ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αποχώρηση του πιο αγαπημένου πρωταγωνιστή στο φινάλε της σεζόν

Ποιος ηθοποιός δεν θα συνεχίσει στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA;

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στον Θεόδουλο Παπαβασιλείου και το περιοδικό Plan Be που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Ο ηθοποιός που τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν απολαμβάνει την επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» των Δημητρίου – Γεωργίου μιλά μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς οι οποίες μάλλον θα δυσαρεστήσουν πολύ το κοινό του.
Ο λόγος; Ο Μιχάλης αποχωρεί μετά το φινάλε της σεζόν που διανύουμε.

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ: Η Μικρή «Λήδα» Κλέβει Τις Εντυπώσεις Και Παίζει Με Τη Μαμά Της Στη Σειρά! (Vid & Pics)

Τι έχει να μας πει;

Τι σου έχει δώσει αυτή η διετής συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

«Αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό».

Και τι σου έχει στερήσει;

«Ελεύθερο χρόνο».

Θεωρείς ότι ένα επιτυχημένο, καθημερινό ή σχεδόν καθημερινό σίριαλ βοηθάει έναν ηθοποιό λόγω της προβολής που του προσφέρει; Ή μπορεί να τον φθείρει, να τον ταυτίσει στα μάτια του κοινού με έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον δυσκολέψει στις μετέπειτα επιλογές του;

«Πιστεύω ότι το ‘κάψιμο’ σε τέτοιες δουλειές είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του ηθοποιού. Αν είσαι σε μια σειρά που παίζεται πέντε χρόνια και έχει επιτυχία, σίγουρα ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ηθοποιό και με τον ρόλο.

Νομίζω ότι ένας σωστός χρόνος για να κάνεις μια τέτοια δουλειά (από τη στιγμή που δεν θα σου λείπει τίποτα, ούτε από οικονομικής απόψεως ούτε από καλλιτεχνικής, και θέλεις παράλληλα να κάνεις και τελείως διαφορετικά πράγματα) είναι 2-3 χρόνια».

Το «Τατουάζ» θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. Θα είσαι σε αυτήν;

«Όχι, δεν θα είμαι».

Δείτε επίσης: Tατουαζ Περιλήψεις Επεισοδίων: 121-122-123-124-125-126-127-128-129-130

Προσωπική απόφαση, επειδή θέλεις να κάνεις κάποια άλλα πράγματα ή ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;

«Θέλω να κάνω, όντως, άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…».

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αποχώρηση του πιο αγαπημένου πρωταγωνιστή στο φινάλε της σεζόν

Δείτε επίσηςΠολυδερόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με τους κούκλους αδερφούς του «δολοφόνου» του Τατουάζ (vid & pics)

Πηγή: dailymedia.gr
Close