Το Νησί: Επιστρέφει η συγκλονιστική σειρά με νέα επεισόδια

Το νησί:Το καλύτερο, για αρκετούς  σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει στις οθόνες μας . Η σειρά Το Νησί είναι αλήθεια πως είχε συγκινήσει τόσο τους Έλληνες όσο  και κάποιες χώρες του εξωτερικού όπου είχε προβληθεί

Το Νησί: Επιστρέφει η συγκλονιστική σειρά με νέα επεισόδια  H σειρά που επαινέθηκε όσο ελάχιστες, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Πότε θα δούμε τη νέα σεζόν της εμβληματικής σειράς Το Νησί σύμφωνα με το  youfly.com και τι θα περιλαμβάνει αυτή; Αρκετοί οι διεκδικητές της…

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ μετατράπηκε σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ, περίπου δέκα χρόνια νωρίτερα. Το Νησί 2 επιστρέφει, με νέο κύκλο επεισοδίων!

Αρκετοί διεκδικητές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η ιστορία της Βικτόριας Χίσλοπ έγινε μια σειρά που άφησε το στίγμα της το 2010, όταν και προβλήθηκε. Η δημοφιλής συγγραφέας ολοκλήρωσε, πριν από μερικούς μήνες, το δεύτερο μέρος του μυθιστορήματος της και έκανε αποκαλύψεις…

Δείτε επίσης : Σασμός : Καλλιόπη και Αστέρης μαθαίνουν τον δολοφόνο του Στεφανή

Το Νησί: Επιστρέφει η συγκλονιστική σειρά με νέα επεισόδια

Σύμφωνα με δηλώσεις της, έχει κάνει ήδη συζητήσεις για την μεταφορά και του δεύτερου μέρους στην τηλεόραση. Σε συνέχεια αυτών και με βάση το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, τρία κανάλια έχουν εμπλακεί σε συζητήσεις με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα, για να εντάξουν το Νησί 2 στο πρόγραμμα τους.

Το Νησί: Επιστρέφει η συγκλονιστική σειρά με νέα επεισόδια

Θυμίζουμε ότι η σειρά αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία αφού εξαγοράστηκε από αρκετές χώρες στο εξωτερικό ενώ στόχος είναι, σε όποιο κανάλι καταλήξει το Νησί 2, να βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το Νησί 2: Έρχεται νέα σεζόν

Τι θα περιλαμβάνει και πότε θα βγει στον αέρα…

Θα βασίζεται στο νέο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου» (εκδόσεις Ψυχογιός) και, με αφετηρία την 25η Αυγούστου του 1957, ημέρα κατά την οποία η Σπιναλόγκα έκλεισε οριστικά και οι κάτοικοί της ελευθερώθηκαν, θα παρακολουθεί τους ήρωες -όσοι είναι ακόμα ζωντανοί- στην ζωή τους ανάμεσα στους «υγιείς».

Όμως, στο βιβλίο τουλάχιστον, η χαρά για την απελευθέρωση «παγώνει» όταν δύο πυροβολισμοί σκίζουν την βραδινή ησυχία και η Άννα πέφτει νεκρή.

Πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω; Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης;

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίο διεκδικούν έως σήμερα τρεις εταιρίες ενώ είναι πιθανό στον χορό της διεκδίκησης να μπει μία ακόμα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν θα φέρει μαζί της το «Νησί Νο 2».

Close