“Βόμβα” στις Άγριες Μέλισσες – Ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα

Από τις πιο αγαπημένες και με μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό σειρές, οι Άγριες Μέλισσες παρουσιάζουν συνεχώς εξελίξεις και ανατροπές που μας καθηλώνουν και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Έτσι και τώρα έσκασε σαν βόμβα το νέο spoiler για τη σειρά, κατά το οποίο ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα αλλά….

Δείτε επίσης Ανατροπή στον τελικό του GNTM: Αυτή την παίκτρια βγάζουν πρώτη οι κριτές

Σύμφωνα με όσα γράφει στην Espresso η Μαρία Ανδρέου, η Ελένη έχει μείνει έγκυος από τη νύχτα πάθους με τον Λάμπρο και προκειμένου να μη γίνει δακτυλοδεικτούμενη στο χωριό, δέχεται την πρόταση γάμου του Θωμά. Μάλιστα, θα του αποκαλύψει την αλήθεια και εκείνος θα δεχτεί να γίνει ο πατέρας του παιδιού της. Όταν μαθαίνει ο δάσκαλος ότι η Ελένη θα παντρευτεί τον Θωμά καταρρέει, ενώ η Μυρσίνη, τρελαμένη από τον έρωτά της για τον Κυπραίο, ετοιμάζεται να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Όμως, ξαφνικά βγαίνει στο προσκήνιο μια είδηση που θα συγκλονίσει την οικογένεια Σεβαστού. Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα, αλλά ο καρπός του έρωτα της Μυρσίνης με έναν παράνομο εραστή. Ο Δούκας θα σοκαριστεί από την αποκάλυψη και θα πετάξει την Μυρσίνη έξω από το σπίτι, ενώ ο Νικηφόρος θα διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Δείτε επίσης La Casa de Papel: Τότε προβάλλεται ο 4ος κύκλος στην Ελλάδα! Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Στο μεταξύ ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τη ζωή του με τη Βιολέτα. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε λόγω της διαπόμπευσής της από τον Κωνσταντή, η συμπαράσταση του Μιλτιάδη την έχει συγκινήσει. Οι φήμες θέλουν τον Μιλτιάδη να της κάνει πρόταση γάμου, με τον Κωνσταντή να τρελαίνεται από τη ζήλια του και να καταλαβαίνει έστω και αργά το λάθος του.


Close