Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο 04/09/2023 – 30/12/2023

Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι και τις  30/12/2023 και η Αση Μπήλιου αναλύει πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια 

Ο Δίας, ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που μας βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα μας δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και να επανασχεδιάσουμε την πορεία μας.

Συνήθως η ανάδρομη πορεία των πλανητών μάς τρομάζει, αλλά με τον Δία δεν ισχύει αυτό αφού δε χάνει την ευνοϊκή επιρροή του. Απλά όσο είναι ανάδρομος η επιρροή του γίνεται πιο εσωτερική και μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να συνειδητοποιήσουμε αν είμαστε στον σωστό δρόμο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να βρούμε τη χαρά και την ευτυχία μας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο ανάδρομος Δίας βοηθά να θέσουμε στον εαυτό μας τα σωστά ερωτήματα και να βρούμε τις απαντήσεις που κρύβονται μέσα μας. Ο καθένας μας ξέρει αν είναι στη σωστή σχέση, στη σωστή δουλειά, αν έχει καλούς φίλους ή αν οι καθημερινές του δραστηριότητες και συνήθειες τον εξελίσσουν ή τον ταλαιπωρούν και τον κρατάνε πίσω.

Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο από 01/05/2023 ως 11/06/2023 – Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο;

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/09/2023 ως 10/09/2023 για όλα τα ζώδια

Αν λοιπόν κάποιοι τομείς χωλαίνουν, η ανάδρομη πορεία του Δία θα σας βοηθήσει να τους εντοπίσετε, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται. Ο Δίας θέλει να ακολουθήσουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους, αυτό που μας εξελίσσει και όχι αυτό που απλώς μας βολεύει.

Και επειδή ο Δίας είναι ο πλανήτης της χαράς, αλλά και της υπερβολής, θα πρέπει να ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη χαρά για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, ή αντίστροφα να καταλάβουμε πώς η υπερβολή μπορεί να έφερε εμπόδια στα σχέδια μας.

Την περίοδο που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο μπορεί να αμφισβητήσουμε τις επιλογές μας, τις πεποιθήσεις μας και να επιβραδύνουμε κάποια σχέδια που είχαν βασιστεί σε λάθος εκτιμήσεις. Μπορεί λοιπόν στο παρελθόν να είχαμε ενθουσιαστεί με κάποιον ή κάτι που φάνταζε στα μάτια μας ιδανικό, αλλά τώρα να δούμε τις πραγματικές του διαστάσεις και να απογοητευθούμε.

Ο συμβολισμός του Δία στον Ταύρο

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει την αυτοεκτίμησή μας, την ανάγκη μας να αισθανθούμε ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά το κάνει μέσω των υλικών αγαθών. Δηλαδή νοιάζεται για τα χρήματα, τα αγαθά, την ιδιοκτησία και κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια.

Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με τις σχέσεις και το χρήμα, και την ημέρα που ο Δίας γυρίζει ανάδρομος η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία, διευκολύνοντας λίγο τις εξελίξεις. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο ζώδιο και θέλει ό,τι έχει να το βλέπει, να το αγγίζει, να το αισθάνεται.

Ζει για την ικανοποίηση και τις απολαύσεις μέσα από τις αισθήσεις του, είναι προσγειωμένος και ποτέ παρορμητικός. Κινείται με αργά και σταθερά βήματα και δεν παίρνει ρίσκα.

Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό όλα τα ζώδια;

 

Ο Δίας από την άλλη αγαπά την επέκταση, είναι ενθουσιώδης, παρορμητικός και προσανατολισμένος στη δράση, οπότε αυτός ο συνδυασμός του Δία στον Ταύρο εκ πρώτης μοιάζει να είναι μάλλον «αταίριαστος».

Όμως όταν η επιθυμία του Δία για ανάπτυξη συναντήσει το γόνιμο μυαλό του Ταύρου, τότε πραγματικά μπορούμε να έχουμε την ανάπτυξη και την ευημερία που θέλουμε.

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο

Την περίοδο που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο, δηλαδή από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, θα επανεξετάσουμε ό,τι κάναμε στο παρελθόν και θα αξιολογήσουμε ποιες κινήσεις μάς πήγαν πιο κοντά στους στόχους μας και ποιες μας απομάκρυναν από τα θέλω μας.

