Άση-Μπήλιου-Ζώδια-27/06/2022 – 03/07/2022

Άση Μπήλιου: Δείτε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 27/06/2022 – 03/07/2022 για όλα τα ζώδια. Λίγο πριν μας εγκαταλείψει ο μήνας Ιούνιος θα μας αποχαιρετήσει με μια Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022.

Την εβδομάδα απο τις 27/06/2022 έως 03/07/2022, θα νιώσουμε πολύ ισχυρή την ανάγκη να ανήκουμε κάπου και θα αναρωτηθούμε εάν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας κατανοεί σε βάθος όσα νιώθουμε και μας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Δείτε παρακάτω:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022

Λίγο πριν μας εγκαταλείψει ο μήνας Ιούνιος θα μας αποχαιρετήσει με μια Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε ζητήματα καρδιάς και θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους μας. Θα νιώσουμε πολύ ισχυρή την ανάγκη να ανήκουμε κάπου και θα αναρωτηθούμε εάν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας κατανοεί σε βάθος όσα νιώθουμε και μας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

Άση Μπήλιου: Oι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022

Δείτε ακόμη Aσή Μπήλιου: Αυτα τα ζώδια θα έχουν τρομερές αλλαγές με τη νέα Σελήνη

Ωστόσο, όσο έντονο κι αν είναι το συναίσθημα αυτές τις ημέρες χρειάζεται μέτρο και λογική σε ό,τι κάνουμε, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια ευχάριστη και ευνοϊκή όψη για τα αισθηματικά μας, αφού θα έχουμε ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση και νέες γνωριμίες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποιους από εσάς να χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας. Το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και χαλαρό, επομένως απολαύστε την κάθε στιγμή στο έπακρο και ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και σας κάνουν να περνάτε όμορφα. Ο μήνας Ιούλιος μας υποδέχεται με μια πολύ δυναμική όψη η οποία θυμίζει ωρολογιακή βόμβα. Αυτή η όψη δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο 02/07/2022.

Οι επιθυμίες μας θα είναι έντονες τώρα και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα πάθη μας κυριεύουν και η λογική δεν έχει καμία θέση εδώ. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των καταστάσεων και θα αντιδράσουμε έντονα εάν δεν κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, επιθετικότητα, ζήλια, παράνοια και χειριστική συμπεριφορά, είναι μερικές από τις παρενέργειες αυτής της όψης, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία πριν δράσουμε.

Άση Μπήλιου: Oι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται άλλη μια απαιτητική όψη η οποία δυσκολεύει την επικοινωνία και αυτή είναι το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Η κρίση διαστρεβλώνεται και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει ή να βγάλουμε συμπεράσματα για τις σχέσεις και τους ανθρώπους γύρω μας.Είναι πιθανό να λαμβάνουμε μπερδεμένα μηνύματα από τους άλλους ή από την άλλη εμείς να νιώθουμε ότι παρεξηγούνται τα λεγόμενα μας. Προσοχή λοιπόν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αφού θα είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή το παρελθόν σας και σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ή μια νέα αρχή σε ζητήματα καρδιάς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να εκφράσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας.

Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Δία σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και να μην παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία και τις υψηλές σας προσδοκίες, γιατί στο τέλος μπορεί να προσγειωθείτε απότομα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια άκρως ευνοϊκή όψη, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να κερδίσετε τους άλλους με το λέγειν και τον τρόπο σκέψης σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Ιούλιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αν είστε ήδη σε μια σχέση θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα έρθετε πιο κοντά και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για εκδρομές και ταξίδια. Προς το τέλος της εβδομάδας κρατήστε μικρό καλάθι, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνδέεται με ψέματα, εξαπάτηση και μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6, ένα φεγγάρι το οποίο ενεργοποιεί τον 3ο οίκο της επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι μια νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι καθοριστική, αφού θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε ότι έχετε βρει ένα άτομο με το οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση.

Βρίσκεστε σε μια φάση έντονης κινητικότητας και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο πρόσωπο, να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να κάνετε συζητήσεις που θα ωφελήσουν τις σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει τρικλοποδιές στα σχέδια σας ή παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν σκοπό να σας σαμποτάρουν.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι αυτές τις ημέρες και να απαιτήσετε το ίδιο και από τους άλλους εάν δεν θέλετε να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε όσο πιο λογικοί και προσγειωμένοι γίνεται και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες που οι άλλοι δεν θα μπορούν να εκπληρώσουν.

