Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2023

Ζώδια: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2023; Ποια θα τραγουδήσουν οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ; Δείτε παρακάτω:  

Ξέρω πως το άρθρο αυτό δεν είναι ευχάριστο, καθώς περιμένεις το 2023 δεν θέλεις να περνάει καν από το μυαλό σου η σκέψη του χωρισμού, απεναντίας το εορταστικό κλίμα σε παρασύρει να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον!

Μπορεί να σε απογοητεύσω, μπορεί να σε αγχώσω, όμως με αυτό το άρθρο θα σε προετοιμάσου κρούοντας σου το καμπανάκι του κινδύνου για χωρισμό μέσα στο 2023, προκειμένου να σε προετοιμάσω, να σε προφυλάξω, ή ακόμα και για να σε βοηθήσω να τον αποφύγεις!

ΛΕΟΝΤΕΣ

Το 2023 ξεκινά με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την πορεία του. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία 2 ½ χρόνια μόνο «γενναιόδωρα» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για τον τομέα των σχέσεων. Πιέστηκες, προβληματίστηκες, απογοητεύτηκες, μπορεί να χώρισες και να τα ξαναβρήκες, ένιωσες μοναξιά … Θα με ρωτήσεις όλα αυτά συνεχίζονται;

Έως τις 7 Μαρτίου 2023 όπου ο Κρόνος ολοκληρώνει την πορεία του στον Υδροχόο, θα κληθείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Εσύ που προσπαθούσες με νύχια και με δόντια, κάνοντας υπομονή και συμβιβασμό, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου τον σύντροφό σου, στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, θα αντιληφθείς ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, ότι τίποτα δεν διορθώνεται …

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

Το ξέρω πως είναι στην φύση σου να θες πολλές φορές να κυριαρχείς και να αλλάζεις τα δεδομένα, όμως … το 2023 η βαθύτερη ανάγκη σου θα είναι να υπάρχει εξέλιξη, προοπτική και ανανέωση …

Όταν αυτό το «τρίπτυχο» δεν υπάρχει τότε θα κάνεις «μπραφ» και θα φεύγεις! Η αλήθεια είναι ότι θα πικραθείς από την στάση και την συμπεριφορά του ανθρώπου που είσαι σε σχέση όμως ακόμα και ένας χωρισμός , στην δική σου περίπτωση θα σε οδηγήσει σε κάτι πολύ καλύτερο για την πορεία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Καλωσορίζεις το 2023 με πολλά κατάλοιπα και έννοιες από όλα όσα μεσολάβησαν το περασμένο έτος! Είναι γεγονός ότι άλλαξες, ωρίμασες, σου δόθηκαν σημαντικά μαθήματα και πιστεύω ότι έχεις καταλήξει μέσα σου το τι είναι σωστό, τι πρέπει να γίνει και τι είναι καλύτερο για το μέλλον σου! Η προτεραιότητά σου είναι να βρεις και πάλι τον εαυτό σου και να απεγκλωβιστείς από κάθε τι που στέκεται εμπόδιο! Στα αισθηματικά έφαγες τα μούτρα σου, έκανες όμως και λάθη τα οποία πλέον τα αναγνωρίζεις και τα παραδέχεσαι!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν μέσα στις γιορτές

Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και όσο και να θες να διορθώσεις το παρελθόν, το μόνο που μπορείς να κάνεις από αυτό, είναι το να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που σου έδωσε. Στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, μέχρι να ολοκληρώσει ο Κρόνος την πορεία του στο ζώδιο σου, κλείνουν κάποιοι κύκλοι και αποφασίζεις εσύ ο ίδιος έναν χωρισμό, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά … Η βαθύτερη ανάγκη σου αυτή την χρονιά θα είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις τις καταστάσεις αλλιώς… και αυτό ακριβώς θα γίνει, όμως στην δική σου περίπτωση για να γίνει αυτό, θα αντιληφθείς ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου το πονεμένο χτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Το 2023 ξεκινά και τα μαύρα σύννεφα δεν έχουν φανεί ακόμα στα αισθηματικά σου. Σίγουρα από τον Αύγουστο του 2022, κάποιες εντάσεις, κάποια καβγαδάκια , σου δώσανε σταδιακά το μήνυμα ότι με το σύντροφό σου έχετε κάποιες αντιθέσεις, ή βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά … Είναι όμως και γεγονός ότι το έριξες πολύ στην δουλειά και έβαζες κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα, είτε επειδή δεν τα έβλεπες και δεν ήθελες να τα παραδεχθείς, είτε τα συναισθήματά σου δεν σου επέτρεπαν να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Ο χειρότερος μήνας για το κάθε ζώδιο

Από τις 7 Μαρτίου ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στον τομέα των σχέσεων. Σε αυτό τον τομέα λοιπόν, θα «καθαρίσει» το τοπίο και θα διατηρηθεί κοντά σου μόνο ότι αξίζει και έχει και τις καλές προοπτικές αλλά και τις σταθερές βάσεις! Το άτομο που είσαι μαζί θα σε απογοητεύει συχνά με την συμπεριφορά του, η σχέση σας θα περάσει κάποια κρίση και δοκιμασία και αυτό που μέχρι τώρα κουκούλωνες και προσπαθούσες να «μπαλώσεις» θα βγαίνει στην φόρα για να το αντιμετωπίσεις! Πιο SOSδιάστημα για χωρισμό είναι η περίοδος του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου!

ΙΧΘΥΣ

Το νέο έτος ξεκινά και είσαι μπουρινιασμένος, τα έχεις μαζεμένα στο σύντροφό σου ενώ υπάρχουν και συχνά καβγάδες. Δεν σκέφτεσαι τον χωρισμό, πιστεύεις ότι είναι μία μικρή κρίση που λίγο αργότερα θα ξεπεραστεί, ενώ κυρίως ρίχνεις την ευθύνη στις πιέσεις που έχετε και ο ένας αλλά και ο άλλος στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Τα καβγαδάκια συνεχίζονται ως τον Μάρτη και εσύ οφείλεις να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, να μην μελοδραματοποιείς τις καταστάσεις αλλά και να μην είσαι στον κόσμο σου θεωρώντας ότι τα πάντα είναι σίγουρα και δεδομένα!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ο Κρόνος θα περάσει στις 7 Μαρτίου στο ζώδιο σου και σταδιακά θα δοκιμάσει τα συναισθήματά σου, τις επιθυμίες σου, την σχέση σου … Αν έχεις κάνει σφάλματα στην σχέση, σύμφωνα με το oroskpos.gr, δυστυχώς θα τα δεις μπροστά σου και θα πρέπει να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις! Το καμπανάκι του χωρισμού χτυπάει πολύ έντονα μετά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αλλά πολύ περισσότερο το καλοκαιράκι όπου τότε φαίνεται ότι υπάρχουν εξελίξεις που προκαλούν κόντρα και ρήξη στην σχέση σου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close