Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας δολοφονεί τη Χριστίνα, αφού κυκλοφορεί το βιβλίο

Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το όνομά της διασύρεται τόσο άσχημα
Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.

Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα μέσω τηλεφώνου, αλλά εκείνος το κλείνει πριν τον εντοπίσει. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη βραδιά της ελευθερίας του. Στο Λονδίνο, η Βέρα δεν μπορεί να χωνέψει πως θα φύγει οριστικά από τη βρετανική πρωτεύουσα και ο Θεοχάρης θα την αφήσει μόνη της με το παιδί. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο γραφείο, αλλά εξομολογείται στην Άννα πως μάλλον ήρθε η ώρα να το κλείσει και να αφοσιωθεί στη δουλειά με τα μανιτάρια.

Δείτε ακόμη :Το Τατουάζ  Επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος φυλακή και η Τατιάνα ξανά έγκυος

Ο Σωκράτης μετά την επιμονή της Μίνας δεσμεύεται να προχωρήσει με τη διαδικασία της ύπνωσης. Η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο λάθος. Η Μάρθα και ο Παύλος ετοιμάζονται για τον γάμο τους και επινοούν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά. Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Όταν το διαβάζουν παθαίνουν σοκ! Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το όνομά της διασύρεται τόσο άσχημα. Η Αθηνά διαπιστώνει με πλάγιο τρόπο πως η Τατιάνα είναι έγκυος και ενημερώνει τον Σέκερη. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος και η Όλγα βρίσκονται στις τελικές ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Το Τατουάζ
Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στον λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι εκείνη κρύβει έναν «άσο» στο μανίκι! Αργότερα η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα! Η κοπέλα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον σίριαλ κίλερ σε ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για ακόμα μία φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο Λονδίνο, ο Τόνι καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιο της.

Δείτε επισης Αγνωριστη! Ετσι είναι η Άννα Βίσση χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το Τατουάζ
Μάρθα και Παύλος ζουν ευτυχισμένες στιγμές μετά τον δεύτερο γάμο τους στο δημαρχείο. Ο νέος φόνος του Ορφέα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της Αστυνομίας. Στο σπίτι της Χριστίνας, η Αθηνά βρίσκει ένα σημειωματάριο και εκεί ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιος του Ορφέα. Η Τατιάνα βρίσκει στο γραφείο του Σέκερη ένα στικάκι και όταν το βάζει στον υπολογιστή της, καταλαβαίνει ότι αυτή και ο Τόνι παρακολουθούνται από την Αστυνομία.

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής, εκτάκτως το Σάββατο 25/5.]

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις του τατουαζ

Close