Αγνώριστη!! Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» έχασε 38,5 κιλά! (Pic)

Η πολυαγαπημένη σειρά που μας κράτησε με αμείωτο ενδιαφέρον 2 χρόνια τώρα πλησιάζει στο τέλος του, και όλοι ανυπομονούμε για το τι θα συμβεί στο τέλος!

Γι’αυτό και εμείς σας βρήκαμε μερικά πλάνα από τις τελευταίες σκηνές ενός από τους πρωταγωνιστές…σύμφωνα με το gossip-tv.gr!

Δείτε επίσης MasterChef – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Μανώλης Σαρρής!

Ο Τόνυ μπορεί να (ξανά) αναμείχθηκε με το λαθρεμπόριο όπλων, αλλά ο χαρακτήρας του δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Έτσι, όπως ήδη βλέπουμε, θα αρχίσει και πάλι να παίρνει αποστάσεις από τη μητέρα του και τις δραστηριότητές της καθώς ο έρωτάς του για την Τατιάνα θα αποδειχθεί πιο δυνατός απ’ όλα. Ο Τόνυ θα τα παρατήσει όλα και θα μείνει με τη γυναίκα που αγαπάει κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή του.

Ποιο θα είναι το δραματικό φινάλε για τον Ορφέα και τον γιο του Σωκράτη;

Η Ελένη ήδη ζει στο Λονδίνο και έχει αρχίσει να ζει τη ζωή που δεν έζησε. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, χτίζει πλέον το μέλλον της. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα και τον μικρό Μάριο θα ζήσουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα, κάνοντας υπέροχη παρέα με τη Μάρθα και τον Παύλο που φυσικά θα είναι και πάλι μαζί. Στα Μετέωρα, η Όλγα με τον Στέφανο κάνουν το γάμο τους με τη Λήδα παρανυφάκι.

Και ο έρωτας της Άννας με τον Αλέξανδρο θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός μωρού!

Ποιο θα είναι το φινάλε, λοιπόν, για τον Ορφέα και τον Σωκράτη; Ποια είναι τα τελευταία πλάνα της αστυνόμου Τατιάνας στο Τατουάζ;

Δείτε επίσης Απόστολος Γκλέτσος: «Ανέβασε» φωτογραφία την 17χρονη κόρη του στο instagram αγκαλιά με τη μαμά της!

Δείτε τα βίντεο που η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε από τα γυρίσματα του Τατουάζ!

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close