Αυτό είναι το ζώδιο που δεν γερνάει εύκολα

Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο ή έχετε σύντροφο ή γνωστούς ξέρετε καλά ότι είναι πάντα παιδιά σαν συμπεριφορά αλλά και σαν εικόνα αργούν να γεράσουν.

Ποιο είναι αυτό το ζώδιο;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας. Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον πρώτο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο. Το ζώδιο είναι οι Δίδυμοι!

Δείτε επίσης: 9+1 κρυφές σκέψεις που κάνει ένας Αιγόκερως

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Διδύμου, που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

Οι Δίδυμοι είναι συνήθως λεπτοί και ακόμα κι όταν δεν είναι ψηλοί έχουν μακριά πόδια και χέρια με μακριά και λεπτά δάκτυλα. Είναι αεικίνητοι και νευρικοί και το σήμα κατατεθέν τους είναι ότι κουνούν πολύ τα χέρια τους όταν μιλάνε. Είναι γνωστό ότι αν δέσεις τα χέρια ενός Δίδυμου δεν μπορεί να μιλήσει. Οι τυπικοί Δίδυμοι έχουν ελαφρά γυρτούς προς τα κάτω ώμους, λεπτό θώρακα και μερικές φορές θώρακα που προεξέχει ελαφρά προς τα έξω.

Έχουν ψηλό μέτωπο και προεξοχές στους κροτάφους. Υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα μάτια τους, που είναι συνήθως σε αποχρώσεις του καστανού και είναι κι αυτά αεικίνητα και γρήγορα.

Δείτε επίσης: Ζώδια: Η Τελευταία Έκλειψη Του Χειμώνα Θα Μας… Κάψει! Ποια Ζώδια Πρέπει Να Προσέξουν; (Βίντεο)

Η μύτη τους μοιάζει μ’ αυτήν του Κριού και είναι ίσια, μακριά και ελαφρά μυτερή στην άκρη. Το πιγούνι είναι επίσης μυτερό κι έχουν φαρδύ στόμα με λεπτά χείλη. Οι Δίδυμοι είναι πολύ νεανικό ζώδιο και διατηρούν την νεανικότητα τους ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

Όταν όμως αρχίσουν να γερνάνε τα μάγουλα και το σαγόνι παρουσιάζουν μεγάλη χαλάρωση και εμφανίζεται μια σακούλα κάτω από το πιγούνι.

Πηγή: astrology.gr
Close