Βαγγέλης Μαρινάκης:Πότε κάνει πρεμιέρα το κανάλι του;

Πότε θα βγει στον αέρα;

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, καταβάλλοντας μάλιστα και την εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Μία εβδομάδα μετά, η εταιρεία ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την Πόπη Τσαπανίδου, για τη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού.

Δείτε ακόμα: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha;

Όπως προβλέπει ο κανονισμός, με την εμφάνιση υποψηφίου το ΕΣΡ θα πρέπει να κινήσει διαδικασία πλειστηριασμού των δύο αδειών που δεν έχουν διατεθεί. Ωστόσο η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει – έχει δοθεί προτεραιότητα από το ΕΣΡ στον έλεγχο της μεταβίβασης του Alpha σε θυγατρική της Motor Oil – ενώ μέχρι σήμερα κανείς άλλος επιχειρηματίας ή επιχειρηματικό σχήμα δεν έχει καταθέσει αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου.

Βαγγέλης Μαρινάκης:Πότε κάνει πρεμιέρα το κανάλι του;

Παρά την καθυστέρηση αυτή, οι προετοιμασίες στο κανάλι του Μαρινάκη συνεχίζονται με στόχο να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο, αρχικά μέσω Ίντερνετ. Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες», θα επιδιωχθεί συνεργασία και με τις συνδρομητικές πλατφόρμες Nova και Cosmote TV, μέχρι και τη χορήγηση της άδειας από το ΕΣΡ. Το περιεχόμενο του καναλιού της Alter Ego θα είναι κατά βάση ενημερωτικό.

Πηγή: athensmagazine
Close