Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια μπορεί να προβληματιστούν σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα 16/10/2023 – 22/10/2023

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του Νοεμβρίου 2023. Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι εκδηλώσεις θυμού αφθονούν με αυτή την όψη και πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις επαφές μας με τους άλλους.

Ζώδια: Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα – Μεγάλες ρήξεις σε σχέσεις και  συνεργασίες

Νοέμβριος 2023: Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του;

Γνωρίζοντας τις αστρολογικές προδιαγραφές ενός μήνα, πότε έχουμε σημαντικές όψεις, αλλαγές ζωδιακών θέσεων των πλανητών, φάσεις της Σελήνης όπως η Νέα Σελήνη ή η Πανσέληνος, μπορούμε πιο εύκολα να προγραμματίσουμε τις δραστηριότητες μας, αλλά και να προσαρμοστούμε ενεργειακά και συναισθηματικά. Σαν ένα δελτίο πρόγνωσης καιρού που σε προϊδεάζει για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς μια βροχερή μέρα ή ποιες περιοχές πρέπει να αποφύγεις για να μην εγκλωβιστείς σε κακές καιρικές συνθήκες.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/10/2023 ως 05/11/2023 για όλα τα ζώδια

Βοηθά όταν έχουμε πιο απαιτητικές επιρροές να είμαστε πιο υπομονετικοί κι όταν η ώρα είναι κατάλληλη να εκμεταλλευόμαστε τις θετικές όψεις για να αναλάβουμε δράση είτε στους προσωπικούς είτε στους επαγγελματικούς μας στόχους. Καθώς αφήνουμε πίσω μας τις εκλείψεις του Οκτωβρίου και μπαίνουμε σε ένα πιο «κανονικό» μοτίβο καθημερινότητας είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε αλλαγές που δυσκολευόμασταν να εγκαινιάσουμε. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην εποχή του Σκορπιού από τις 23/10/2023 μέχρι τις 22/11/2023 που ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Τοξότη.

Ό,τι είναι κρυμμένο ή σκοτεινό είτε αφορά εμάς τους ίδιους, τις σχέσεις μας ή και την κοινωνία που ζούμε έρχεται στο φως. Ο Σκορπιός, το μυστηριώδες αυτό συναισθηματικό ζώδιο δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις σκιές και τα σκοτάδια, την άβυσσο της ίδιας της ψυχής. Ήδη στο ζώδιο αυτό βρίσκονται ο Ήλιος, ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου, αλλά και ο Ερμής. Ο Νοέμβριος ξεκινά με την ορθή πορεία του Κρόνου στις 04/11/2023 στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που θα δώσει έμφαση στην ανάληψη δράσης και στις εξελίξεις. Το προηγούμενο διάστημα ειδικά σε επαγγελματικά και οικονομικά οι ρυθμοί ήταν αυτοί του σαλιγκαριού.

Από δω και κάτω τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται πιο γρήγορα και πιο δυναμικά. Στις 08/11/2023 η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό, στο ζώδιο που κυβερνά και θα έχουμε μεγαλύτερη στήριξη στον τομέα των σχέσεων μας, ενώ θα δίνουμε προτεραιότητα στην αγάπη, τη δικαιοσύνη και την αρμονία πολύ περισσότερο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Θα την ακολουθήσει ο Ερμής που προχωρά στον Τοξότη στις 10/11/2023. Οι δυο αυτοί πλανήτες θα παραμείνουν σε αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος του μήνα δίνοντας έναν τόνο αμεσότητας αλλά και ειλικρίνειας στις επαφές μας με τους άλλους. Σαφώς οι θέσεις αυτές είναι πιο αισιόδοξες και ελπιδοφόρες.

