως  αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης θέλει  να μάθει τι κρύβουν. Ο Πιπερόπουλος κάνει πρόταση  στον  Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με μεγάλο  μισθό αλλά και με όρους  .

Σε ξένα χέρια 8 – 10 – 2021 επεισόδιο  10

Στο επεισόδιο 10 Ο Μάνος δεν θα δεχτεί  προς το παρον  την πρόταση του Πιπερόπουλου και αναφέρει στην  Μαριτίνα  τις ενέργειες του πατέρα της. Η Μαριτίνα  αρπάζει την ευκαιρία να συντομεύσουν τον γάμο. Η Τόνια συμφιλιώνεται με τη Μάρω και ξεκινάει  δουλειά στο μαγαζί του Λουδοβίκου. Η Αστυνομία βρίσκει  το σπίτι του Ταρζάν, κι αυτός με τον Φλοριάν παραμένουν  στο πάρκο. Η Ντάντω επισκέπτεται το σημείο που έγινε το συμβάν  με το μωρό και συναντάει  τον Φλοριάν με τον Ταρζάν σκεπτόμενη να μάθει πληροφορίες για το μωρό .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

Close