Μπορεί να αναθεωρήσουμε για κάποια πράγματα και πρόσωπα που νομίζαμε ότι είναι πολύτιμα και αξιόλογα και να θέσουμε άλλες βάσεις στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στις επενδύσεις μας. Μόλις γίνουν αυτές οι συνειδητοποιήσεις, τότε θα βάλουμε μπροστά τα νέα μας σχέδια που θα έχουν περισσότερη σαφήνεια και νέα δομή.

Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί επίσης να επηρεάσει την αυτοεκτίμηση μας, να σκεφτόμαστε από πού αντλούμε τη δύναμη μας και να αναζητήσουμε άλλες πηγές που θα τροφοδοτήσουν την αυτοπεποίθηση μας.

Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τον Μάρτιο θα ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους

 

Ίσως να μπούμε στη διαδικασία να αναρωτηθούμε σε τι πιστεύουμε, αν είμαστε εναρμονισμένοι με τα εσωτερικά μας θέλω, αν σεβόμαστε τον εαυτό μας, αν ο ηθικός μας κώδικας έχει καταπατηθεί λόγω των υποχωρήσεων που έχουμε κάνει, αν οι άλλοι μας έκαναν να αμφισβητούμε τις ικανότητες μας, αν η ζωή που ζούμε είναι αυτή που θέλουμε ή έχουμε μπει σε λάθος τροχιά και πώς θα ανακτήσουμε την αισιοδοξία στη ζωή μας.

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα κληθούμε να απαντήσουμε και τα ευρήματά μας θα μας οδηγήσουν και στις λύσεις που θα πρέπει να δώσουμε, ώστε να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή, μεγαλύτερη αφθονία και περισσότερη αυτοεκτίμηση.

Οικονομικά παιγνίδια

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα φέρει στην επιφάνεια λάθη και υπερβολές που έγιναν στο παρελθόν σε ζητήματα που αφορούν την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τα ακίνητα, τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Ίσως απασχολήσουν την επικαιρότητα σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με αυτούς τους τομείς και να δούμε να καταρρέουν παγκόσμιοι κολοσσοί που σχετίζονται με τραπεζικά ή κτηματομεσιτικά προϊόντα.

 

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Άρης στο Ζυγό – Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις μας;

Μπορεί να αποκαλυφθούν τεράστια οικονομικά παιγνίδια που παίχτηκαν από κερδοσκόπους και να υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις στις τιμές των αγαθών, αφού ο Δίας στον Ταύρο σχετίζεται και με την απληστία…

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας και θέλει να σας δώσει ένα μάθημα ευγνωμοσύνης για τη ζωή και όχι για τα αγαθά. Δεν θα πρέπει να είστε υλιστές και να χρησιμοποιείτε το χρήμα για να καλύψετε τα ψυχολογικά κενά σας, αλλά να βρείτε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Γενικά, θα πρέπει να είστε σωστοί και φειδωλοί στη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την περίοδο και αν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης θα ήταν πολύ καλό. Επειδή θα έχετε όρεξη για ψώνια και για σπατάλες και θα μπείτε πολλές φορές στον πειρασμό για μεγάλες ατασθαλίες, μην το κάνετε.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Κρατηθείτε και μαζέψτε τα χέρια σας, αφού τα μισά από αυτά που θέλετε να πάρετε ουσιαστικά δεν τα χρειάζεστε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επανεξετάσετε τις οικονομικές αποφάσεις που έχετε πάρει και ίσως αν χάσατε κάποια ευκαιρία που είχε καλές χρηματικές απολαβές να μπορέσετε να την ξανασυζητήσετε.

Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα είναι πολλές, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε με σοφία και σύνεση. Όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι και πάρτε τηλέφωνο τον δικηγόρο σας πριν υπογράψετε. Προσεκτικοί και στις προσωπικές σχέσεις, διότι βαθιά ριζωμένα προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να στοιχειώσουν το παρόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 16 Μαΐου που ο Δίας επισκέφθηκε το ζώδιο σας αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση σας και πιστέψατε περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσατε να κάνετε και αλλαγές στη ζωή σας, στην εμφάνιση σας και στον τρόπο που σχετίζεστε, και κάποιοι άλλοι ίσως έβαλαν μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους.