Η Νέα Σελήνη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης

Στις 13/11/2023 σχηματίζεται μια ισχυρή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού με άμεση επιρροή από τον Ουρανό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από αυτό το φεγγάρι στον Ταύρο. Είναι μια Νέα Σελήνη αποκαλυπτική που φέρνει πληροφορίες που ήταν κρυμμένες στο φως. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών γεγονότων, των εκπλήξεων αλλά και του χάους κάποιες φορές. Δημιουργεί έντονους κραδασμούς σε ενεργειακό επίπεδο και λειτουργεί καταλυτικά στις αποφάσεις για αλλαγές.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά της σταθερής ομάδας: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 21 μοίρες (+- 2 μοίρες). Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα είναι ισχυρή τόσο σε επίπεδο επικαιρότητας όσο και σε προσωπικό επίπεδο για όλους μας. Μας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε μας βαραίνει και λειτουργεί τοξικά στη ζωή μας είτε είναι καταστάσεις, αυτοκαταστροφικές συνήθειες, τοξικές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και στη θέση τους να οικοδομήσουμε πιο υγιείς βάσεις στη ζωή μας. Είναι μια Νέα Σελήνη που θα σημάνει ραγδαίες εξελίξεις για το Μεσανατολικό αλλά και στον κόσμο της οικονομίας παγκοσμίως.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 30/10/2023 έως 05/11/2023 για όλα τα ζώδια

Μετά τη Νέα Σελήνη σχηματίζονται κάποιες απαιτητικές όψεις του Άρη με κυρίαρχη αυτή της συνόδου με τον Ήλιο στις 18/11/2023 που επηρεάζει σαφώς κι από πιο πριν. Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι εκδηλώσεις θυμού αφθονούν με αυτή την όψη και πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις επαφές μας με τους άλλους.

Ήλιος στον Τοξότη: Ναι στην περιπέτεια αλλά με οργάνωση και προσοχή
Στις 22 Νοεμβρίου 2023 ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στο ζωδιακό προχωρά στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που πάντα ψάχνει νόημα στη ζωή, την αλήθεια και την ελευθερία. Μας προσκαλεί να κινηθούμε περισσότερο, να ψάξουμε νέες κατευθύνσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να αγκαλιάσουμε την περιπέτεια και να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας πνευματικούς, γεωγραφικούς, φιλοσοφικούς.

Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με την αναζήτηση της αλήθειας, την πίστη, τη φιλοσοφία αλλά και με την ηθική. Ξεκινά μια περίοδος που θα παλέψουμε για τη δική του αλήθεια ο καθένας από μας και για τις πεποιθήσεις μας. Όμως φέτος ο Ήλιος δεν θα είναι τόσο ελεύθερος να εκφράσει το πύρινο ταπεραμέντο του, καθώς περιορίζεται από τον Κρόνο στους Ιχθύς. Και ναι ο Ήλιος στον Τοξότη είναι αισιόδοξος, αλλά φέτος ειδικά θα πρέπει να είναι και ρεαλιστής αλλά και προσεκτικός.

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 27/11/2023

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, έναν άξονα γνώσης, πληροφορίας, επικοινωνίας, με συμμετοχή του Άρη από τον Τοξότη σε αντίθεση με αυτό το φεγγάρι. Ο Άρης που θα περάσει στις 24/11/2023 στο ζώδιο του Τοξότη φημίζεται για το πείσμα και τον φανατισμό στα «πιστεύω» του. Θέματα που σχετίζονται με τις θρησκείες, φανατισμός, αλλά και θέματα ταξιδιών και χειμερινού τουρισμού φαίνεται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο με αυτή την Πανσέληνο, όπου θα παρατηρηθεί και μεγαλύτερη πόλωση αλλά και ένταση.

Δείτε ακόμα: Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Δρόσου

Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να μας μπερδέψει και να δημιουργήσει χάος ή και σύγχυση, καθώς ο κυβερνήτης της Πανσελήνου Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα στη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, αλλά δεν χρειάζεται να δείξουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Πανσέληνος τετραγωνίζει και τον Κρόνο δημιουργώντας περισσότερες δυσκολίες ειδικά για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν τον Νοέμβριο

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος βρίσκει τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο μεγαλύτερο μέρος του ακριβώς απέναντι σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντας περισσότερο από κάθε άλλο μήνα έμφαση στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες, τις επαφές με τους άλλους στη ζωή σας, τις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και τη φήμη. Το να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τις πιο σημαντικές σας σχέσεις ή συνεργασίες είναι το στοίχημα του Νοεμβρίου για σας, καθώς θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας σε όλα τα μέτωπα εργασίας, υγείας, οικογένειας, ιδιαίτερα μέχρι τις 23/11.