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/7 εγκαινιάζει δυναμικά τον Ιούλιο, αφού ίσως τώρα να βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά κίνητρα των άλλων, κάτι που θα σας ταρακουνήσει για τα καλά. Προσέξτε επίσης κρυφές σχέσεις και μυστικές συναντήσεις που μπορεί να είναι παθιασμένες, αλλά κρύβουν παγίδες και δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 29/6 κορυφώνεται το όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη σας χαρίζει καλή διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να περάσετε όμορφα και να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από μια παρέα, μια ομάδα ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ανοιχτοί στο καινούριο που έρχεται και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να οραματιστείτε το μέλλον σας μαζί.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Θερινό ηλιοστάσιο: Αυτά είναι τα 4 ζώδια θα πάρουν τύχη

Ωστόσο, στις 2/7 το σκηνικό αλλάζει και καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Από τη μία το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα φέρει εντάσεις μέσα στις παρέες και τις φιλικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν. Από την άλλη το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση, μπερδέματα και παρανοήσεις. Δεν μπορείτε να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια, επομένως αναβάλλετε αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, αφού στις 29/6 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει στο φως όλες τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας και γενικώς θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Είστε από τα πιο δοτικά ζώδια και ξέρετε πώς να φροντίσετε τους αγαπημένους σας και να τους δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.

Έχει έρθει όμως η στιγμή που πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να νιώσετε ότι σας εκτιμούν και ότι σας υπολογίζουν. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, επομένως προσπαθήστε να πατάτε γερά στη γη και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Στις 2/7 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έρχεται για να εγκαινιάσει τον Ιούλιο με έναν δυναμικό και ίσως εκρηκτικό τρόπο. Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε μέσα στη σχέση σας, επομένως θα πρέπει να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι και πάνω απ’ όλα να αποφύγετε υποχθόνιες συμπεριφορές που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αντίστοιχα, θα είναι καλό να μείνετε μακριά από χειριστικά άτομα και να μην ενδώσετε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/6, ενεργοποιώντας το πιο κρυφό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στο φως όλα εκείνα τα συναισθήματα και οι επιθυμίες που κρατούσατε καλά κρυμμένα, και αυτό μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας και να σας κατανοήσουν λίγο καλύτερα.

Βασική προϋπόθεση είναι να αποδεχτείτε την πιο ευάλωτη και κρυφή πλευρά του εαυτού σας και να μην προσπαθήσετε να την απωθήσετε. Την ίδια ημέρα, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

Άση Μπήλιου: Oι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια από αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Είναι επίσης μια εξαιρετική όψη για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Το ξεκίνημα του Ιουλίου θα είναι λίγο περίεργο, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 2/7 μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα μέσα στις ερωτικές ή στις φιλικές σας σχέσεις.

Είναι προτιμότερο να δώσετε περισσότερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια σήμερα, γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσουν ή να μην βλέπετε ξεκάθαρα τα κίνητρα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι το οποίο ενεργοποιεί τον τομέα του κοινωνικού σας κύκλου και των φιλικών σας σχέσεων. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα και το πιο σημαντικό από όλα είναι το γεγονός ότι θα μπορέσετε να είστε ο εαυτός σας ανάμεσα τους και δεν θα χρειαστεί να προσποιηθείτε για να σας αποδεχτούν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας συστήσει σε ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει εγκεφαλική χημεία, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια όμορφη διαδικτυακή γνωριμία με κάποιον/α που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Δία έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε συναισθηματικές ακρότητες, ούτε να έχετε υψηλές προσδοκίες από πρόσωπα που δεν δείχνουν αξιόπιστα.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Στις 2/7 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία συνδέεται με έντονη σεξουαλική ενέργεια, αλλά και μια ανάγκη να επιβληθείτε ή να ασκήσετε έλεγχο στο ταίρι σας. Είστε άτομα της λογικής και του μέτρου, επομένως αφήστε στην άκρη τα παιχνίδια εξουσίας και διεκδικήστε τα θέλω σας με άμεσο και ειλικρινή τρόπο. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σας παραπλανήσει, επομένως μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο που έχετε μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

O Ιούνιος σας αφήνει με μια πολύ γλυκιά και ρομαντική γεύση, αφού στις 29/6 πραγματοποιείται το ευχάριστο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία. Αυτή η όψη μπορεί για κάποιους από εσάς να φέρει στο προσκήνιο ένα νέο έρωτα με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αισιοδοξία.

Τολμήστε λοιπόν να ρισκάρετε και να ανοίξετε τα φτερά σας και μην μένετε άλλο κολλημένοι σε συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε στάσιμους. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η υπερπανσέληνος που έρχεται και ποια τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία ή ακόμα και για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που σκεφτόσασταν καιρό. Ωστόσο, το ξεκίνημα του Ιουλίου έρχεται για να σας ζορίσει, αφού στις 2/7 πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα.

Αυτή η εκρηκτική όψη θα φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστική συμπεριφορά ή ζήλιες από το ταίρι σας. Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και κάντε έναν ειλικρινή διάλογο εάν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα στη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και γενικώς να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα.

Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που θα καταφέρει να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας παρασύρει στην τροχιά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και να μην παραμένετε σε καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει με μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ασάφεια, αφού στις 2/7 ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που είναι αναξιόπιστα ή που οι πράξεις δεν συνάδουν με τα λόγια τους.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αφήστε λοιπόν τον χρόνο να δείξει τι είναι αληθινό και τι όχι και προσπαθήστε να εντοπίσετε τα αληθινά κίνητρα πίσω από ωραιοποιημένα λόγια και υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας όλα εκείνα που κρατάτε κρυμμένα και σας βαραίνουν. Εάν κουβαλάτε ένα τραύμα από ένα πρόσωπο που σας είχε πληγώσει στο παρελθόν, τώρα θα μπορέσετε επιτέλους να το αφήσετε οριστικά πίσω σας και να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν.

Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να σας κάνει να χάσετε το μέτρο και να παρασυρθείτε σε μια ερωτική κατάσταση που υπόσχεται πολλά παραπάνω από όσα μπορεί να σας δώσει στην πραγματικότητα. Αφεθείτε λοιπόν μόνο σε άτομα που σας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αξίζουν και χαμηλώστε τον πήχη των προσδοκιών σας γιατί αλλιώς μπορεί να απογοητευτείτε. Από την άλλη πλευρά, το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία έρχεται για να απογειώσει την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του 2022

Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας υπενθυμίσει ότι είστε ερωτεύσιμοι και γενικώς θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας και να κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Στις 2/7 το απατηλό τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα είστε επιρρεπείς σε ψέματα, ψευδαισθήσεις και εξαπάτηση. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι και αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/6, ένα φεγγάρι το οποίο ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του γάμου και των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Οι επιθυμίες και οι συναισθηματικές σας ανάγκες τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο και θέλετε έναν σύντροφο που θα μπορέσει να τις ικανοποιήσει.

Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι και είστε με ένα άτομο που σας καταλαβαίνει, τότε μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να την επισημοποιήσετε ή απλώς να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ανοιχτείτε.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Το συναίσθημα θα είναι διάχυτο γύρω από αυτές τις ημέρες, όμως προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται στη λογική και μην ελπίζετε σε καταστάσεις που δεν έχουν καμία προοπτική να βελτιωθούν. Στις 2/7 το τετράγωνο το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο έρχεται για να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα μέσα στις σχέσεις και την οικογενειακή σας ζωή.

Είναι λοιπόν πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή τους οικείους σας, αφού μπορεί να βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή συναισθήματα όπως ζήλια, κτητικότητα και παράνοια. Προσπαθήστε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να εντοπίσετε από πού προέρχονται τα απωθημένα και τα αρνητικά σας συναισθήματα πριν βιαστείτε να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος κλείνει με ένα όμορφο εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 29/6, μια όψη η οποία θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα επαναφέρει το ανάλαφρο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Αυτές τις ημέρες η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και δε θα διστάσετε να ρισκάρετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και το πιθανότερο είναι το άλλο άτομο να ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το εξάγωνο θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας, να εκφράσετε τις επιθυμίες στο ταίρι σας με ειλικρίνεια και γενικώς να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2022 η χρονιά της Μαύρης Τίγρης προβλέψεις

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εάν θέλετε να πάτε μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθείτε. Από την άλλη πλευρά, ο Ιούλιος ξεκινάει με σύγχυση και ασάφεια, αφού στις 2/7 θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που δεν σας ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ή σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα. Αφήστε τον χρόνο να φανερώσει την αλήθεια και μην βιαστείτε να αφεθείτε ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 29/6 πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης για την ερωτική σας ζωή. Το φλερτ, η διασκέδαση και η δημιουργία είναι οι λέξεις κλειδιά των ημερών και θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό, κάτι που θα κερδίσει τους γύρω σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα γύρω από αυτές τις ημέρες ή να ακούσετε λόγια τα οποία θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και θα σας υπενθυμίσουν ότι είστε επιθυμητοί.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Ωστόσο, το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία σάς υπενθυμίζει ότι τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις, γιατί όλο αυτό μπορεί εύκολα να ξεφουσκώσει και να απογοητευτείτε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να βιώσετε ξανά το πάθος μέσα στη σχέση σας, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί εάν το επιθυμείτε.

Την ίδια ημέρα, το ευχάριστο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας χαρίσει όμορφες οικογενειακές στιγμές, θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας ή με συγγενείς που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί. Στις 2/7 το απατηλό τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με μπερδέματα και θα θολώσει την κρίση σας. Θα είστε επιρρεπείς σε ψέματα και εξαπάτηση, σύμφωνα με την asibiliou, επομένως μην βιαστείτε να δεχτείτε μια πρόταση ή να αφεθείτε σε ένα άτομο που υπόσχεται πολλά.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close