Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 91 , 92 , 93 , 94 , 95 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 91 στις 21/2/2022

επεισόδιο 91

Η Ντάντω για να μάθει πληροφορίες από τον Φλοριάν χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους και τα παίζει όλα για όλα. Η Τόνια, μόλις μαθαίνει το μυστικό της Μαλεσίνας, «πιέζει» τη Σούλα να επικοινωνήσει με το Φεγκούδη, αλλά εκείνη αρνείται. Η Σκορδίλω δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Φεγκούδη κι η Μαριτίνα ανακαλύπτει τελικά τον Φλοριάν στην αποθήκη, αβοήθητο από τα «βασανιστήρια» της Ντάντω.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 92 στις 22/2/2022

επεισόδιο 92

Ο Ταρζάν και ο Λαμιώτης απελευθερώνουν τον Φλοριάν με τη βοήθεια της Μαριτίνας και τον πηγαίνουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου. Η Ντάντω, όταν διαπιστώνει την εξαφάνισή του, σοκάρεται και σκέφτεται με τον Μάνο να στείλουν τον Μπάμπη στο σπίτι της Τόνιας για ασφάλεια.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Η Διώνη παρουσιάζει στον Χαράλαμπο ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο περνά στην κυριότητά της το σπίτι σε περίπτωση διαζυγίου. Παράλληλα, η Πελαγία, θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ξεφορτώνεται τα ενθύμια που έχει από τον Χρύσανθο.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 93 στις 23/2/2022

επεισόδιο 93

Το επικείμενο διαζύγιο του Φεγκούδη με τη Διώνη δημιουργεί ένα εμπόλεμο κλίμα και αρχίζουν και οι πρώτες -παράπλευρες- απώλειες. Η εξαφάνιση του Φλοριάν ανάβει μεγάλες φωτιές στον Μάνο, που συνειδητοποιεί ότι το παιδί κινδυνεύει. Έτσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Τόνιας για την προστασία του γιου του.

Η Διώνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει οποιονδήποτε βρεθεί ανάμεσα στην ίδια και τους στόχους της και ακόμα πιο σίγουρη πως ο Φεγκούδης πρέπει να πληρώσει ακριβά την απόφασή του. Δυστυχώς, αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη τη Σούλα. Με τον Φλοριάν στα χέρια της, η Μαριτίνα θέλει πάση θυσία να μάθει το μυστικό. Όμως, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και καμιά φορά, όσο καλά κι αν έχεις στήσει τα σχέδιά σου, το βρίσκεις από εκεί που δεν το περιμένεις…

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 94 στις 24/2/2022

επεισόδιο 94

Η Μαριτίνα καταφέρνει να μεταφέρει τον Φλοριάν στο πατρικό της, όπου προσπαθεί να του αποσπάσει την αλήθεια σε σχέση με το παιδί του Μάνου. Ο Χρύσανθος κάνει ξεκάθαρη στην Πελαγία τη φιλική τους σχέση και η Μάρω αναλαμβάνει να ερευνήσει το θέμα της Βίλμας από τη Μαλεσίνα.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν ο Μάνος φυγαδεύσει το μωρό στο σπίτι της; Τι σημαίνει για τον Φεγκούδη το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε με τη Διώνη; Και τέλος… ποιος βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Σνακς;

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 95 στις 25/2/2022

επεισόδιο 95

Ο Φλοριάν βάζει φωτιά στα γραφεία της Φεγκούδης Snacks. Όλοι σοκαρισμένοι με το νέο κι ο Φεγκούδης με υπογλώσσια. Η Σούλα με τον Λουδοβίκο περνάνε μια όμορφη βραδιά. Η Πελαγία φτιάχνει μια σελίδα με τίτλο «EXPOSE DIONI» κι η Σκορδίλω επικοινωνεί μαζί της για να τη βοηθήσει.

Δείτε επίσης  : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Η Σούλα νιώθει ενοχές που δεν απαντούσε στον Φεγκούδη την ώρα της καταστροφής κι ο Πιπερόπουλος τάζει χρήματα στον Ταρζάν, για να του φέρει τον Φλοριάν. Ποια θα είναι η αντίδραση του Ταρζάν όταν θα μπουκάρει στην αποθήκη ο Φλοριάν με όπλο; Τι θα κάνει ο Μάνος όταν θα πιάσει τη Μαριτίνα να του λέει ψέματα;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

Close