Έχει όμως και τις θετικές του εξελίξεις ο Νοέμβριος, καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, προχωρά στις 08/11 στο ζώδιο του Ζυγού και βοηθά ιδιαίτερα στα θέματα της καθημερινότητας σας, στις επαφές με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης αν αναλάβετε δράση προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη μπορεί να βοηθήσει να λάβετε τα εύσημα για το έργο σας ή να σας προσέξουν λίγο περισσότερο στον χώρο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά.

Δείτε ακόμα: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να ομορφύνετε το περιβάλλον της εργασίας σας ή ακόμη να ασχοληθείτε με τη δική σας εμφάνιση, η Αφροδίτη προσφέρεται από αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του μήνα. Κοντά στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 13/11 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την τάση να επαναστατήσετε απέναντι σε κάθε περιορισμό της έκφρασής σας, απέναντι σε «κουτιά» που θέλουν να σας εγκλωβίσουν οι άλλοι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κάποιοι μπορεί αν δεν προσέξετε να δημιουργήσετε και ρήξεις αυτές τις μέρες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό εγκαινιάζει μια περίοδο που θα αφήσετε πίσω σας ό,τι πλέον δεν σας εξυπηρετεί και δεν σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο, από κακές συνήθειες μέχρι ανώφελες σχέσεις και συνεργασίες και θα μπείτε σε νέες και πιο πολλά υποσχόμενες.

Η μετακίνηση των πλανητών στον Τοξότη, του Ερμή στις 10/11, του Ήλιου στις 22/11 και του Άρη στις 24/11, θα στρέψουν την προσοχή σας κυρίως στα οικονομικά σας και τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών. Μπορεί να παρατηρήσετε μια αύξηση στα έξοδα σας ή ενδεχομένως με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27/11 να ολοκληρωθεί μια πηγή εσόδων. Από την άλλη, αν είχατε χρέη από το παρελθόν για τα οποία αδιαφορούσατε πιθανώς να χρειαστεί να βρείτε τρόπους να τα αντιμετωπίσετε.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ένας μήνας με έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια, στο σπίτι και είναι σαφώς πιο εσωτερικός μήνας για την ψυχολογία σας με αρκετές εντάσεις, αλλαγές και ανάγκη προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα Ήλιος, Ερμής και Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που είναι κόντρα στη δική σας ενθουσιώδη και πύρινη φύση.

Όμως μέσα στα απαιτητικά του μήνα υπάρχει ως μαξιλαράκι η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 08/11 και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, που θα βοηθήσει ουσιαστικά στις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Με την Αφροδίτη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας και θα βρίσκετε τις ρομαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες ή μπορεί να βρίσκεστε στα αρχικά στάδια του φλερτ που προσπαθείτε να ανακαλύψετε τον άλλο.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Ερμής στον Σκορπιό 23/10/2023 – 09/11/2023 Βουτιά στα βαθιά για αυτά τα ζώδια

Βοηθητική αυτή η θέση της Αφροδίτης για τις δημόσιες σχέσεις σας, για να είστε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις επαφές με στενούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Πλησιάζοντας τα μέσα του μήνα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στις 13/11 που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας απρόβλεπτες και σχεδόν ουρανοκατέβατες εξελίξεις είτε στο μέτωπο της εργασίας είτε του σπιτιού. Μπορεί να προκύπτει η ανάγκη μιας μετακόμισης, μιας χωροταξικής αλλαγής, ή μπορεί να προκύπτει μια αλλαγή πόστου ή καριέρας.

Ούτως ή άλλως η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στις προτεραιότητες σας. Προσέξτε τις εντάσεις με γονείς ή και ρήξεις στην προσωπική σας ζωή. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι πιο αισιόδοξη, καθώς οι πλανήτες περνούν σιγά σιγά στον φιλικό σας Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που συνδέεται με την ερωτική σας ζωή, τις πλατωνικές σας σχέσεις, τις φιλίες σας, τη διασκέδαση, τις περιπέτειες, τη χαρά, τα παιδιά και τη δημιουργία.

