Το μεγάλο «μυστικό» του «Κων/νου & Ελένης»: Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν πρόβαλε ποτέ σε επανάληψη το ωραιότερο επεισόδιο

Πολλοί χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο επεισόδιο ως «καταραμένο».

Για «απαγορευμένο» επεισόδιο των «Δύο Ξένων» γνωρίζαμε. Για το επεισόδιο «Κων/νου και Ελένης», όμως, που ο ΑΝΤ1… δεν αγαπά καθόλου, οι περισσότεροι είχαν πλήρη άγνοια.

Δείτε ακόμα: Το Τατουάζ: Η Μικρή «Λήδα» Κλέβει Τις Εντυπώσεις Και Παίζει Με Τη Μαμά Της Στη Σειρά! (Vid & Pics)

Παρά το γεγονός πως το φανατικό κοινό της σειράς έχει αντιληφθεί πως το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είναι ένα από τα πολλά που θα προβληθούν δύο και τρεις φορές τον χρόνο, ελάχιστοι γνώριζαν πως στην πραγματικότητα μόνο τυχαία δεν είναι η εξαφάνισή» του από τον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την «Τελευταία μέρα του κόσμου» που προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν λίγο πριν μπούμε στο 2000! Πλέον αποτελεί ένα από τα συλλεκτικά επεισόδια, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφεύγει να το προβάλλει για τον πιο παράδοξο λόγο. Ο οποίος δεν είναι –φυσικά- το ότι πρόκειται για ένα εορταστικό επεισόδιο. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Δείτε ακόμα: Δε φαντάζεστε με ποια ηθοποιό του «Κωνσταντίνου & Ελένης» έχει παιδί ο… Μάνθος Φουστάνος! (Pic)

Το σενάριο που επικρατεί για την απόφαση του καναλιού να διαγράψει από τα πρακτικά το πιο αγαπημένο μας επεισόδιο δεν είναι άλλο από το ότι… πρόδιδε την ηλικία της σειράς.
Αιτία μάλλον κουτή, καθώς δεν υπάρχει τηλεθεατής που δεν γνωρίζει πως η πιο επιτυχημένη παραγωγή του Χάρη Ρώμα έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση προς το τέλος της δεκαετίας των ‘90s, συγκεκριμένα το 1998.

Αποτέλεσμα; Το επεισόδιο να θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το παρακολουθήσουν στο YouTube, κάνοντας το τό πιο δημοφιλές της σειράς ολόκληρης, έχοντας συγκεντρώσει τα περισσότερα views.
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε το τελευταίο επεισόδιο –με τον γάμο Κατακουζηνού – Βλαχάκη- δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει σε δημοφιλία, καθώς μένει πίσω για εκατό περίπου χιλιάδες προβολές.

Εκεί στον ΑΝΤ1, μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Πηγή: dailymedia
Close