Άση-Μπίλιου-Ερωτικές-προβλέψεις-εβδομάδας-13/06/2022-19/06/2022

Άση Μπηλιου: Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/06/2022 – 19/06/2022 για κάθε ζώδιο.

Η εβδομάδα 13/06/2022 – 19/06/2022 θα είναι επικοινωνιακή και ανά η διάθεση σας πιο ανάλαφρη καθώς ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων. Επίσης στις 14/06/2022 πραγματοποιείται η υπερ-Πανσέληνος ή αλλιώς «το Φεγγάρι της Φράουλας» στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Δείτε παρακάτω:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/06/2022 – 19/06/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με επικοινωνιακή και ανάλαφρη διάθεση, αφού τη Δευτέρα 13/06/2022 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και θα γεμίσει την καθημερινότητα μας με συζητήσεις, επαφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο Ερμής στο ζώδιο που κυβερνά μέχρι τις 05/07/2022 θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε πιο άμεσα τις σκέψεις μας και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούσαν μέσα από τον διάλογο.

Στις 14/06/2022 πραγματοποιείται η υπερ-Πανσέληνος ή αλλιώς «το Φεγγάρι της Φράουλας» στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η Πανσέληνος χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί εύκολα να διαστρεβλώσει την κρίση σας και να εξαπατηθείτε, αφού συμπίπτει με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 16/06/2022. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην αφεθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο ή μια κατάσταση που δεν σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Στις 18/06/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται για να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να μας κάνει να δούμε τις καταστάσεις κάτω από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Οι σχέσεις μας περνούν μέσα από μια δύσκολη δοκιμασία και καλούμαστε να διαχειριστούμε τα δεδομένα με ωριμότητα και ψυχραιμία.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή 19/06/2022, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια τη ρομαντική μας πλευρά, αφού θα νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας, να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας ή ακόμα και να συγχωρέσουμε μια άσχημη συμπεριφορά. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό το εξάγωνο φέρνει όμορφες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να σε κατανοεί κάποιος απόλυτα και κυρίως να σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο των Διδύμων τη Δευτέρα 13/6, σας βρίσκει άκρως ανανεωμένους με μια διάθεση να βγείτε έξω, να περάσετε όμορφα και να βάλετε στη ζωή σας καινούριους και πάνω απ’ όλα ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Με τον Ερμή στους Διδύμους θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα έχετε ανάγκη από επικοινωνία και εγκεφαλικό παιχνίδι, επομένως θα αναζητήσετε άτομα που θα σας ιντριγκάρουν πνευματικά και θα σας κρατάνε σε μια εγρήγορση.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Από την άλλη πλευρά, θα χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει βαλτώσει και σας έχει φάει η ρουτίνα. Είναι λοιπόν στο χέρι σας να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα και να βάλετε καινούριες δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν, είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

Στις 16/6 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και μπερδεμένες καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας λένε ή σας υπόσχονται και μείνετε μακριά από κουτσομπολιά ή λόγια που προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις βαθύτερες συναισθηματικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο, οι οποίες θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με σύνεση και ωριμότητα και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις βασισμένες αποκλειστικά στο συναίσθημα. Δώστε περισσότερη σημασία στα γεγονότα και στις πράξεις των άλλων και λιγότερη στα λόγια και τις αόριστες υποσχέσεις.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Στις 18/6 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια όψη η οποία θα σας ζορίσει αρκετά, αφού θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας και θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή και απόμακρη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση και να βάλετε τα όρια σας.

Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/6, μια γλυκιά όψη η οποία έρχεται για να σας αποζημιώσει, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και γενικώς εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεισοδιακή για εσάς και θα έχετε πολλές εξελίξεις στις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Τη Δευτέρα 13/6 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 5/7 θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό. Θα είστε πιο εκφραστικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να δείξετε τις προθέσεις σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα είχατε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζατε να πείτε όσα σκέφτεστε, τώρα θα αγνοήσετε τις συνέπειες και τις αντιδράσεις των άλλων και θα επικοινωνήσετε αυτό που πραγματικά νιώθετε. Επιπλέον, η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με ραντεβού, συζητήσεις και νέες επαφές και γνωριμίες, όλα όσα χρειάζεται δηλαδή ένας-μια Δίδυμος για να είναι ευτυχισμένος-η.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Η υπερ-Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη έρχεται για να εντείνει το κλίμα, αφού θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας, αρκεί να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να μην βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Στις 16/6 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι μια περίεργη όψη η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση και θολούρα και να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως δεν θα πρέπει να επενδύσετε σε μια αβέβαιη κατάσταση ή να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σας πριν βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/6 και εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα και τις ενδόμυχες σκέψεις σας.  Μέχρι τις 5/7 λοιπόν με τον Ερμή σε αυτή τη θέση, σας δίνεται η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις και να δείτε τι λάθη κάνατε και πώς θα μπορούσατε να τα διορθώσετε.