Δυστυχώς βέβαια φέτος οι πλανήτες στα πρώτα τους βήματα στον Τοξότη πέφτουν επάνω στον Κρόνο και σαφώς περιορίζει τη δράση τους. Ακόμη και με αυτόν τον περιορισμό όμως σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Ο Νοέμβριος θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο που λαμβάνει χώρα στις 27/11. Πρόκειται για μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επηρεάζει έμμεσα το δικό σας ζώδιο με θέματα που αφορούν στους στόχους, τους φίλους, τις ομάδες ή τους οργανισμούς που συμμετέχετε ή τους συνεργάτες σας.

Εξ αντανακλάσεως επηρεάζει τις ερωτικές σχέσεις ή θέματα παιδιών. Ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή στην οποία θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στα παραπάνω. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η σχέση με ένα φίλο ή συνεργάτη, γιατί είναι πιθανό να φτάσει σε οριακό σημείο για κάτι που πιθανώς να μην καταλαβαίνετε κιόλας ποια είναι η αιτία. Το φεγγάρι αυτό δημιουργεί σύγχυση, αλλά όλα θα είναι πιο ευδιάκριτα τον άλλο μήνα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια πολλά Σκορπιοί μου για τα φετινά σας γενέθλια σε ένα μήνα που έχει πολύ σασπένς, ένταση, αλλαγές, ουρανοκατέβατες καταστάσεις, αλλά και ευκαιρίες να επιβληθείτε στον χώρο που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε γενικότερα. Ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σας που αυξάνουν τις φιλοδοξίες σας, σας κάνουν πιο ενεργητικούς και αποφασιστικούς, αλλά από την άλλη προσθέτουν μεγαλύτερο άγχος αλλά και αγωνία για τις εξελίξεις στα σημαντικά σας θέματα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 08/11 σας κλείνει λίγο σε θέματα της καρδιάς και θα είστε επιρρεπείς σε μυστικά αλλά και αθέατη δράση. Αν είστε μόνοι μάλλον ο Νοέμβριος δεν θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα το όνειρο μιας νέας σχέσης, αλλά μην απογοητεύεστε γιατί ο Δεκέμβριος θα σας φερθεί πολύ καλύτερα. Αν έχετε σχέση, παρόλα αυτά, προσπαθήστε να αφιερώνετε μέρος του ελεύθερου χρόνου σας για να τη φροντίζετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Αυτά είναι τα 4 απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Νοέμβριο 2023

Το μέσον του μήνα έρχεται με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/11 σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικές προτάσεις, γνωριμίες, αλλά και εντάσεις στις σχέσεις σας που ίσως αν το τραβήξετε να οδηγήσουν σε κάποια ρήξη. Υγεία, δουλειά και σχέσεις θα χρειαστούν ιδιαίτερη μεταχείριση, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Αρκετά έντονες σε επίπεδο σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών είναι η 11η Νοεμβρίου με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, αλλά και η 18η Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη στο ζώδιο σας. Προσέξετε την υγεία σας και μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις. Φροντίστε βέβαια και τα οικονομικά σας, καθώς από τις 10/11 ο Ερμής προχωρά στον Τοξότη και στο ίδιο ζώδιο θα περάσουν ο Ήλιος στις 22/11 και ο Άρης στις 24/11. Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το χρήμα, τα υλικά σας αποκτήματα, αλλά και τις αξίες σας.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις σχετικά με τον ρόλο που παίζει το χρήμα και η οικονομική εξασφάλιση στη ζωή σας και θα είναι ένα διάστημα αρκετά σπάταλο. Γι’ αυτό γνωρίζοντας από πριν φροντίστε να είστε μετρημένοι στα έξοδα σας. Η Πανσέληνος στις 27/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη επηρεάζει τους γεννημένους τον Οκτώβριο, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα οικονομικά αλλά και κάποιες πιέσεις.