Τώρα όμως που ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας, θα νιώσετε ότι κάποιος πατάει το φρένο. Όχι, η ευνοϊκή επιρροή δεν σταματάει, απλώς θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τους ξέφρενους ρυθμούς για να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ταπεινοφροσύνη, να μειώσετε την αλαζονεία σας και να ασκήσετε την αυτοκριτική σας. Αν έχετε πάρει λάθος αποφάσεις δεν είναι κακό, κακό είναι να μην το παραδέχεστε και να χαλάτε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν εξελίσσεται, μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι είστε σωστοί.

Αν κάτι δεν λειτουργεί στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να το διορθώσετε και αν αυτό δεν γίνεται, τότε αφήστε το πίσω σας και ανοίξτε πανιά για αλλού. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο σας θα αποτελέσει το κατάλληλο διάστημα για να οραματιστείτε τους στόχους σας, να σκεφτείτε τι θα σας έκανε ευτυχισμένους και να κάνετε τα σωστά βήματα για να πετύχετε τα όνειρα σας.

Αυτή την περίοδο θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα είναι μια περίοδος προσωπικής μεταμόρφωσης και ίσως ασχοληθείτε και με την εικόνα σας και περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και το πνεύμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου, που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο, είναι το κατάλληλο διάστημα για εσάς για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας, τις δικές σας υποθέσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες. Ίσως μπείτε σε πιο εσωτερική διαδικασία και μπορεί να τα βάλετε με τον εαυτό σας για ό,τι λάθη επιτρέψατε να γίνουν.

Μπορεί και να σας πιάσει φόβος ότι οι άλλοι θα σας κρίνουν και ότι θα πέσετε στα μάτια τους και έτσι να καταρρακωθεί η ψυχολογία σας. Δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε τι πήγε στραβά και να το διορθώσετε, όχι να το αφήσετε να σέρνεται.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Καλό είναι να βρείτε δραστηριότητες και χόμπι που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και να δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει. Δεν χρειάζεται να σας πιέζουν οι άλλοι με τα θέλω τους, οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι πολύ εύθραυστες και ίσως νιώθετε πως ισορροπείτε σ’ ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει.

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας τι θέλετε, τι σας κάνει ευτυχισμένους και θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάζει τον τομέα των στόχων, των συνεργειών, των ομάδων στις οποίες είστε μέλη και των φίλων, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να δείτε άτομα με τα οποία είχατε χαθεί ή ίσως τα παραμελήσατε και να αφήσετε πίσω σας άτομα που δεν σας δίνουν τίποτα και απλώς τρώνε τον χρόνο σας.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία στον Ταύρο θα κληθείτε να αναρωτηθείτε ποιες φιλικές σας σχέσεις είναι γνήσιες και ποιες επιφανειακές. Είναι μια καλή περίοδος να εμβαθύνετε και πάλι στις σχέσεις σας και να αξιολογήσετε τι κοινό έχετε με τους ανθρώπους που κάνετε παρέα ή συνεργάζεστε και ποιοι από αυτούς σας κάνουν χαρούμενους και σας εξελίσσουν.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα είναι οι πρωταγωνιστές για τον μήνα Σεπτέμβριο

Ίσως υπάρχουν κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις στους στόχους σας και στα σχέδια σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιο ομαδικό έργο, αλλά έτσι σας δίνεται ο χρόνος να εξακριβώσετε τι λειτουργεί, τι όχι και τι πρέπει να αλλάξετε. Φροντίστε να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης και να είστε συγκεντρωμένοι και ξεκάθαροι. Ακόμη, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο τόσο επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα της ανάδρομη πορείας του Δία στον Ταύρο, δηλαδή από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα επηρεαστεί ο τομέας της καριέρας, των στόχων, του γάμου και της κοινωνικής καταξίωσης. Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις στενές σας σχέσεις και να συνειδητοποιήσετε αν σας εκφράζουν και αν είστε ο εαυτός μέσα σε αυτές, αλλά και αν έχετε χαράξει τη σωστή πορεία στην καριέρα σας και να δείτε αν πραγματικά βρίσκεστε εκεί που επιθυμείτε ή αν πρέπει να κάνετε άλλες κινήσεις στο μέλλον.

