Μετά τον χαμό που ξέσπασε ανάμεσα στη Μαντίσα και τους υπόλοιπους Αθηναίους, η υποψηφιότητά της ήταν αναμενόμενη. Αν και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται προς το παρόν να τη στηρίζει, η ομάδα, της έχει γυρίσει ολοκληρωτικά τη πλάτη. Μετά τις δημόσιες κατηγορίες των συμπαικτών της για σεξιστικά σχόλια εναντίον της Αριάδνης, η αδερφής της Μαντίσα παίρνει θέση και βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους.
Η απάντηση της αδερφής της Μαντίσα μετά τις κατηγορίες
Σίγουρα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε τη Κυριακή 5/4/2026 στο Survivor πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η Μαντίσα. Οι Αθηναίοι έπρεπε να ψηφίσουν ποιος από την ομάδα τους θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και φυσικά το συμβούλιο μετατράπηκε σε δικαστήριο. Η παίκτρια κατηγορήθηκε για σεξισμό εναντίον της Αριάδνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε δει την Αριάδνη και την Μιλέναχ από την ομάδα των Αθηναίων να συντάσσονται με το μέρος του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου εναντίον της Μαντίσας. Μπορεί στην αρχή να έκαναν παρέα με την ίδια όμως σε ένα παιχνίδι στρατηγικής όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.
Δείτε ακόμα Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πρώην παίκτρια του Survivor
Στο συμβούλιο λοιπόν, του νησιού η Αριάδνη ανέφερε πως η Μαντίσα είχε μιλήσει υποτιμητικά για εκείνη και το γεγονός ότι δούλευε νύχτα. Βέβαια και η Μαντίσα είχε δουλέψει νύχτα. Όλα αυτά τα πράγματα βέβαια, η Αριάδνη τα έμαθε από τον Νίκο, τον νέο παίκτη που μπήκε στην ομάδα των Αθηναίων.
Αυτό οδήγησε στην υποψήφιότητά της. Μετά τον χαμό που έγινε λοιπόν η αδερφή της, η Μαρινέλα, δεν μπορούσε να μη πάρει θέση. Είπε λοιπόν μέσα από τα προσωπικά της social media τα εξής: «Σαν αδερφή της, δεν μπορώ να βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει και να μένω σιωπηλή. Την έχουν βάλει στο στόχαστρο όλοι, με λόγια και κατηγορίες χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα τι πραγματικά ισχύει.
Και το πιο δύσκολο; Να βλέπεις την ένταση να μεγαλώνει και κανείς να μην βάζει ένα όριο. Δεν λέω ότι είναι τέλεια κανείς δεν είναι. Αλλά αν υπάρχουν τόσα που της καταλογίζουν, τότε δείξτε τα όπως είναι. Με γεγονότα, με αποδείξεις. Όχι μόνο φήμες και πίεση από παντού. Γιατί στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για έναν άνθρωπο. Και αυτό που προβάλλεται αυτή τη στιγμή δεν είναι δίκαιο, ούτε για εκείνη ούτε για όσους παρακολουθούν».
Δείτε παρακάτω:

Δημοφιλή άρθρα:
- Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο της Μαρίνας Ασλάνογλου έριξε το Instagram (βίντεο)
- Πόρτο Λεόνε: Τους πιάνει στα πράσα και ξεσπά βεντέτα
- Νηστίσιμα γλυκά για τη Μεγάλη Εβδομάδα: 42 συνταγές από χαλβά, γαλακτομπούρεκο και κέικ μέχρι μπισκοτόγλυκα
- Μεγάλη Τετάρτη: Τι ώρα γίνεται το Μεγάλο Ευχέλαιο και γιατί είναι φάρμακο για όλες τις ασθένειες του σώματος και της ψυχής