Για κάποιους μπορεί να δείχνει μια δυσκολία σε θέματα που αφορούν διατροφές, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες, κληρονομικά, λογαριασμούς, επενδύσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα και σε θέματα υγείας τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο και μην ξεκινάτε συζητήσεις περί των οικονομικών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Νοέμβριος έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, καθώς μετά τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές του Οκτωβρίου με τις εκλείψεις τα πράγματα αποκτούν άλλους ρυθμούς και εξελίσσονται γοργά. Με τον Ήλιο μέχρι τις 22/11, τον Ερμή μέχρι τις 09/11 και τον Άρη μέχρι τις 23/11 στον Σκορπιό είναι δύσκολο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας κάτι άλλο περισσότερο από την κατεύθυνση της καριέρας σας, το επαγγελματικό σας μέλλον ή οι σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία.

Στα θετικά του Νοεμβρίου η είσοδος της Αφροδίτης στις 08/11 στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού που σας επιτρέπει, μέσα σε όλα τα απαιτητικά που έχετε να διαχειριστείτε στην καθημερινότητα σας, να νιώθετε ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας που σας στηρίζουν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας. Θετική η Αφροδίτη από τον Ζυγό και για την προσωπική σας ζωή αν είστε ήδη σε σχέση. Αν την ψάχνετε, ψάξτε περισσότερο σε ταξίδια, μακρινές διαδρομές και φανείτε ανοιχτοί σε περιπτώσεις γνωριμιών που έχετε αρκετές διαφορές με την άλλη πλευρά.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Άρης στο Σκορπιό έως 24 Νοεμβρίου  Πάθος και Διεκδικήσεις

Τα ετερώνυμα έλκονται και ο Νοέμβριος μπορεί να το κάνει πιο εύκολα αυτό. Πέραν των σχέσεων σας αλλά και της διάθεσής σας που μπορεί να τονωθούν, μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα νομικών υποθέσεων, επιτυχίες σε σεμινάρια και εξετάσεις, αλλά και ευκαιρίες για να ταξιδέψετε. Η Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας πιθανώς μια ουρανοκατέβατη πρόταση, αλλαγή πόστου, χωροταξική αλλαγή στη δουλειά σας ή την ανάγκη μιας μετακόμισης.

Πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερος αναβρασμός και ένταση αυτές τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Φυσικά προτεραιότητα πάντα θα πρέπει να είναι η υγεία και η καλή σας φυσική κατάσταση. Δεν αποκλείεται όμως με αυτό το φεγγάρι να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες ή μια θέση ισχύος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Όμως μπορεί να προκύψει και μια έκτακτη κατάσταση που αφορά στο σπίτι ή στην ακίνητη περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση θα ανταποκριθείτε. Θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί και στις 11/11 με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, όπως και στις 18/11 με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη.

Σιγά σιγά μέσα στον μήνα οι πλανήτες θα μετακινηθούν στον φιλικό σας Τοξότη. Την αρχή θα κάνει ο Ερμής στις 10/11, μετά ο Ήλιος στις 22/11 και τέλος ο Άρης στις 24/11. Από τον Τοξότη οι πλανήτες θα βοηθήσουν να ενισχύσετε τους δεσμούς με συνεργάτες και τις ομάδες στις οποίες μετέχετε ενεργά, θα δώσουν έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους. Φέτος όμως οι πλανήτες στα πρώτα βήματα τους στον Τοξότη έχουν να αντιμετωπίσουν απαιτητικές όψεις με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι δεν είναι απίθανο να βιώσετε κάποια ένταση ή απογοήτευση από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ο μήνας τελειώνει με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Η Πανσέληνος αυτή, σύμφωνα με το asibiliou.gr πραγματοποιείται στον άξονα των σχέσεων σας ερωτικών, φιλικών. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Ιανουάριο φέρνοντας εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Τα σενάρια πολλά. Τέλος κουρασμένων σχέσεων, σύγχυση αναφορικά με ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μεγαλύτερη ένταση με ένα φίλο ή ενδεχομένως να βιώσετε και κάποια προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close