Όμως θα πρέπει λίγο να ρίξετε τους τόνους, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον χώρο εργασίας και ιδιαίτερα προς τους ανωτέρους σας. Επειδή τα πράγματα θα γίνονται με πιο αργούς ρυθμούς δεν θα πρέπει να είστε ανυπόμονοι και να πιέζετε καταστάσεις. Επίσης, να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν στο μέλλον της καριέρας σας, γι’ αυτό αν δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση μην απαντήσετε αμέσως θετικά ή αρνητικά, τουλάχιστον όχι πριν δείτε όλες τις προοπτικές και τις λεπτομέρειες.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που λάβατε μέσα στη χρονιά και να αξιολογήσετε αν όντως επιλέξατε το καλύτερο για εσάς και αν πρέπει τελικά να αλλάξετε ρότα για να βρείτε ό,τι σας κάνει πιο χαρούμενους και δημιουργικούς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 4 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μόνοι σας έχετε βάλει αλυσίδες και περιορισμούς στον εαυτό σας και να βρείτε το κουράγιο να τις σπάσετε για να κάνετε βήματα επέκτασης.

Μπορεί λοιπόν να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να επιστρέψετε στα θρανία και να λάβετε κάποια εξειδίκευση που ενδεχομένως να σας οδηγήσει και σε διαφορετική σταδιοδρομία.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε και τόπο διαμονής και να πάτε να ζήσετε ή να δουλέψετε εκτός των συνόρων. Θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, τα οποία όμως θα πρέπει να τα σχεδιάζετε με προσοχή και σύνεση για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τον απολογισμό σας και να ανακαλύψετε τους λόγους που κάποιο σχέδιο σας απέτυχε στο παρελθόν, αλλά και να μπορέσετε με την ησυχία σας να δείτε πόσο ρεαλιστικά εφαρμόσιμη είναι μια ιδέα που τυχόν έχετε. Αν βλέπετε ότι κάτι που έχετε σχεδιάσει δεν λειτουργεί όπως θέλετε, πάρτε απόφαση ότι πιθανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ευοδωθεί ένας στόχος, ώστε να κυνηγήσετε κάτι άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε κάπου εγκλωβισμένοι, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, και οι άλλοι σας έχουν γεμίσει με ενοχές και σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι τους οφείλετε, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο να σας απελευθερώσει και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι σε κανέναν.

Το διάστημα από 4 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Δεκεμβρίου που ο Δίας θα είναι ανάδρομος, αδράξτε την ευκαιρία να επανεκτιμήστε αυστηρά τις επιλογές σας και να βρείτε τον σκοπό που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να φοβάστε και να μένετε κολλημένοι σε κάτι αν δεν σας εκφράζει πια.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Επίσης, τα οικονομικά σας που διαχειρίζεστε με άλλους (οικογένεια, συνέταιρους, κλπ.), αλλά και θέματα περιουσιακά και κληρονομικά, θα επανέλθουν με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Ίσως τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποια λάθη διαχείρισης που έγιναν στο παρελθόν και θα τα βρείτε μπροστά σας, οπότε να είστε πολύ συνετοί με τα έσοδα και τα έξοδα σας.

Είτε μπορεί να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα από φόρους, ασφάλειες και κληρονομικά και να αγχώνεστε για το πώς θα τα καλύψετε. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του ανάδρομου Δία και να εξετάζετε καλά και τις λεπτομέρειες σε συμβόλαια και συμβάσεις που είναι να υπογράψετε.

Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψει η επιστροφή μιας ερωτικής σχέσης ή μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια σχέση ή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξουν επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν ή να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σοβαρές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

Κάποιοι μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση από ένα άτομο που συνεργαζόσασταν στο παρελθόν και να επιστρέψετε σε παλιά και γνώριμα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Το μπλέ Φεγγάρι : Αυτά τα 3 Ζώδια Θα έχουν Μαύρο Σεπτέμβρη

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από κόσκινο και ίσως συνειδητοποιήσετε με κάποιον τρόπο ότι όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα στη ζωή σας αν έχετε δίπλα σας τους σωστούς συνεργάτες και τις σωστές σχέσεις και ότι με τη στήριξη τους μπορείτε να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Αν όμως έχετε επιλέξει τα λάθος άτομα, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, τώρα θα φανούν οι αδυναμίες τους και οι διαφορές σας και θα πρέπει να λάβετε τις αποφάσεις σας αν θέλετε να συνεχίσετε να διαιωνίζετε μια κατάσταση που δεν σας ωφελεί ή αν θα προχωρήσετε μπροστά χωρίς βαρίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Δία από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τον τομέα της εργασίας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και σας καλεί να βάλετε όρια και να αναρωτηθείτε αν έχετε κάνει τις σωστές επιλογές.

Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε πρέπει να υιοθετήσετε νέες πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή σας, να ξεκινήσετε κάποιου είδους άσκηση και να αγαπήσετε το σώμα σας. Να βρείτε την ισορροπία στην εργασιακή σας ρουτίνα και να μη βάζετε τη δουλειά πάνω από την υγεία σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Επίσης, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθος επιλογές που έχετε κάνει και έχετε επιβαρύνει τον οργανισμό σας και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικές που θα σας αποφορτίσουν. Ακόμη, αυτή την περίοδο προσέξτε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και μην αναλαμβάνετε εσείς τις δικές τους υποχρεώσεις.

Πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε αναλάβει τόσες πολλές ευθύνες που έχετε χάσει την μπάλα, καθώς δεν ξέρετε πια τη διαφορά μεταξύ σημαντικού και δευτερευούσης σημασίας. Έτσι καταλήγετε να χάνετε χρόνο τρέχοντας και αγωνιώντας για λάθος πράγματα και καταπονείτε τον οργανισμό σας και την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης, των παιδιών και της αυτοέκφρασης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ταπεινοί, προσεκτικοί και να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Επίσης, αν μέχρι τώρα ήσασταν όλο δουλειά και υποχρεώσεις, αυτό το διάστημα θα έρθετε πιο κοντά με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας και θα βρείτε τρόπους για να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Όμως, θα πρέπει παράλληλα να είστε προσεκτικοί σε εργασίες και σχέδια που αφορούν ομάδες και συλλόγους, αλλά και με τα παιδιά και την οικογένειά σας.

Ίσως υπάρξει θολούρα και σύγχυση σχετικά με οικογενειακά θέματα. Επίσης, μπορεί στη σχέση σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή να δείτε μια αλλαγή συμπεριφοράς από το ταίρι σας. Ακόμη, μπορεί να είναι μια περίοδος που σε κάποιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο να υπάρχουν ασυμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο θα επηρεάζει από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό το διάστημα ίσως καταφέρετε να βρείτε περισσότερο χρόνο να περνάτε στο σπίτι με την οικογένεια σας και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ομορφύνετε τον χώρο σας και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που είχατε ξεκινήσει στο παρελθόν αλλά μείνανε στη μέση.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 29/08/2023 – 27/01/2024: Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Όμως υπάρχει και το σενάριο να βγουν στην επιφάνεια τώρα όλα τα προβλήματα που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι και να κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε, είτε αυτά αφορούν στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας είτε το σπίτι ως ακίνητο που ενδεχομένως είχε κάποιες φθορές ή βλάβες και δεν τις επιδιορθώσατε σωστά. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου, μετακόμιση ή επιστροφή στις ρίζες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου που ο Δίας θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα σας απασχολούν θέματα που αφορούν σπουδές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, επικοινωνία και πιθανώς να επανέλθετε σε κάτι παλιότερο ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα.

Η ανάδρομη πορεία του Δία θέλει από εσάς να σταματήσετε να φιλοσοφείτε και να σκέφτεστε διάφορα σενάρια, αλλά να εστιάσετε στο εδώ και τώρα. Μερικές φορές ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο σε αφηρημένες και άπιαστες ιδέες και όνειρα που σας κρατούν πίσω από την πρακτική προσέγγιση των στόχων σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Το θέμα είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε σήμερα, αυτή τη στιγμή για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι. Πάντως μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα είστε πιο περίεργοι και πιο περιπετειώδεις.

Θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να ψωνίσετε και να ταξιδέψετε! Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, πώς τα λέτε και σε ποιους τα λέτε. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες αν εργάζεστε στους τομείς των πωλήσεων, της συγγραφής, στα ΜΜΕ να αναδείξετε τη δουλειά σας, σύμφωνα με την asibiliou, αλλά να θυμάστε να διπλοτσεκάρετε αυτά που γράφετε πριν τα δημοσιοποιήσετε. Και τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή, όπως και η υγεία, αλλά και οι σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close