Σφαγή στον Alpha μετά την μεταβίβαση ιδιοκτησίας: Ποιοι παρουσιαστές παίρνουν δρόμο;

Ποιο θα είναι το μέλλον του Alpha;

Eπίσημα πλέον η εταιρεία Motor Oil, γίνεται κάτοχος του 50% του Alpha έναντι 21,5 εκατ. ευρώ όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν τόσο η εταιρεία του ομίλου Βαρδινογιάννη όσο και το κανάλι της Κάντζας.

Η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί όταν περάσει και από την επιτροπή έγκρισης ανταγωνισμού αλλά αυτό που έγινε γνωστό μέσα από τις δυο ανακοινώσεις είναι πως με την εισροή των χρημάτων θα υπάρξει και Α.Μ.Κ. στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμα: Απόστολος Γκλέτσος: Αν πω τι λεφτά έπαιρνα από το Mega θα με πάρουν με τις πέτρες

Βέβαια, σημαντικός παράγοντας είναι ο διευθύνων σύμβουλος από την Μotor Οil, που αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι η τωρινή διοίκηση του Αlpha παύει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Στο κανάλι πλέον τρέμουνε, διότι όσοι είχαν κτίσει καλές σχέσεις με τον Κοντομηνά και απολάμβαναν ασυλίας πλέον δεν θα ισχύει. Πρώτα από όλα, κινδυνεύουν τα προγράμματα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως αυτό της Ελένης Τσολάκη, η εκπομπή, “Τι λέει;”, που σημειώνει απογοητευτικά νούμερα για το κανάλι.

Σφαγή στον Alpha μετά την μεταβίβαση ιδιοκτησίας: Ποιοι παρουσιαστές παίρνουν δρόμο;

Για να σας θυμίσω τι είχαμε γράψει άλλωστε, πρώτοι εμείς εδώ στο Vanda’s, blog για την Ελένη Τσολάκη…

Άρα το «Τι λέει..», δεν τα λέει και όπως λένε και στο κανάλι,το άλογο κούρσας είναι κουτσό. Ίσως με κάποιες αλλαγές τα πράγματα στρώσουν άλλωστε ο Alpha έχει δείξει ότι δίνει ευκαιρίες στα στελέχη του μέχρι το τέλος.

Δείτε ακόμα: GNTM: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε;

Ωστόσο και το “Happy Day”, κρίνεται εξαιτίας χαμηλών επιδόσεων. Επίσης, στο στόχαστρο θα μπούνε και παραγωγές που μπορεί να κάνουνε νούμερα, όπως ας πούμε το “Τατουάζ”, αλλά που μπορεί να μην έχουν τα ανάλογα έσοδα δηλαδή δεν κάνουν break even στο κανάλι! Όπως, επίσης κρίσιμες είναι οι ώρες και για το “Deal’ του Χρήστου Φερεντίνου, που σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα για τη φετινή σεζόν!

Σφαγή στον Alpha μετά την μεταβίβαση ιδιοκτησίας: Ποιοι παρουσιαστές παίρνουν δρόμο;

Με λίγα λόγια, έρχονται τα πάνω κάτω και δεν πρόκειται να ξεφύγει κανένας από τον έλεγχο της επίδοσης που δεν είναι άλλος από τα νούμερα τηλεθέασης! Μεγάλες ανακατατάξεις έρχονται και όπως όλα δείχνουν η τηλεοπτική τράπουλα θα ανακατευτεί για τα καλά…

Πηγή: youweekly
Close