Επιτυχία μηδέν: Ποιο ζώδιο δεν πρέπει ποτέ και για κανένα λόγο να ερωτευτείς!

Ναι, ξέρουμε. Ο έρωτας είναι καθαρά θέμα χημείας. Η αστρολογία, όμως, έχει τη δική της οπτική όσον αφορά στη συμβατότητα δύο προσωπικοτήτων, η οποία έχει να κάνει με… τα ζώδια αυτών.

Εμείς, αφήνοντας στην άκρη τους αστρολογικούς χάρτες και τις λεπτομέρειες της συναστρίας δύο ατόμων, επικεντρωθήκαμε στα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και όσα θεωρούν οι αστρολόγοι «βασικές γνώσεις» και σας παρουσιάζουμε τα τρία πιο αταίριαστα ζευγάρια του ζωδιακού.

Ποια είναι λοιπόν τα ζευγάρια που είναι εκ των προτέρων καταδικασμένα να αποτύχουν σύμφωνα με τα άστρα;

Ιδού:

Καρκίνος και Υδροχόος
Αν κάτι δε μπορεί να ανεχτεί ο ανατρεπτικός και μέσα στην ενέργεια Υδροχόος είναι η παθητικότητα και η υπερευαισθησία του Καρκίνου. Και πώς να αντέξει δηλαδή;

Ο Καρκίνος προσπαθεί συνεχώς να «γίνει ένα» με το ταίρι του, κάτι που ο Υδροχόος ως λάτρης της ελευθερίας, απεχθάνεται. Με άλλα λόγια, ο ένας ψηφίζει ανεξαρτησία και ο άλλος… αιώνια αφοσίωση. Μάντεψε ποιος Υδροχόος θα φύγει τρέχοντας στο τέλος.

Σκορπιός και Λέων
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα εκνευρίζεται μόνο ο ένας, αλλά και οι δύο.

Από τη μία ο Λέων με την τεράστια ιδέα για τον εαυτό που δεν βάζει τίποτα παραπάνω από το «εγώ του» και από την άλλη ο μέσα στη ζήλια και την υστερία Σκορπιός, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Παρότι αρχικά το σεξ μεταξύ τους θα είναι κάτι περισσότερο από εκρηκτικό, οι συνεχείς καβγάδες και η ένταση κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να κατευναστούν ούτε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν το λες κι ακριβώς αρμονική συμβίωση…

Ταύρος και Ιχθύς
Ο ένας στη γη και ο άλλος στα σύννεφα. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Ο σταθερός και απαιτητικός Ταύρος δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί την ονειροπόλα φύση του Ιχθύ.

Ο Ιχθύς από τη μεριά του, δεν θα ανεχτεί για πολύ την τάση του Ταύρου να ισοπεδώνει τα πάντα με τη λογική του. Επιπλέον, η ταυρίσια επιμονή συγκρούεται συνεχώς με την -υποχωρητική μεν, διεκδικητική δε- φύση του Ιχθύ με αποτέλεσμα το ζευγάρι αυτό να βρίσκεται σε συνεχή υστερία.

Η σχέση αυτή θα εξελιχθεί σε μόνιμη μάχη ακόμη και σε ό,τι αφορά στο σεξ. Ο Ιχθύς επιδιώκει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό, την ώρα που ο Ταύρος θα… ορμήσει στο ψαχνό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άστο σου λέμε, μην το προσπαθήσεις καν…

Πηγή: apithano.gr
Close