Τα 5 τεράστια σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη στο «Παρά Πέντε» που όσο φαν κι αν είσαι δεν πρόσεξες

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως ψάχνοντας κανείς στα επεισόδια του θρυλικού πλέον «Παρά Πέντε» μπορεί να εντοπίσει σεναριακά και σκηνοθετικά… ψεγάδια;

Δείτε επίσης: Βοιωτία: Νεκρά τα δύο παιδάκια που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από βόθρο

Εντάξει, ψεγάδια δεν τα λες, καθώς πρόκειται για μεγάλα λάθη τόσο στο σενάριο όσο και στη σκηνοθεσία.Εσύ τα είχες προσέξει;

Λάθος No1: Το λογότυπο… μιας δεκαετίας πριν

Όπως μπορείτε να δείτε στη συγκεκριμένη σκηνή της γιαγιάς Σοφίας και της Θεοπούλας, στην οποία οι δυο τους υποτίθεται πως παρακολουθούν τηλεόραση, είναι προφανές πως το πρόγραμμα που παρακολουθούν είναι από… βιντεοκασέτα.

Το λογότυπο του Mega είναι άλλης εποχής, γεγονός που πιθανότατα οφείλεται στο ότι η παραγωγή χρησιμοποίησε το βίντεο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Για να εντοπίσει κάποιος το συγκεκριμένο ατόπημα πάντως, χρειάζεται τεράστια παρατηρητικότητα…

Λάθος No2: Η Αμαλία βλέπει βίντεο κλιπ σε… κλειστή τηλεόραση

«Τι βλέπεις Αμαλία;», ρωτά η Αγγέλα την Αμαλία για να πάρει την απάντηση «Βίντεο κλιπ». Έλα όμως που όταν το πλάνο γυρίζει, ο τηλεθεατής παρατηρεί πως η τηλεόραση είναι κλειστή…

Λάθος No3: Το μικρόφωνο στο πλάνο

Μια απή απροσεξία που, όμως, οι παρατηρητικοί εντόπισαν μετά την πολλοστή επανάληψη του συγκεκριμένου επειδσοδίου.

Εσείς είχατε προσέξει το μικρόφωνο που κάνει την εμφάνισή του στο πλάνο των 5 πρωταγωνιστών;

Το οποίο μάλιστα εμφανίστηκε ξανά σε άλλο επεισόδιο;

Και ξανά…

Λάθος No4: Ο καφές που ξαφνικά απέκτησε αφρό

 

Η οροθετική Ζωή Παπαδόγιαννη συναντιέται με τον Φώτη για μια συνέντευξη που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Μόλις τον υποδέχεται στο σπίτι της, του προσφέρει καφέ τον οποίο ετοιμάζει η ίδια.

Ο καφές, όμως, αποδεικνύεται… μαγικός αφού σε δευτερόλεπτα από πλήρης αποτυχία μεταμορφώνεται σε ένα φυσιολογικότατο frappé με πλούσιο αφρό.

Λάθος No5: Τα κινητά Ντάλιας – Ζουμπουλίας που εξαφανίζονται σεναριακά

Μετά τη δολοφονία του Σταυριανίδη, οι 5 πρωταγωνιστές αποφασίζουν να ανταλλάξουν τηλέφωνα προκειμένου να είναι σε επικοινωνία ώστε να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στο χαρτί της Αγγέλας που παρουσιάζεται στην οθόνη μας και στο οποίο είναι γραμμένα τα τηλέφων των 5, βλέπουμε καθαρά τα κινητά ηλέφωνα της Ντάλιας και της Ζουμπουλίας.

Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο, στο χαρτί της Ντάλιας που βρίσκονταν γραμμένοι οι αριθμοί, η Ζουμπουλία, έχει αποκτήσει… σταθερό, ενώ τα νούμερα των τηλεφώνων των υπολοίπων ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που είδαμε στο προηγούμενο χαρτάκι.

Και το λάθος δε σταματά εδώ. Κι αυτό, διότι όπως θυμόμαστε καλά, η Ντάλια και η Ζουμπουλία δεν είχαν κινητό τηλέφωνο (!) μέχρι τη σιγμή που είδαμε τις δυο τους να κάνουν άνω – κάτω ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (που αποδείχτηκε πως είχε στην ιδιοκτησία της η Ντάλια) για να αγοράσουν ένα.

Λοιπόν, πόσα από αυτά τα λάθη είχατε προσέξει;

Close