Αγνώριστη!! Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» έχασε 38,5 κιλά! (Pic)

Ήταν ζευγάρι στην πετυχημένη σειρά, Το τατουάζ και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες κάτι όμορφο έχουν και στην πραγματικότητα!

Ο Σωκράτης και η Εύα είχαν μία υπέροχη σχέση όμως η νεαρή κοπέλα είχε ένα τροχαίο δυστύχημα και έτσι τελείωσε και ο ρόλος της στη σειρά «Το τατουάζ»!
Τι τρέχει όμως ανάμεσα στον γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, τον Χριστόφορο Βλαχάκη και την γοητευτική Αλεξάνδρα Κωνστάντε;
Κοιτώντας τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της νεαρής Αλεξάνδρας η οποία σπουδάζει Νοσηλευτική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο οι φωτογραφίες δείχνουν ότι κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει ανάμεσά τους!

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ Β’ κύκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 135-136,137-138, 139-140,141-142, 143-144, 145-146, 147-148

Μετά το τέλος της στη σειρά, η Αλεξάνδρα ευχαρίστησε με μερικές φωτογραφίες τον Ανδρέα Γεωργίου για την εμπειρία της στο Τατουάζ!

Το τατουάζ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή - Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους Το τατουάζ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή - Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους Το τατουάζ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή - Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους Το τατουάζ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή - Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους

Πηγή: gossip-tv.gr
Close