Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 12/3/2024 έως 14/3/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 12/3/24 έως 14/3/2024. 

 

Καλή εβδομάδα να έχουμε…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 59 στις 12/3/2024

Επεισόδιο 59

Τετάρτη

Η Ιουλία γίνεται μάρτυρας της σοκαριστικής σκηνής μεταξύ της Χάδως και του αδελφού της και παρά τις εξηγήσεις που της δίνει αργότερα ο Γιωργίκης, η Ιουλία αρχίζει να αισθάνεται φόβο απέναντί του.

Την ίδια στιγμή, καθώς ο Γρηγόρης με την Φιλιώ δίνουν λόγο, ο Στασινόπουλος τους αιφνιδιάζει με την χάρη που τους ζητάει. Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον Χρήστο να ψάξει καλύτερα για το ημερολόγιο της μητέρας του, καθοδηγώντας τον να ερευνήσει το σημείο που ο ίδιος έθαψε τα γράμματά της.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος μαθαίνει όλη την αλήθεια για την μητέρα του

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το πανούργο σχέδιο του Γιωργικη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το πανούργο σχέδιο της Δέσπως στην Ιουλία

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Ρήγα, καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει τόσο άσχημα, που η περηφάνια του δεν μπορεί να αντέξει. Πόσο μάλλον, όταν αυτό το ακολουθεί και η απαξίωση της Ζανέτ, που έχει καταλάβει πια το διπλό του παιχνίδι.

Κι ενώ η πρόθεση της Χάδως να υιοθετήσει ένα παιδί γίνεται γνωστή και βασικό σημείο τριβής μέσα στο αρχοντικό, ο τρόπος που όλοι επιμένουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από των άλλων, δεν μπορεί παρά να είναι προάγγελος συμφορών…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 60 στις 13/3/2024

Επεισόδιο 60

Πέμπτη

Ο Σωτηράκης οδηγείται στη χωροφυλακή και μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου, αποκαλύπτει το λόγο του μακελειού στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και την Ζανέτ που καλείται για ανάκριση.

Μιλώντας μαζί της, ο Στασινόπουλος καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παρ’ολίγον φονικού, τη στιγμή που η επίσκεψη του Γιωργίκη, με την Στάσα και την Ιουλία στο νοσοκομείο, θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης από τον γιατρό Χαλκιά.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του Γιωργίκη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ραζίνης το σκάει από τη φυλακή

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τη χτυπά με μάρτυρα τη Χάδω

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα, στενοχωρημένη, ανακοινώνει στην αδερφή της την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Ρήγα. Η Φιλιώ τη συμβουλεύει να επιμείνει, όπως έκανε κι αυτή, την ίδια ώρα, που η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μια συνάντηση όμως με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και την φέρνει αντιμέτωπη με την Κυριακούλα και τα μυστικά της…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 61 στις 14/3/2024

Επεισόδιο 61

Παρασκευή

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ιουλίας φέρνουν αναστάτωση στο αρχοντικό και προκαλούν νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Γιωργίκη και στην Χάδω. Η Αλεξάνδρα, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της μητέρας της, έχει μια πρόταση να της κάνει, την ίδια ώρα, που η Δέσπω, βρίσκει την ευκαιρία να συνεχίσει να γυροφέρνει τον Προβιό, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Στάσας.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα γράμματα της Ευγενίας είναι κομβικής σημασίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας-Γιωργίκης-

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το μυστικό που κρατά επτασφράγιστο η Κυριακούλα φανερώνεται

Την ώρα που εν μέσω της αποκάλυψης της εγκυμοσύνης, η αγωνία για την οικογένεια Σκούταρη κορυφώνεται εν αναμονή των εξελίξεων, δίνεται η ευκαιρία στο Στασινόπουλο να έρθει ξανά κοντά στη Στάσα, που έχει την ανάγκη του. Την ίδια ώρα η Βαγγελίτσα προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα κι είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους και μ’ όλα για χάρη του.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το πανούργο σχέδιο της Δέσπως στην Ιουλία

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σκοτώνεται η Χαδω με τον Γιωργικη

Ενώ, ένα μήνυμα που λαμβάνει ο Επιφάνειος στο μοναστήρι, ανοίγει ένα νέο μέτωπο και οδηγεί σε μια νέα «συμμαχία» που θα δρομολογήσει ανατρεπτικές εξελίξεις, την ίδια ώρα που, άλλη μια κρίση του Χρήστου, ταράζει την Ιουλία και της δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το παρελθόν του Γιωργίκη, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει κάτι από την Δέσπω, που θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες το αρχοντικό των Προβιών…

 

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close