Μη διστάσετε να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση από ένα πρόσωπο και γενικώς κάνετε ό,τι μπορείτε για να νιώσετε πιο ανάλαφροι και μην απομακρύνεστε από άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Στις 18/6 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια απαιτητική όψη η οποία μπορεί να σας προσγειώσει απότομα, αφού θα σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρή κριτική από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε ιδιαίτερα τις επαφές σας και να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Η εβδομάδα κλείνει με ρομαντικό κλίμα και περισσότερη αισιοδοξία, αφού την Κυριακή 19/6 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια όμορφη γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα ανανεώσει την πίστη σας στο αύριο. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 13/6. Αυτή η θέση θα εκτοξεύσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε έξω, να μπείτε σε νέες παρέες και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και όραμα για το μέλλον.

Οι φίλοι σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς το επόμενο διάστημα, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε και να έρθετε πιο κοντά τους. Στις 14/6 πραγματοποιείται η υπερ-Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο έρχεται για να φέρει συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις ερωτικές σας σχέσεις. Κάτι αλλάζει γύρω από αυτές τις ημέρες και κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που δεν σας γεμίζει και δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εάν είστε αδέσμευτοι και κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μπορεί να νιώσετε ότι αυτό το άτομο είναι ιδανικό για εσάς και έχετε βρει το άλλο σας μισό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά, γιατί στην πορεία μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα που αγνοείτε προς το παρόν.

Στις 16/6 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τους άλλους, είναι προτιμότερο να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας ή να ανοιχτείτε μόνο σε άτομα που δείχνουν κατανόηση και καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι κομβική για εσάς, αφού θα φέρει ανακατατάξεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να κόψετε δεσμούς με ένα πρόσωπο που σας κρατάει πίσω, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι αλλάζει μέσα σας και έχετε την ανάγκη να πάτε σε ένα άλλο επίπεδο τις σχέσεις σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Θα πρέπει, ωστόσο, να αξιολογήσετε τα δεδομένα με σύνεση και να μην παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς της στιγμής.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Η εβδομάδα αυτή θα κλείσει με ένα όμορφο εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή 19/6, μια όψη η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας και θα δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να βγείτε ραντεβού με ένα άτομο που σας έλκει ερωτικά και μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και θετική σκέψη για εσάς, αφού ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων από τη Δευτέρα 13/6. Θα αρχίσετε να βλέπετε ευκαιρίες εκεί που βλέπατε εμπόδια και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και γενικώς να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

Είτε είστε σε σχέση είτε αδέσμευτοι, ο Ερμής σε αυτή τη θέση είναι ιδανικός για να οργανώστε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Στις 14/6 η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σας φέρει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες και δεδομένα που αγνοούσατε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα ακούτε και να αναζητάτε αποδείξεις για τα λόγια των άλλων, αφού μπορεί πολλά από όσα θέλουν να σας παρουσιάσουν να μην ισχύουν στην πραγματικότητα. Αφήστε λοιπόν τις πράξεις να μιλήσουν και μείνετε μακριά από αναξιόπιστους ανθρώπους που θέλουν να σας παραπλανήσουν.

Η εβδομάδα κλείνει με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/6, μια όψη η οποία θα φέρει έντονες ερωτικές στιγμές και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα απομακρυνθήκατε ή υπήρξαν εντάσεις μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη Δευτέρα 13/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Θέλετε να επιλύσετε προβλήματα που σας απασχολούν και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα διστάσετε να αναμοχλεύσετε ζητήματα που αποφεύγατε να αγγίξετε το προηγούμενο διάστημα. Τολμήστε λοιπόν να βγάλετε από μέσα σας όλα τα συναισθήματα που έχετε καλά κρυμμένα και επενδύστε σε όσους σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Στις 18/6 το ζόρικο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί προβλήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού, τα οποία θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να πάρετε το χρόνο σας και να αποστασιοποιηθείτε από το ταίρι σας ή αντίστοιχα εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα από εκείνον/η. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διαχειριστείτε τα προβλήματα με ρεαλισμό και ωριμότητα και να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν.

 

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Το κλείσιμο της εβδομάδας έρχεται για να σας αποζημιώσει αφού την Κυριακή 19/6 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια άκρως ρομαντική όψη η οποία μπορεί να φέρει όμορφες συναντήσεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να συναντηθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή για να εκφράσετε τον έρωτα σας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε εσείς ο αποδέκτης μιας ερωτικής εξομολόγησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κομβική για εσάς, αγαπητοί Τοξότες, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Τη Δευτέρα 13/6 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και σας δίνει τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

Αν και γενικά είστε αδιάλλακτοι και απόλυτοι στις απόψεις σας, με τον Ερμή σε αυτή τη θέση θα είστε πιο διπλωματικοί και θα έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Στις 14/6 θα φιλοξενήσετε την υπερ-Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο, γεγονός το οποίο θα φέρει νέα δεδομένα και ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να την αφήσετε πίσω οριστικά, ενώ κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να επισημοποιήσετε μια σχέση. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα και καλείστε να πάρετε κομβικές αποφάσεις για την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

Ωστόσο, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/6 τα συναισθήματα μεγεθύνονται και μπορεί να θολώνουν την κρίση σας, με αποτέλεσμα να μην σας επιτρέπουν να δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε από το συναίσθημα και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις όσο πιο συνειδητά και ρεαλιστικά γίνεται και να μην παρασύρεστε από φαντασιώσεις και ουτοπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί το πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που κρατούσατε στο σκοτάδι και δε γνωρίζατε ούτε εσείς οι ίδιοι. Ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σας, προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό σας. Αντιθέτως, αναζητήσετε τα αληθινά αίτια που σας ρίχνουν ψυχολογικά και να αναρωτηθείτε εάν πρέπει να απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους που σας βλάπτουν.

Στις 18/6 το ζόρικο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει ψυχρότητα ή επικριτική συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις σας και να σας απομακρύνει από το ερωτικό σας ταίρι. Εάν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, θα πρέπει να τα επιλύσετε με διάλογο και μην ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Την Κυριακή 19/6 το κλίμα θα γλυκάνει αρκετά, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Η όψη αυτή θα φέρει μια πιο ανάλαφρη και ερωτική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Εάν αφήσετε την αυτοσυγκράτηση στην άκρη, βρείτε το θάρρος να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/6 και δημιουργεί μια άκρως παθιασμένη και ερωτική διάθεση για εσάς. Μέχρι και τις 5/7 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, ευνοούνται οι ερωτικές επαφές και οι συναντήσεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή η θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με περισσότερη αμεσότητα και ειλικρίνεια και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας.

Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/6 είναι μια όψη η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού μπορεί να διαστρεβλώσει την κρίση σας και να δημιουργήσει σύγχυση και χάος. Θα είστε επιρρεπείς σε φαντασιώσεις και ουτοπίες και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας. Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν ποιοι πραγματικά είναι με τις πράξεις τους και μη βιαστείτε να αφεθείτε σε μια αβέβαιη κατάσταση που σας προσφέρει εφήμερη ευχαρίστηση.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Στις 18/6 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια ή να σας φορτώσουν με ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες θα σας βαρύνουν ψυχολογικά. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/6 για να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένεια σας και για να εκφράσετε όσα νιώθετε και να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά θα σας κατανοήσουν και ανταποκριθούν στο συναίσθημα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων τη Δευτέρα 13/6, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με άτομα της οικογένεια σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι και στους οικείους σας, επομένως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να κρατάτε μέσα σας όλα όσα νιώθετε.

Στις 16/6 το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο είναι μια όψη η οποία θα σας αποδιοργανώσει και θα σας δημιουργήσει σύγχυση. Φημίζεστε για την τάση σας να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις και άθελα σας να επιτρέπετε στους άλλους να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα συναισθήματα σας. Αυτή η όψη θα σας κάνει ακόμα πιο επιρρεπείς στο ψέμα και την εξαπάτηση, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην αφεθείτε σε ανθρώπους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Αντιθέτως, στις 19/6 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια όψη η οποία θα φέρει όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες με άτομα που θα υπάρχει ανεξήγητη έλξη και χημεία. Είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε σχέση, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Συναντήστε άτομα που σας κάνουν να περνάτε καλά, σύμφωνα με την asi biliou, οργανώστε μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει και πάνω απ’ όλα μιλήστε και εκφράστε όλα αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close